Krunić i Stojanović (©Reuters)
Krunić i Stojanović (©Reuters)

Kraj za ženski dubl, Nina i Aleksandra ispustile dve meč lopte i izgubile

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.07.21. | 11:44

Ispuštena velika šansa za prolaz

Kraj na početku za srpski ženski teniski dubl. Nina Stojanović i Aleksandra Krunić su ispustile veliku šansu, pošto su imale dve meč lopte, nisu ih iskoristile i na kraju su poražene od kineske kombinacije Đu i Jang.

Sjajno su odigrale prvi set srpske naše teniserke, ali u nastavku nisu uspele da održe taj nivo i za njih je turnir završen – 4:6, 6:4, 18:16.

Izabrane vesti

Dok Nina Stojanović ima još singl i verovatno miks dubl sa Novakom Đokovićem, za Aleksandru Krunić su Olimpijske igre završene.

Prava drama viđena je u poslednjem setu, koji se igrao do 10 ili na razliku. Imale su Nina i Aleksandra prvo meč loptu na 9:8, pa ponovo na 11:10, čak su počele da se raduju na kraju tog poena, ali je linijski sudija sa zakašnjenjem pokazao da je aut.

Nakon toga su Kineskinje preuzele vođstvo i srpski dubl je samo uspevao da se održi u meču, nije mogao da dođe do nove meč lopte. Rivalke su sedmu priliku da dobiju borbu uspele da iskoriste i da izbore prolaz u drugo kolo turnira.

Kineskinje će imati težak zadatak u drugom kolu, jer idu na australijski par Ešli Barti – Storm Sanders, a Barti je najbolja teniserka sveta.


tagovi

Aleksandra Krunićnina stojanovićtokio 2020dubl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara