Komentari na vest

Licitacija je počela: Koliko Novak može da uzme grend slem kruna?

R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Mislim da je Noletu u glavi 30 GS i sve ce učiniti da to napravi!!!
L

Logitech

pre 11 meseci

Jos jedan, ako se vrati King Nadal, onda nijedan.
S

Srdjan88

pre 11 meseci

Doci ce do 30 GS siguran sam. On moze jos 3 godine da igra, dakle sigurno jos 12 GS nastupa. Na Wimbldonu konkurencija mu je najslabija. AO kao njegov teren a moze do jos jednog RG i US opena. 7/12 moze uzeti verujte, 3 Wimbldona, 2AO, 1RG i 1 US i eto ga 7.
d

del.pje

pre 11 meseci

još ovaj i još 2 wimbldona.da zaokruži na 10 wimbldona.pa da ne osvoji ni 1 drugi turnir više.al zamišljam Engleze kako izveštavaju o 10 Novakovom wimbldonu.svi plaču,proglašeno stanje nepogode na celom ostrvu,izvlače se imena iz 1890+ godine i traži se ekvivalent 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪💪💪💪❤️❤️❤️❤️❤️❤️ a Novak Đoković stoji sa 10 trofej....

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Fudbal: Pele/Mesi (Maradona/Ronaldinjo/Ronaldo 9), Kosarka: Dzordan, Rukomet: Vujovic/Balic/Karabatic, Odbojka: Ziba, Vaterpolo: Milanovic (Vujasinovic, Filipovic), Atletika: Bolt/Luis, Boks: Ali, Rvanje: Kareljin, Plivanje: Spic/Felps, Hokej: Grecki, Biciklizam: Merks, Gimnastika: Komaneci, Futsal: Falkao, Americki fudbal: Brejdi (Rajs, Montana), Formula 1: Sumaher, Moto GP: Rosi, Stoni tenis: Long, Sah: Fiser/Karlsen, Bejzbol: Rut, Skijanje: Hirser, Golf: Vuds (Niklaus), Snuker: O'Saliven, Karate: Agajev, Dziu-dzitsa: Rodzer Grejsi, Dzudo: Riner, Ragbi: Lomu/Meko, Kriket: Bredmen/Tendulkar, Lakros: Braun/Gejt, Bilijar: Rejes, MMA: Dzouns, Tenis: Djokovic.
M

Mrcina

pre 11 meseci

Ako ćeš tako nabrajati,mogao si komotno staviti još mnogo sportista ovde..Teško je izabrati po jednog čoveka..

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Mogao sam, a ne znam koga da izaberem za klizanje- Katarinu Vit? Slobodno dopunite ovaj spisak, unapred hvala svakome ko to uradi.
s

srbenda 777

pre 11 meseci

Kao čoveka ga ne volim,naprotiv, ali šah Gari Kasparov vez premca,jedini konkurent Karpov, kakav fišer i karlsen kakvi bakrači

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Hteo sam da stavim i Kasparova UZ tu dvojicu, ali, nikako ne bih mogao da kazem da je on ubedljivo najbolji, odakle sad takvi stavovi?
M

Maestro

pre 11 meseci

Zavisi od zdravlja i motivacije,al najrealnije je da igra jos 2 godine mozda i 3,i da uzme jos 3-4 Grend slema.

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Moze i vise od toga, on samo u ovoj i narednoj moze da uzme toliko, a vidi se da je spreman da igra jos i mnogo duze od samo jos godinu i po dana...
K

Kimiki

pre 11 meseci

Sveee aaaaa sve!

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

11-2 AO, 3-4 RG, 9-10 WB, 4-5 US. Znaci, od 27 do 31 GS, ali, realnije je mnogo da ce osvojiti 27 nego 30 ili 31. I 28-29 su lepi brojevi:-D

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

* 11-12 AO
M

Mrcina

pre 11 meseci

Ako ćemo realno,minimum 3.Na Vimbldonu trenutno nema ko da mu parira,AO je njegov teren,a US open će da grize,jer su ga posramili.Ako ostane zdrav,iako je u godinama,kad igra svoj tenis niko mu nije ni blizu.

Dezurn1_Kr1vac

pre 11 meseci

25 !
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

27 je minimum. Na vimbldonu je apsolutni favorit ove, a i naredne 2 godine. Mislim da ce imati nikad veci motiv na us openu, nakon svega. Australija je njegov teren, tamo ako dodje do polufinala, nema ko sta da trazi protiv njega. Moja pretpostavka : 2 ili 3 vimbldona, 1 us open, 1 ili 2 ao.
D

Dejani

pre 11 meseci

Ali već se sada vidi umor i uticaj godina. Poznavajući njegov karakter očekivati je da jos 2-4 godine igra na najvišem nivou.
F

FM

pre 11 meseci

„Vidi“ se umor, a Alkarazu koji je kao fizicki najdominantniji igrac danasnjice, sa „topovima“ u rukama, otkazale noge i ruke posle 2 seta, a Djole jedva znoj pustio. Tenis igra glava!! Svi oni su pribilizno fizicki jaki, sitnice odlucuju, medicina i sportska nauka su se postarale, top25 igraca su fizicki skoro svi isti. Samo, sa glavom se rodis! Tu nema nikakve „precice“, ma koliko god psihologa posetio. Zato je Djokovic najveci, njegovom umu ne moze niko da parira, on, 25 mesta prazno, Nadal, pa jos 10 mesta prazno, a ostali nek se poredjaju.