Komentari na vest

Međedović preko četvrtog nosioca u svoje prvo ATP polufinale

c

cobu

pre 10 meseci

Bravo mali sigurno ima potencijala, samo malo da sredi glavu, ponekad žuri da završi poen.
B

Beks - NUFC

pre 10 meseci

Nemam ništa protiv Hamada, momka volim i želim mu sve najbolje! Samo, ne vidim kod njega neki potencijal a ni talenat. Ponavljam, ovakvih igrača kao što je on ima koliko hoćete. Ova momčina mi kaže da ne znam tenis, da ne pratim, da ne dopuštam sebi komentare... Samo, nisi svestan da ja 'živim' tenis! Svakog dana pogledam na desetine mečeva. Ne postoji igrač ili igračica, koja poseduje talenat, a da ja ne znam za nju. Meni ništa ne može da promakne! Imam dobro oko, znam da prepoznam kvalitet, nagledao sam se svega...Još nešto, nikoga ja ne potcenjujem, niti omalovažavam, ja samo pričam vrlo direktno i bez okolišanja. Ne volim da se lažemo, niti da pričam u uvijenoj formi. Na kraju, sve vas pozdravljam. Svako dobro!
D

Dusan123321

pre 10 meseci

Cim si ostavio ovakav komentar vidi se da pratis tenis,ne moras nista da objasnjavas,nemam sta da dodam sve si vrhunski napisao,to sto ti kazes u ovakvoj konkurenciji mozda udje i u top 40/30 al da je to neki kvalitet za top top klasu,nema tu toga,jednistavno nije to taj nivo
x

xyzet

pre 10 meseci

Obećava više od Miomira, za sad. Možda i posle Novaka ne bude potop našeg tenisa, u smislu vrhunskih igrača. Jedan je Novak, on je više kao incident, a ja se pripremam za vreme posle njega. Mislim da u perspektivi Hamad može da bude top 10 igrač. S tim bih za početak bio zadovoljan. Puno sreće mu želim u tome.
B

Beks - NUFC

pre 10 meseci

Ako Hamad bude top 10 igrač, ja ću se pod stare dane oženiti...Nema od toga ništa, dragi moj. On je ove sezone enigma, nepoznanica, da se tako izrazim. Videćeš naredne sezone, suvi prosek. Isti je bio Troicki, ovaj je njegov naslednik. Igrača ovakvog profila ima na pretek. Zapamti moje reče, pa me slobodno prozivaj ako budem pogrešio.
d

druze

pre 10 meseci

zasto komentarises kad ne znas.Mnogo vas sebe naziva strucnjacima samo zato sto zivite u zemlji novaka djokovica.Pa taj troicki za kog kazes da je bio takav je bio 12. igrac planete i osvojio je dejvis kup.Pa malo li je to?
Z

Zeder

pre 10 meseci

Beks ajde nemoj ljubi te brat puno da pametujes. Kao da ce neko sutra da se seca ovog komentara a da ne pricamo ako Hamad udje u prvih 10. Hamad za sad lepo napreduje pa videcemo dokle moze da dobaci. Niko nije rekao da mora da bude u prvih 10. Neka bude najbolji sto moze i da to bude dovoljno za lagodan zivot. Ima Samo 20 godina momak. Ako bude radio vredno i povrede ga zaobidju Samo nebo je granica. Ti bi Beks bio odlican demotivacioni govornik.
M

Makks

pre 10 meseci

@Zeder, kazes Beksu da puno ne pametuje, a sta ti radis? Covek je rekao da misli da nece biti igrac za Top 10. Sta je tu sporno? Ti palamudis o nekom lagodnom zivotu i upravo ti pametujes.
S

Sove

pre 10 meseci

Браво Хамаде, хоћемо финале Кецмановић - Међедовић.
m

malii

pre 10 meseci

ima potencijala