Komentari na vest

Ispade Novak na startu Monte Karla! Španac prokrvario za najveću pobedu u karijeri

m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Ja nikad nisam bio preveliki fan Noleta, ali covjek je najbolji u istoriji u sportu kojim se bavi. Potez iz Melburna me je odusevio i time me je kupio za sva vremena. A nama, generalno kao narodu, nece biti bolje sve dok najboljeg svih vremena, posle jednog neuspjeha, kritikujemo i nipodastavamo. Sve osim podrske je nesrbski i nepatriotski.
G

Gagitaxicz

pre oko 2 godine

Nole, vraćaj Vajdu!!!
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Toooo Alehandro, ruke ti se pozlatile.

Sliks17

pre oko 2 godine

Ajde Nole kralju, ti si nas jedan od najvecih ako ne i najveci a mnogim stvarima i najbolji medju nama. Vratixes se ti brzo ne sumnjam. Do krajaaaaaa

Novax376

pre oko 2 godine

Sta I da bude, dosta I tolko. Najbolji sportista sa Balkana ikada. Tesko ce da mu bude bez Vajde. Nekako je pao igracki..
C

Citam ovo...

pre oko 2 godine

...Pa sta i da bude "samo" drugi najbolji svih vremena? I "samo" jedan od tri najbolja? Pa i to je nevervatno, fenomenalno, fantasticno! Ko je to mogao pre 10 godina i da sanja? 20 GS titula! Vise od legendi poput Samprasa, Agasija, Lendla, Borga, Konorsa, Bekera...egal sa Federerom. Pa ljudi, Nole je vec sada napravio cudo i najveci je srpski sportista svih vremena i jedan od top 10 na svetu svih vremena! Malo li je !?
N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

Živa istina... Samo da je Borg i 20% imao želje kao velika trojka, imao bi lagano 25 GS titula, čovek se oprostio od tenisa sa 26 godina... A to da li je 20 ili 21 GS je potpuno irelevantno iz mnogo razloga, zato što je Đoković u većini parametara daleko ispred svih...
a

au jbt

pre oko 2 godine

koliko negativnih komentara,pa šta ako je izgubio au jbt mož misliti doće to sve na svoje,samo strpljenje opet će da bude #¹
R

Rh3

pre oko 2 godine

Gledao sam mec danas.Ima mnogo prostora za diskusiju.Veliki vremenski jaz i pomalo losa forma danas su dosli na naplatu.Ocekivalo se ovako nesto.Forma je daleko od sjajne ali ima vremena da se sve zategne.Verujem da Novak ide stepenicu po stepenicu i priprema se uveliko za veci nivo tenisa od danasnjeg. Nema velikog prostora za brigu. Treba mu par meceva i par turnira da bude na top nivou ! Napred majstore !
M

Mnogo je

pre oko 2 godine

igrao fudbal sa onin sminkerom nejmarom.. koga onaj dotakne, taj je zavrsio
B

Bnm

pre oko 2 godine

DA NE CITAM KOMENTARE, IMA KOJI PLJUJU VEROVATNO... COVEK CE BITI PRAVI KAD BUDE TREBALO U PARIZU!!! POLAKO SAMO...

gemathegreat

pre oko 2 godine

Apsolutno ništa za brigu. Pauza mora sa ostavi traga, i ni iedan trening ne može da zameni rutinu prolaska kroz turnir Samo smireno i napred i sve će biti kako treba.
K

Kula

pre oko 2 godine

Svi snosimo posledice svojih odluka i postupaka, morao je biti svestan da dovodi u pitanje karijeru i sansu da bude GOAT. Plus vreme koje nije igrao nije iskoristio za tenis. Nadal posle povratka igra kao zver. Cini mi se da smo se danas svi ni više nervirali nego on. Indolentna i katastrofalna igra protiv 46 sa ATP liste, sta bi bilo da je igrao sa nekim od prvih 10. Rolan Garos i titula sada deluju mnogo daleko i realno sa ovakvom igrom ne bi mogao ni celendzer da osvoji.
n

nvvaske99

pre oko 2 godine

Kakav smo mi Srbi narod,to je strašno.. umesto da ga podržimo,mi o njemu sve najgore sad kad je izgubio,a čim dobije dižemo ga u nebesa, do prve prilike dok ne napravi neki kiks ponovo! Vratiće se Nolee, polakoo, svima će da vam zapuši ustaa!!
I

Igor78

pre oko 2 godine

On ima svoj plan, ovaj poraz je totalno nebitan, a čak i dobro došao da shvati koliko je zarđao i da mora da pojača sa radom jer je RG jako blizu.
H

Hidien

pre oko 2 godine

Nekad smo ga slavili,a sad par komentara ,Srbijo lako se odričeš svojih Heroja i najvećih sinova.
P

Poppaa

pre oko 2 godine

Nema veze, doći će sve to na svoje.
I

Ildzo

pre oko 2 godine

Haha. Pa kad ste ga pre otpisali dragi komentatori? Zar niste naucili ko je Novak? Samo polako.
P

Prijem- greska

pre oko 2 godine

Taj, koji bude primljen u "svecani kabinet" najcesce zavrsava karijeru u svojoj bransi, odmah posle tog...Dokazano vise puta
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Igra mačke i miša. Rafa da ne igra 10 godina tenis odigrao bi bolje. Volim Noleta, ali trka za najboljeg svih vremena je završena. Rafa čestitke na 22.GS tituli na RG. Nole legendo, čast je bilo zivjeti u tvom vremenu kakva si veličina bio i srećno u penziji.
N

Novak majstor

pre oko 2 godine

Molim vas bez lozenja,cak i da nadal uzme roland garos djokovic prebacuje u 5 brzinu i velike su sanse da uzme wimledon i us open.Sta ces tad reci?
G

Gost22

pre oko 2 godine

Čekam te za mesec dana da prokomentarises kad Novak bude osvojio RG
D

Dragan VG

pre oko 2 godine

@Novak majstor Pa nece reci nista. U proteklih 10 godina, bar 3-4 puta je otpisivan od strane mnogih koji i sada pisu po raznim portalima, tako da mislim da niko nece reci nista. Bice opet "bravo Nole, srpski sokole" i slicno. Zaboravice da su ga slali u penziju i da vise ne moze protiv mladjih..
r

rsczz

pre oko 2 godine

Gledajuci ga u Dubaiju i sada u Monte Karlu mislim da je psihicki potpuno potonuo i da ove godine gledamo Nadala na minimum +3 i to je otprilike to kada je trka u GS u pitanju,zivi bili pa vidjeli. Sam je kriv za neke svoje postupke od ranije ,nije to Novak na kojeg smo navikli svih ovih godina..
S

Saj

pre oko 2 godine

Dopingovanom cigančetu će isprašiti tur već u Madridu, ako ne odglumi povredu pa se preda pre susreta.
S

Sto si

pre oko 2 godine

Dobio na RG Rafu dobio si...i svaka cast,jer si jedini uz Soderlinga...ali to bi bilo to...pitanje je i kakav ce se Rafa vratiti...i da li cete uopste vas dva titana igrati finale..mladi nadiru
N

N1204

pre oko 2 godine

Koji to mladi sem Alkaraza nadiru,ne zna se koje u vecem kanalu od Medvedeva,Zvereva,Cicipasa,Beretinija,Tim...