Komentari na vest

Ispala najbolja na svetu! Komšinica okrenula Igu za pobedu kakva nije viđena od prošlog veka (VIDEO)

B

Brundo

pre 3 meseca

ATP i WTA su nebo i zemlja.Ali bitno da su placene isto kao muskarci iako ne igraju u tri dobijena seta vec dva.Sta im fali da igraju u tri dobijena seta?
z

zmi zmi

pre 3 meseca

Moramo odati sve pohvale ceskoj skoli tenisa, kakve su tenisere i teniserke oni proivodili, nezapamceno za tako malu zemlju.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Pisao sam pre neki dan kako Ukrajinke igraju na krv i nož bez poštovanja i da nikoga ne respektuju.Svitolina,Kostjuk i Jastremska su trenutno u osmini finala i mislim da sve tri mogu i do četvrfinala.Svitolina-Noskova,Jastremska-Azarenka i Kostjuk-Timofejeva.Biće tu žestoke borbe bez pozdrava na kraju meča.Ukrajinke 4 devojke u prvih 30 Jastremska ako bi pobedila bila bi oko 40-50 mesta i imaju još dve mlade nade koje tek trebaju da se probiju.Gledao sam juče Jastremsku i video sam zlo na tribinama.Režicer prenosa je stalno prikazivao jednu zaista lepu ženu,predpostavljam da je to majka od Jastremske,ako jeste bolja je od ćerke u izgledu,elem u njenim očima video sam nekakvo zlo,čudan pogled,neka negativnost izbija iz te osobe,stičem utisak da gazi sve pred sobom da dodje do cilja i da na taj način utiče na ćerku.Konkurencija u ženskom tenisu je prevelika i otuda dosta iznenadjenja.U ovom trenutku više treba bodova za prvih 50 u žeskom tenisu nego u muskom koliko god to čudno zvučalo.Ko ne prati ženski tenis svaki meč mu je iznenadjenje,dok kod muskaraca imate 10 igrača koji su konstantni i za koje znate da će doći minimum do osmine ili četvrtine finala samim tim ima manje iznenadjenja.
G

GostLazar

pre 3 meseca

Da je ova Iga u vremenu Sarapove, sestara Vilijams, Kim Klajsters i slicnih igracica, ne bi bila ni u Top 10, a sada se ne pomera sa 1. mesta jer je konkurencija toliko slaba da boli glava. Nesto kao kad je Federer bio 1 od 2004 do 2008 gde su mu najveci protivnici bili Filiposus, Rodik, Safin, Agasi u godinama, Sampras u godinama, Ferero, Ancic i ostali
B

Beks - NUFC

pre 3 meseca

Moram da ti repliciram. Ovo što si napisao je apsolutno netačno. Iga je vanserijska teniserka! Ima celokupan repertoar vrhunskih udaraca, top igračica. Da igra u bilo kom vremenu, ona bi svakako bila medju najboljim igračicama sveta. Nije istina da nema dobru konkurenciju. Ima tu predobrih igračica, jedino što nijedna od njih nije Djoković koji vazda uspeva da sve pobedjuje. Iznenadjenje je što je izgubila od Noskove, da ne kažem senzacija. Njoj se to retko dešava, ali se desi svakome...
I

Iga kao Rafa

pre 3 meseca

Dominantna na sljaci a na ostalim podlogama ogromna 0. Ugledala se na idola. Rybakina nju moze da “tuce” na svakoj podlozi a Iga nju samo na sljaci. Iga je samo mentalno malo jaca i upornija, Rybakina kad bi probila led daleko bi bila uspesnija.