Komentari na vest

Kalkulišu mali teniseri, ali Janik Siner nije taj! Novak je u polufinalu Torina (VIDEO)

t

torino

pre 6 meseci

Hurkac da je igrao protiv Sinera i Rune,otkinuo bi im bar set,a Runeu pobedu. Ovako onaj dugokosi psiho,poremetio sve.
c

cipuripi

pre 6 meseci

Sve je zo onaj dripac cicipas zakuvao,budala kakve nema. Postujem grke,ali ovaj je za nepostovanje odavno,cinik i sarlatan. Nadam se da ce ona fina Badosa da raskine sa njim na vreme.
S

Srbija 1999

pre 6 meseci

Svaka cast, ppkazao je da nije ribizla.
G

Gost RS

pre 6 meseci

Ma pusti turnir,jeste li čuli Novakovi mrzitelji, Ferderer: Đoković 16:12 u polufinalima završnog mastersa! Ima nade, možda Novak nije najbolji!
9

985

pre 6 meseci

Taj mali prdavac je toliko opterecen Djokovicem i 1.mestom da bih prosto voleo da ispadne iz top 10!
6

666999

pre 6 meseci

Mi Srbi bi i u crnom luku nasli neku teoriju zavere
s

srbin_sa_dna_kace

pre 6 meseci

Pa Cicipas je najogavniji teniser u istoriji. Ne zbog ovih skorova u grupi, itd. Vec zbog svog ponasanja prema najvecima i tenisu kao sportu. Ono sa Runeom i priznanje 2:0, iako nisu ni poceli igrati baca ljagu na ovaj sistem, ne zbog Noleta vec zbog reketa i loptica. Ko odustane, cao zdravooo. Bez novih kolacica..
2

2342342

pre 6 meseci

Mali Siner je pokazao zašto je sledeći najbolji na svetu.nema kalkulisanja,do koske do kraja. Pobedio je Noleta jednom,svaka čast,i hoće časno da se bori za trofej da ga izbaci i drugi put. Same njegove izjave govore o tome,još pre nego što je bio poznat uopšte. Pa on sam je rekao da mu je čast da uopšte igra sa GOAT-OM Noletom. Rađaju se neki novi klinci koji imaju časti, I ja od srca želim Sineru sve najlepše-naravno osim mečeva sa Noletom.
4

444

pre 6 meseci

Finale Djokovic Siner 7 6 6 3 zivi bili videli
B

Baba Vanga

pre 6 meseci

Baba Vango, ti li si? Znači, da uplaćujemo? :)
E

E pa ne bi

pre 6 meseci

Bilo fer da Nole ispadne, em je jedini morao protiv Huškaša em je pobedio Runea, glup format turnira..
Ž

Živela Srbija

pre 6 meseci

Komentari kao da je posle utakmice na kameri napisao Kosovo je Srbija. Uradio je ono što je časno. I to je to, hvala, ali nema potrebe ni za kakvim (samo)ponižavanjem i preteranim zahvaljivanjem. Djoković je u međusobnom okršaju bio bolji od Rune kojem je ATP dao 2 seta za meč koji nije ni igrao i na taj način ga veštački držao u trci. Da je imao samo rezultat koji je na terenu ostvario, sutra malo bi se ovde bilo šta pitao, i on, i Siner.
Z

Zoroasterix

pre 6 meseci

Pa dobro, sad... Siner je svakako imao svoju računicu, da je izgubio ne bi dobio 200 bodova, pare za pobedu (oko 300.000) i išao bi u polufinalu najverovatnije na Medvedeva koji mu generalno ne leži mnogo. I pored toga ne mogu da se otmem utisku da nakon prvog seta koji je dominantno dobio (ali ne toliko svojom igrom koliko glupostima Runa) je evidentno spustio nivo igre. Neke situacije u trećem setu su veoma diskutabilne, pogotovo ona brejk lopta, treća, na kojoj pravi brejk, nerezonski izlazak u napred gde u 95% situacija ne bi izvukao poen. Kako bilo, pravda je ipak zadovoljena i Novak zasluženo u polufinalu (2 pobede, jedna nad Runom, poraz tek u taj-brejku trećeg seta od Sinera, jedini igrao sa Hurkačom, svežim i odmornim, dok su ostala dvojica, a pogotovo Run dobili dva seta na poklon od grčkog g*vnara). Idemo jako!
a

arroyo

pre 6 meseci

Juče siner amater slučajno pobedio raduje se kao neki cirkuzant, danas je klasa gospodin, nolobotovi najgori ste
b

berlondo

pre 6 meseci

ne ne ti koji pises ovaj komentar, nego samo da mi je znati koje su ove dve licnosti koje su ti dale plus.Samo me to interesuje i mogao bih da umrem
O

Ogi Srbija

pre 6 meseci

Kako neko moze da pomisli da napise da ce Siner da pusti, pa to samo moze covek bez mozga, pobeda je oko 400 hiljada i 200 poena! Druga stvar ovi sto pisu da je Nole za penziju, pa covek ovde igra sa 70% snage, i dalje mu ovaj balavurdija nece moci nista na Gren Slemu, Siner je svakako trenutno u najboljoj formi i sjajan je igrac, ali Noletu moze samo vodu da nosi i to ako mu majstor dozvoli!!! Vladace Novak jos godiniu, dve sigurno, a onda ode tenis u amaterski sport!!! Ziveo Partizan i Novak Grobar veliki!!!
M

MileSenjakBG

pre 6 meseci

Ne verujem da je Siner ovako glup. Imao bi masu više šanse da uzme turnir da je danas kalkulisao. Biće da mu je talijanska mafija rekla da nagazi jer su bile jake uplate na Runea
Z

Zmi zmi

pre 6 meseci

A kako da kalkulise, pa bukvalno ne zna skim bi igrao u polufinalu, trojica imaju dobre sanse da budu i prvi i drugi u grupi.
G

Gost "

pre 6 meseci

Mile, prati boćanje, remi....

Владан

pre 6 meseci

Још од Вимблдона када је изгубио од Нола... увидео сам да је ово будућа велика светска звезда тениса... покупиће Јаник и Карлос у наредним годинама... све важне турнире...
F

FM

pre 6 meseci

Imacu za koga da navijam za jedno 8-9 godina kad Djokovic ode u penziju. Bravo Janik!
r

rea

pre 6 meseci

Pa tada će i Janik ići u penziju. Nema on 15 godina i ne dočeka svaki teniser da u 35oj godini igra vrhunski tenis.
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Svaka cast, ali Djokovic je zasluzio da prodje zahvaljujuci samom sebi. Dobio je svoja dva meca, dok je Runeu bilo poklonjeno dva seta od ATP-a i tako su ga lansirali na pol poziciju u borbi za polufinale. Jedino ispravno bi bilo da je i Novak dobio bez borbe dva seta, da mu se ne gura drugi svez igrac.
D

Drobilica kicme

pre 6 meseci

ne to ne bi bilo ispravno,sve je uradjeno po pravilima.
W

Wucko91

pre 6 meseci

Naravno da nema nikakvog pustanja ili kalkulisanja kod vrhunskih sportista pogotovo kod onih koji pretenduju da budu najbolji na svetu. Da bi bio najbolji ti moras da verujes da si bolji od svakog ko ti se nadje na putu, nema drugog nacina. Zato se sampioni ne bave kalkulacijama i ne razmisljaju ko ce im doci sledeci sto jos vise dolazi do izrazaja u pojedinacnim sportovima.
B

Babaroga

pre 6 meseci

Reci to Špancima, koji uvek izgube od 3 klase slabijeg protivnika, da bi izbegli težeg protivnika u četvrtfinalu
i

ironija

pre 6 meseci

i postanu šampioni :D
d

dzoni lik

pre 6 meseci

Videli smo sad u Indoneziji te šampione :)
G

Gost4412

pre 6 meseci

SSSS - Samo Sinner Srbina spašava
8

82828

pre 6 meseci

Ziveoòo Sinerrrr!!
И

Иван Грозни

pre 6 meseci

Да видим јунака који ће се одрећи 390 хиљада долара и 200 поена!
M

Makks

pre 6 meseci

Imao si spreman komentar da je Siner pustio Runea kako bi izbegao Djokovica u eventualnom finalu. Sad, odjednom, motiv je novac. Imas uvek spreman izgovor.
И

Иван Грозни

pre 6 meseci

@Makks Буди поштен па признај шта би све урадио за 390 хиљада долара. Нажалост, слично схватање посла и живота има велики број Срба. Синер је четврти играч на свету и има амбицију да буде први. Са пилићарским ставом никада ништа не би постигао.
Ш

Шми цђ

pre 6 meseci

А да да,то му је једини приход ове године... Све немају ови дечаци неку уштеђевину...
O

OkosBokos

pre 6 meseci

Pisao sam negde prosle godine, nakon poraza na Vimbldonu, Siner ce biti bolji od Alkarasa. Ne pisem ovo jer je sad pobedio i "pomogao" Novaku, vec stvarno tako mislim. Mali je fantastican teniser, sve 3 podloge mu odgovaraju, cak nema probleme ni na jednoj od betonskih podloga (znamo da ima razlicitih). Dodatna prednost je ta sto je na njemu mnogo manji fokus, cak i kad uzme prvi GS, nece se pisati o njemu kao o Karlitosu. A tu su svakako Medved i uvek opaljeni i sa svim svojim problemima Cicipas, Rubljov i Zverev koji svakako privlace veliku paznju.
D

Dusan123321

pre 6 meseci

Lajkuju ti ovi sto misle da siner ne moze da ga dobije 2x pa zato,a nije bolji nego je u boljolj formi trenutno
K

Koje 3?

pre 6 meseci

Na šljaci ne zna da igra.
B

Babaroga

pre 6 meseci

Bravo dečko!!!
Š

Švejk

pre 6 meseci

Opet se Nolo provukao :(
I

Iskren

pre 6 meseci

Jel ti krivo?
G

Gost "

pre 6 meseci

Jes' na tabletama 😂😂😂 ?
S

Saturn

pre 6 meseci

Ko bi da kalkulise i da izgubi 400 000 evra

Zvezda ispred svih!

pre 6 meseci

Bravo za Sinera. Odlicno igra ceo turnir.
p

pozdrav

pre 6 meseci

posteno prvi sam pomislio da ce kalkulisati. od pocetka je zeleo pobedu ,i igrao kao da mu da mu je za prolaz trebala pobeda svaka cast majstore
T

Tarzan91

pre 6 meseci

Hladan kao spricer, dostojanstven i veliki teniser, koji necujno radi i belezi velike rezultate. Ne samo sto mi je drago da je uveo Novaka u polufinale, vec sto je izbacio balavka koji definitivno nema kucno vaspitanje i koji me jako iznervirao kad je sad na kraju izbacio za malo bekend u aut Sinner, a on proslavlja kao da je gol dao. Definitivno velika zelja mi je da se nadju Sinner i Novak u finalu i kog god pobedi verujem da ce svima biti drago.
S

Sekcija Lajkovac

pre 6 meseci

Bravo Janik! Srbija je uz tebe! Razbice te nas Djoka u finalu!

Jole91

pre 6 meseci

Hehehehe, napisao sam ja pre neki dan ša će biti 😂😂😂 Nole šampion!
N

Nemanja30

pre 6 meseci

Neko jeste stvarno napisao da Siner dobija u grupi Noleta, a Nole Sinera u finalu. Ako tako bude, svala čast!
L

Lektor

pre 6 meseci

BRAVO, MALI!

Bojank91

pre 6 meseci

Hvala Sineru
P

PedjapFcccC

pre 6 meseci

bravo i lakunoc
K

Kazablanka

pre 6 meseci

Gde su dezurne zrtve svetske zavere protiv nebeskoga srBskoga naroda, koja nalaze da ce Siner namerno izgubiti samo da Novak ne bi prosao?
c

consigliere

pre 6 meseci

Svaka cast na fer pleju!
D

Dusan123321

pre 6 meseci

E gde ste strucnjaci????