Komentari na vest

Miloš Ninković: U očima Australijanaca vidi se velika mržnja prema Novaku

m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Ti izgleda kao profesionalni amater jesi.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Razumijem donekle Nijemce tukli smo se u svim ratovima itd itd.al nerazumijem Engleze na svim kontinentima zasto nas toliko mrze,kad smo sad vec tako mali i nema sanse da ih bilo kako i na bilo koji nacin ugrozimo.
N

NijeBogme

pre preko 2 godine

Pljuju ga svi koji su se vakcinisali pod prisilom, nije vam kriv Novak zbog toga?
G

Gost djape

pre preko 2 godine

Mislim da nisi u pravu, pljuju ga zato sto ne umeju da misle svojom glavom. Ovde na zapadu nije kao u Srbiji, da svako moze da ide na fakultet, da moze na koledz itd. Vecina naroda je ogranicena, porodice i ne postoje, nemaju osnovnu kulturu, koja se u moje vreme nosila iz kuce, u nasoj zemlji. Doduse ne zna sad dali je tako, jer vec dugo ne zivim tu. Ovde ljudi rano pocinju da rade, i ne znaju nista dalje nego sto im serviraju mediji. Oni ne znaju gde se nalaze druge drzave, a kamoli sta drugi misle. dake za njih su srbi grozan narod jer su tako citali. Za njih su ne vakcinisani idioti, jer su ih toliko isprepadali preko medija, ako ne nosis masku izgledas kao cudak, i tako dalje. Moj sin koji je odrastao u istom vaspitanju kao sto sam i ja jer sam ga ucio kao i mene moji roditelji, da postoji i belo i crno. I koji je procitao i po neku knjigu sa drugacijim vidjenjima, a koji je rodjen na zapadu, pa razume i njihova shvatanja. Kaze da je tesko objasniti cistim zapadnjacima, da se stvari gledaju iz raznih uglova, a ne samo iz perspektive koja im je servirana. Dakle u tome grmu lezi zec, oni su ne svojom voljom ograniceni, od strane onih koji im ispiru mozgove i usmeravaju pogled na svet, vec u ranom periodu odrastanja. Pa sta se moze ocekivati od naroda, kojim su propanganisticki holivudski filmovi, stvarnost istorije covecanstva. i koji cekaju petak da kupe gajbu piva i nesto opijata, da se oduzmu, i tako u krug. Preporucio bi svakome da pogleda film Do not look up, ili u prevodu ne gledaj gore, pa ce shvatiti taj narod. Podrzavam Djokovica zbog njegove borbe za pravdu, jer su ga oni pozvali, i sad koriste moc da bi ga disciplinovali. A u stvari pokazuju ruznu sliku manjini nacije koja misle svojim glavama. Takodje, i akno sam vakcinisan ne zbog toga so me neko naterao, nego zbog toga sto je moje ubedjenje da vakcina pomaze, ali takodje ne protivrecim ljudima koji misle suprotno. Ekstremno ponasanje, ni na jednu ni na drugu stranu ne vodi nicemu. Zato zdrava diskusija, moze da dovede do kompromisa. Na kraju "Napred Nole", zelim ti uspeha u tojoj sportskoj karijeri, a u ovome postupku ti zelim ogromnu pobedu.
C

CharlieKelly

pre preko 2 godine

Sportista koji vodi maksimalno računa o svom telu, apsolutni fanatik, da prima vakcinu koja ne štiti 100%, posle koje se možeš zaraziti. Njemu ta vakcina može doneti više štete nego koristi. I ne treba da se vakciniše ukoliko neće, to treba da bude stvar izbora. A pitanje za Australijance je kako su dozvolili da im vlast radi to što im radi. To što Đoković neće igrati na turniru im neće vratiti vreme izgubljeno u izolaciji, koliko god zadovoljstvo osećali odlukom njihove vlasti. Zapravo će opet biti izigrani.
G

Gostić

pre preko 2 godine

Ne ulazim u pitanje vakcine,da ili ne ili ovo ili ono. Zivim na Zapadu,nemačko govorno područje.Dovoljno je ući na komentare vesti o Djokoviću.Neverovatna mrznja. Prvi i najveci razlog je taj sto je Srbin.Uspeh nekog tamo ko dolazi iz "divljeg" naroda,koji je okrivljen za svo zlo u Evropi s kraja 20.veka,u sportu koji je za decu milionera,ne prasta se tako lako.Jos Novak ima stav.Ispravan ili ne,ali ima svoj stav.A moderni vlastodrsci to ne zele.I nemojte biti naivni i misliti da svi njihovi vodeci drzavni organi nisu upuceni u to da je Novak stao na stranu naroda protiv njihove kompanije,Rio Tinta.
T

Tanasije

pre preko 2 godine

@gostic Bajo, nisi ti mrdnuo iz svog sela, cim mislis da su Srbi nekom trn u oku, sa 5 miliona stsnovnika, od toga 3,5 radno sposobnih "nepenzionera". Svet je malo veci, a gde god pitas po zapadnoj Evropi, dobar deo ne zna gde je Srbija, pa sto bi im onda ona i smetala. Ako smo u necemu uspesni, ne mrzi nas niko, nismo nikom trn u oku, uspesni smo i to je to. A tamo gde su culi za nas, mi smo toliko srecni sto znaju gde se nalazi nasa zemlja, da ih odmah proglasavamo bracom. Sredinu nemamo.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Pa što se Srbine ne vratiš i Srbiju kada te neće
o

o Boze

pre preko 2 godine

ja mislim snoopy da i tebi nije jasno sta si hteo da kazes?!
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

@Tanasije - Mozda im je deo naroda nedovoljno obrazovan u zapadnoj Evropi pa ne zna gde je Srbija, ali oni koji znaju i koji su zatrovani velicinom anglosakstonstva, ispoljavaju tu mrznju na nedostojanstven i podao nacin.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Znam vrlo dobro Bozo rsde i zive preko a kao mrze ih pa dodji kuci u Srbiju al nisu gadljivi na euro funtu ili dolar ti to razumes najbolje cim te je pogodila istina
B

Bg

pre preko 2 godine

A covek 9 puta osvojio turnir, uvek prizeman, duhovit, toliko puta je govorio da mu je to omiljeni turnir, da voli Australiju, donirao im novac kada su goreli i tako mu vracaju i drzava i narod, jadno, odvratno!
P

Polk

pre preko 2 godine

Ljudska prava u zemlji koju su napravili lopovi i robijasi ujedno i genocidasi...
М

Митт

pre preko 2 godine

Управо тако. Што реко Дел Бој ономе из Аустралије "Био би Британац да ти мајка није курва".
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 2 godine

I kurve 😂
6

63

pre preko 2 godine

Draži mi je Nine i od tetke i od strine!