Komentari na vest

Kalkulacije u Torinu: Kako Đoković može do polufinala?

s

set količnik

pre 6 meseci

Mene samo zanima da mi neko odgovori zašto je to Hurkač bez šanse da ide dalje ? Da li je pravilo turnira ili šta već jer ukoliko on dobije 2:0 Novaka i ukoliko Italijan dobije Runea sa 2:0 tada Siner ima 3 pobede i bez poraza je. Novak Rune i Hurkač imaju po jednu pobedu s tim što bi najbolji set količnik imao Poljak sa 2:0, dok bi Novak imao 3:5 a Rune 3:4... dakle obojica negativan bilans dok bi Poljak jedini bio u plusu. Jedino ukoliko je uslov da se može dalje sa minimum dva odigrana meča, ali nisam upućen.
s

skokna

pre 6 meseci

The final standings of each group is determined by the first of the following methods that apply: a) Greatest number of wins; b) Greatest number of matches played; Comment: 2-1 won-loss record beats a 2-0 won-loss record; a 1-2 record beats a 1-0 record.
H

Hrvat voli Noleta

pre 6 meseci

Kakve kalkulacije??? Pogledajte omjer Djoković-Hurkaš 10:0! 2:0 sa pola snage!
y

yyyyyyy

pre 6 meseci

kako 10:0 a igrali 6 puta
p

pablop

pre 6 meseci

kako se racuna pobeda runea protiv cicija, koliko gemova
R

Racuna

pre 6 meseci

Racuna se 2:0 za Runea. Da je Cicipas predao ranije, Rune bi morao igrati mec sa Hurkacem. Ovako je izasao na teren uzeo pare za to a Hurkaca ostavio i bez para a i bez sansi da pokusa da se kvalifikuje u polufinale.
D

Djan98

pre 6 meseci

Nole uzima Torino, proradice inat zbog publike
T

Top ten

pre 6 meseci

Novak juri sve rekorde i važan mu je i ovaj turnir, jer ako bi ga osvojio to bi bilo sedmi put i bio bi ispred Federera koji ga je osvajao šest puta isto kao Novak. Juče nije bio na svom nivou, mnogo izgubljenih poena na svoj servis u taj brejku, pa u prvom setu izgubljen gem na svoj servis, a vodio 40-0. Nadajmo se da će Siner da pobedi Runea, najsigurnija varijanta.
i

izavionavidi

pre 6 meseci

Siner ce pustiti Runea,taman koliko treba i sto se tice seta i gemova. Dajte kvotu slobodno neku.
N

Ne

pre 6 meseci

Sto bi ga pustao, i Sineru od tog meca sve zavisi moze proci kao prvi moze kao drugi a mozda i ne prodje
r

racunica

pre 6 meseci

Siner da izgubi sa 2 prema ide dalje, a i Rune u 99% kombinacija.
N

Ne

pre 6 meseci

@racunica, Novak ako dobije Hurkaca 2:0 a Rune Sinera 2:0, Siner ne ide dalje. Procitaj tekst i sta su ljudi napisali. Znaci sutra ce se sve znati. Za Novaka bi bilo najbolje da pobedi 2:0 jer mu je to najsigurnija opcija.
g

gost101

pre 6 meseci

Nebitan turnira u ovoj fazi Noletove karijere. Ono sto je trebao od turnira, vec je uzeo. Do Australije treba da stedi tijelo.
Z

Zeleznik

pre 6 meseci

Nebitan turnir? 1500 bodova, ne bitno? Koji to turnir sem GS nosi više? Šansa da jedini ima 7 završnih mastersa i time prestigne Federera koji ima 6? Nebitan je jedino tvoj komentar.
n

nebitnoJoj

pre 6 meseci

nebitno???? a svaka pobeda 400 000 eura,a da osvojis turnir 2 miliona,mozda i vise. Da isplatis Ivanisevica,Gomeza,terapeute,masere,nutricioniste,itd i sve ostale u timu za celu godinu.
G

Gost X

pre 6 meseci

Cak i da Nole nekim cudom ispadne on je svoje cilljeve ove godine ispunio. Prvo mesto na svetu je u dzepu, sve preko toga je plus. Ostaje mu jos Davis Cup do kraja godine i onda moze na zasluzeni odmor.
b

barbara bobak

pre 6 meseci

Moja si nocna mora a ja sam duplo goraaa
T

Tarantula

pre 6 meseci

400 nedelja,uništena mladost.Hahahaha
l

lzloh

pre 6 meseci

sta li ti je