I Rafa se poklonio: Novače, uživaj!

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.23. | 10:31

Španac čestitao Đokoviću osvajanje Australijan opena

Najpre protokolarno fotografisanje sa peharom, potom još jedna čestitka. Ne od bilo koga. Poseban uspeh u životu je kad vam kolege odaju prizanje za ono što radite. A Novak Đoković bogovski igra tenis, što je jasno i njegovim najvećim konkurentima u trci za zvanje najvećih svih vremena.

Rodžer Federer je to učinio u nedelju veče, nekoliko sati pošto je Srbin deseti put pokorio Melburn, da bi se dan kasnije oglasio i Rafael Nadal. Između Španca i Beograđanina postoji uzajamno poštovanje, jedan drugog guraju, teraju da probiju granice izdržljivosti, pa je i Bik sa Majorke znao da, makar virtuelno, stisne ruku Noletu za osvojeni deseti pehar na Australijan openu. Pogotovo što je to učinio tokom dve sedmice borbe i sa povredom zadnje lože zarađene još u Adelejdu, a Rafa i te kako zna kako je biti povređen, pošto su mu kolena baš pohabana.

Izabrane vesti

Što ne umanjuje njegov naklon Novaku Đokoviću, iako ga je baš ovaj smenio na tronu Australijan opena i poravnao se sa njim po broju grend slem trofeja (po 22).

Neverovatno dostignuće. Čestitam, Nole, tebi i tvom timu na ovom velikom dostignuću. Uživaj u trenutku“, napisao je Nadal na Instagramu.

Možda i hoće, jer reče da bi voleo da skija. Da uživa...


tagovi

Novak ĐokovićATPRafael NadalAustralijan openAustralijan Open 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara