Komentari na vest

Foto priča ispred Ajfelovog tornja: Ponos Srbije!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Fudbal: Pele/Mesi (Maradona/Ronaldinjo/Ronaldo 9), Kosarka: Dzordan, Rukomet: Vujovic/Balic/Karabatic, Odbojka: Ziba, Vaterpolo: Milanovic (Vujasinovic, Filipovic), Atletika: Bolt/Luis, Boks: Ali, Rvanje: Kareljin, Plivanje: Spic/Felps, Hokej: Grecki, Biciklizam: Merks, Gimnastika: Komaneci, Futsal: Falkao, Americki fudbal: Brejdi (Rajs, Montana), Formula 1: Sumaher, Moto GP: Rosi, Stoni tenis: Long, Sah: Fiser/Karlsen, Bejzbol: Rut, Skijanje: Hirser, Golf: Vuds (Niklaus), Snuker: O'Saliven, Karate: Agajev, Kilzanje: Vit, Dziu-dzitsa: Rodzer Grejsi, Dzudo: Riner, Ragbi: Lomu/Meko, Lakros: Braun/Gejt, Kriket: Bredmen/Tendulkar, Bilijar: Rejes, MMA: Dzouns, Tenis: Djokovic.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

10 AO, 03 RG, 07 WB, 03 US 12 AO, 04 RG, 09 WB, 05 US 05 RG, 10 WB 02 AO, 01 RG, 02 WB, 02 US 02 RG, 03 WB
G

GOAT No1eee

pre 11 meseci

@Gost555,SudijaPicilkas,Djuradj,Varela=gOvNoMaLo
R

Redmond

pre 11 meseci

Pozdravio te Museti.
L

Logitech

pre 11 meseci

Nemoj tako ostro o sebi.
А

АдмираЛ ГепраТ

pre 11 meseci

Исто што је Ноле урадио Руду ће урадити и Звезда ЈСД Партизану у финалу АБА лиге... Прва текма попут првог сета мало теже и онда преостале две лагани тријумфи до нове триплете! ЖИВИ БИЛИ НОЛЕ И ЗВЕЗДА!
A

Aljeks

pre 11 meseci

Kako smarate i jedni i drugi...
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Zvezdaš sam... Ali majstore kad igra Nole ili reprezentacija ne znam čemu pominjanje Zvezde i Partizana... Nema nikakvog smisla🤷‍♂️ postoje ovdje i košarkaške vijesti i normalno je da o tome pišeš na tim vijestima!
G

Gost555

pre 11 meseci

Moze li jos neki tekst o Djokovicu? Malo je ovih 15.
D

Dakara

pre 11 meseci

ZASLUŽIO JE!!!!! Najbolji igrač u istoriji ovog sporta!!!!! Malo li je?!
m

madness

pre 11 meseci

u pravu si, daj nesto da napisu o tebi....verovatno si veoma zanimljiv kao pojava i tekst bi bio prava poslastica za citanje....
p

prti

pre 11 meseci

Masa se sada trudi da ospori te nije ovo te nije ono... Voleo sam ja Ronalda i Ronaldinja da gledam tj uzivao da ih gledam vise nego bilo kog drugog igraca u ovom veku ali da kazem da su najbolji ne ikada nego zadnjih 20 i kusur godina koji su igrali fudbal? Nema sanse ! Ronaldinjo je prosipao magiju Fenomeno je bio nesto nestvarno i to je ta lepota fudbala ali Mesi i ta igra toliko godina na tom nivou kao i Ronaldo nesto nestvarno. Na kraju boginja koja ih deli i to je to zato je ovaj broj 1 a ovaj drugi broj 2 svi ostali mogu da se poredjaju po simpatijama svakog coveka individualno. Tako je i sa tenisom. Mozes ti vise da volis Rozera, Nadala ili stariji Sampasa jer ti se svidjao stil igre svasta nesto ali kada se podvuce crta u individualnom sportu statistika je neumoljiva. Najbolji je ovaj momak iz tamo neke Srbije jer drzi sve ali bas SVE rekorde koji su relevantni u ovom sportu. A u individualnim sportovima samo se to gleda na kraju price jer timski sportovi zavise ipak i od ekipe ali individualni.. Tu je statistika sve i svja.
C

Coolio

pre 11 meseci

Bukvalno sam malopre razmisljao o tome... Ronaldinjo je igrao najlepsi fudbal, tipa kao Federer u tenisu, za oko. R9 je bio paklen i verovatno najkompletniji igrac(brzina, dribling, snaga, sut, zavrsnica), po mom misljenju da nije bilo one dve strasne povrede koje su mu bukvalno unistile karijeru, epitet najboljeg fudbalera svih vremena bi nosio on, ali jebiga to je zivot. Ronaldinjo je imao 6-7 paklenih godina i to je to, a CR i Mesi evo vec kolko to, 16-17 godina igraju na najvisem nivou i bukvalno se dve decenije prica samo o njima, "Za koga si, koga vise volis, Mesija ili Ronalda?" Tako je i u tenisu, njih trojica su najbolji svih vremena, ali je ipak Djokovic za korak ispred njih, a posto je Federer u penziji, a Nadal pred njom, onda tako i ostaje. Brojke pored njegovog imena govore to. Jedino ovaj mali Alkaraz ima to nesto sto imaju ova trojica, ali cini mi se da ce imati mnogo problema sa povredama, ukoliko ne nauci da malo stedi sebe na terenu.
G

Gäste

pre 11 meseci

Mogu drugi da budu voljeniji,da igraju lepše,ukusi su različiti,ne vredi o tome raspravljati...ali,tenis nije umetnicko klizanje gde se ocenjuje stil,lepota pokreta, ovde samo u obzir dolaze brojevi,titule i nista vise....oni koji ne vole Djokovica,nece promeniti mišljenje, ali moraju da priznaju ko je najbolji.
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Sve najbolje Nole! Da te sreca prati i zdravlje sluzi , pa da osvojis jos ova dva i kompletiras kalendarski. Ako ti ne zelis i ne moras , ja sam i ovako prezadovoljan jer si ovim zapadnim medijima i svim bezobraznim tipovima koji te nisu priznavali za najboljeg konacno izbio poslednju slamku za koju su se grcevito drzali. Sad vise nemaju kud , brojevi pricaju najlepsu pricu.
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Kako mozes da ga podrzavas nakon onoga sto je navijao za kk Partizan? Za mene on ne postoji. Samo Covic i Zvezda. I nekupanje.
B

Berlondo

pre 11 meseci

pa nije osvojio sve! Fali Olimpijada 2024 !