Komentari na vest

Hamad Međedović uzeo meru grend slem šampionu!

B

Beks - NUFC

pre 10 meseci

Protiv koga je doneo Dejvis Kup, protiv Mihaela Lodre?! Amatera i rekreativca teniskog! Protiv njega bih i ja bio baraba u razmenama...Troicki je takodje bio limitiran igrač. Jak servis ga je držao i dubok forhend, sve ostalo tanko. Niti defanziva, niti nadmudrivanje, bekend samo držao u igri... Sve im pobede Djoković donosio, ovi trebali jednu pobedu da izvojevaju, i uvek je bilo povuci - potegni.
E

Egost

pre 10 meseci

Do skoro sam se nadao da će se Tim trznuti i da će se vratiti, međutim od toga nema ništa, šteta, potreban je tenisu, on je jedini pre Alkaraza umeo da naudi Noletu i Rafi. Za Hamada bravo, ako nastavi da napreduje, očekujem da u bliskoj budućnosti bude u prvih dvadeset, ove godine je čak dva puta tukao Tima, a to nije mala stvar, bez obzira na Dominikovo stanje.
B

Beks - NUFC

pre 10 meseci

Nema ovaj mali talenat za prvih dvadeset. Može on u jednom trenutku da bude tu negde, ali da se zadrži - nema šanse. Dosta sličan Troickom, snažan servis, jak forhend, kratki poeni, ali fali tu malo više talenta i prefinjenosti u igri.
@

@Beks

pre 10 meseci

Nije ni Troicki bio loš, da se ne lažemo, naprotiv, dugo među dvadeset, bio je dvanaesti i mrva ga je delila da uđe u prvih deset, ako Hamad to ponovi, kapa dole, ali rano je još, dečko je tek napunio dvadeset godina.
@

@Beks - NUFC

pre 10 meseci

Па пријатељу тај Троицки какав год да је, је био 12 обрни окрени + донео Дејвис куп и то кад је квалитет тениса био на много већем нивоу него сад, а где су ти сад ови који су много били талентованији од Троицког, Крајиновић, Ђере, о Николи Милојевићу тек да не причам...
D

Dusan123321

pre 10 meseci

Ma kakvi ne mogu tim i alkaraz u istu recenicu ama bas nikako