(Reuters)
(Reuters)

Kraj za Srbiju na Junajted kupu: Stevanovićevoj samo dva gema protiv Ajle

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.24. | 13:09

Naša selekcija eliminisana u Pertu

Dve pobede u grupi, a onda zastoj već na prvoj prepreci eliminacione faze. Završila je Srbija učešće na Junajted kupu, iako je gajila ambicije da bi mogla na australijskom tlu do završnice. Posle Novaka Đokovića koji je izgubio od Aleksa de Minora, poražena je i Natalija Stevanović. Nišlijka je bila skoro nemoćna u duelu sa Ajlom Tomljanović, koja je lako slavila 6:1, 6:1 i odvela domaću selekciju u polufinale.

Australija ovako putuje u Sidnej, gde će igrati protiv boljeg iz duela Grčke i Nemačke.

Izabrane vesti

Što se našeg tima tiče, ostavio je povoljan utisak u prva dva meča, jer je u grupi dobio Kinu, pa Češku, ali čim je Novak izgubio od De Minora postalo je jasno da su nam šanse minimalne. Naročito ako se zna da je Ajla Tomljanović dobra igračica i da je Olga Danilović, koja je bila projektovana da joj se suprotstavi, prepustila mesto na terenu Nataliji Stevanović.

A devojka koja je oduševila javnost na minulom Vimbldonu, dok je eliminisala Karolinu Pliškovu, nije mogla do boljeg rezultata, osim da u svakom setu osvoji po gem. Uostalom, za svega 66 minuta duel je bio gotov, što, nažalost, sugeriše kolika je razlika u klasi.



tagovi

Tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara