Komentari na vest

Ivanišević: Zimonjić je perfektan za Novaka

g

ghost11

pre 15 dana

Treba mu neko sa jakim karakterom. Kad ga pogleda da ovaj zna šta treba da radi.
q

qwdqwqdw

pre 15 dana

sigurno ce on da mu bude trener posebno nakon onog busenja i dovodjenja troickog na mesto selektora
Š

Što da ne?

pre 15 dana

Već mu je bio trener na Vimbldonu 2022 godine. A da, to vi mrzitelji Novaka Đokovića ne znate, jer ste previše zauzeti mržnjom i izmišljanjem budalaština i neistina usmerenih protiv najvećeg svih vremena, pride SRBINA, što vas domaće Uje dodatno boli!
M

Ma ajde

pre 15 dana

Novaku mogu i ja da budem trener.

Toto-ko-tunjo

pre 15 dana

Mislim da mu više treba neko Lendlovog karaktera.. Ali dobro. Ipak je ovo zalazak karijere. I da stane ovde, šta reći? Imali smo tenisko čudo, i daj bože da imamo u budućnosti nekog ko uzme i jedan GS. Kad Novak ode, videćemo koliko je to "lako".
S

Sire&Bosanka

pre 15 dana

Isti igrači mp3
P

PUTA MADRE

pre 15 dana

Noletu ne treba trener.On je dovoljan sam sebi.
A

Aebre

pre 15 dana

Treba da se istrese nad nekim :D
N

Ne znammm

pre 15 dana

Jos koliko ce novak igrati, to zavisi od njega... Ta recenica mi govori da novak planira jako skoro da ide u penziju a da se ivanisevic ne slaze sa tim posto misli kao i vecina nas da ima jos dosta da pruzi.. Posto ne zaboravite pre samo par meseci je uzeo slem dva mastersa i završni turnir kao od sale
z

zicer

pre 15 dana

Blago tebi kada ovako zakljucujes.
W

Westfallen

pre 15 dana

Glavno je da Novak ima nekoga u boksu ko može da mu da u toku meča odredjene sugestije koje on traži od svog tima, vezane sa skauting protivnika, a i odredjene finese u sopstvenoj igri. To npr sa Goranom nije išlo i tu se raspalo sve. Ta promena pravila pre godinu dana kada je coaching i zvanično dozvoljen i gde se videlo u više navrata da Ivanišević nema te brze povratne informacije u toku utakmice. Zimonjić kao bivši dublaš to može da ima, jer ipak je malo drugačije biti dubl i singl igrač. Kao dubl igrač ipak igraš sa još nekim na terenu, od koga zavisi konačan ishod i morate se u toku meča medjusobno pomagati odredjenim savetima. Tako da mislim da tu Zimonja ima prednost, e sada da li će to funkcionisati i da li uopšte Zimonjić može da putuje cele godine sa Novakom, to ćemo videti.
O

Ogisa ogisa

pre 15 dana

Mislim da ce mu to vise odmoci nego pomoci ali ajde,videcemo... po meni Zimonjic nije neki kalobar trenera,da novaka moze da trzne malo...
K

KM12

pre 15 dana

Pa ne znam bas