Komentari na vest

Janik Siner je penicilin za Karlosa Alkarasa

I

Immobile

pre 9 meseci

Ljudi mnogo potcenjuju Sinera, mnogo. Danas je uništio Alkaraza u svim segmentima tenisa, taktički ga je upropastio, ušao mu u glavu, jednom rečju dominirao. Da ne bude zabune Karlos Alkaraz je veliki igrač i pred njim je dosts titula, ali u pred ovim momkom takođe. Alkaraz je došao na prvo mesto i osvojio prvi Gren Slem u krajnje čudnim okolnostima, a to su te da su se Đokoviću oduzimali bodovi, da mu je bilo zabranjeno da igra... Alkaraz je sjajan to niko ne želi da ospori, ali da li bi imao ovakve uspehe da nisu kočili Đokovića, 2 Australije, 2 US Opena plus onaj 3. sa sudijom, oduzimanje bodova na Vimbldonu koji je osvojio... Dosta je tu stvari koje bi se itekako dovele u pitanje što se tiče prvog mesta Karlosa Alkaraza i osvajanja US Opena gde je takođe bilo zabranjeno Rusima da igraju. Dosta svetskih i poznatih analitičara su ga već videli sa 30 GS titula i titulom najboljeg ikada, nezrelo su postupili sa tim projekcijama iako nisu neosnovane za prosečnog gledaoca tenisa, ali za ljude koji su profesionalno igrali taj sport i bave se analizom istog jako neozbiljno.
p

poruka za novinara

pre 9 meseci

Prestani da koristis Slovenacku rec "na koncu". Jesi li Slovenac ili Srbin?
M

Mora

pre 9 meseci

neka bolja droga za novog ,,zapadnog goata" .......
E

E neka

pre 9 meseci

Bas lepo, to ti se desi kada 3 dana na turniru vise pricas koliko Novak brani poena i gledas koliko ce on izgubiti poena, a ne vodis racuna o igri i tvojim poenima. Janik odlicno odigrao, malo da poradi na psihi i bice dobar igrac u buducnosti.
1

101

pre 9 meseci

Gledao ili negledao koliko mu Djokovic bezi, jos je zelen mali za Novaka i prave sampione. Ali ima vremena. Vreme je pred njim. Ima sansu da bude veliki sampion.
D

Dusan123321

pre 9 meseci

2 slicna igraca,steta za sinera da je malo tacniji u glavi dobijao bi medvedeva i djokovica,medvedev ce ga dobiti sutra u finalu i to mozda cak 2 0 daj boze da gresim,uglavnom svaka cast sineru doktroska partija i jednostavno karlos nema resenja za momka koji igra vrlo vrlo vrlo slicno kao on,idemo daljeeee
D

Dule Plakyic

pre 9 meseci

Od Djokovica moze da dobije jedino po guzi
G

Gohst

pre 9 meseci

"Jednostavno nema resenja ",kao da ga tuce 10:0 a ne 4:3.
D

Dusan123321

pre 9 meseci

Ma ne naravno,al doci ce i to na svoje,pa ce i tu imati pozitivan skor
L

Ljubo1

pre 9 meseci

Evo vam vašega GOAT