Komentari na vest

Nada rivala Novakova hrana: Hrvatski tinejdžer osvojenim setom probudio Đokovića

B

Bostandzija

pre 4 meseca

Nole ga je pustio da ga malo razdrma da vidi gde je i sta je ! Zna Novak sta radi . Sad kad bude ubacio u 6 ima da ŽNJE !
B

Brundo

pre 4 meseca

Ovo je Djokoviceva 362. pobeda na Grend Slemovima.Jos 7 pobeda do Federera.
A

Amigoamifoo

pre 4 meseca

Momci Hrvati su dva puta svjetski prvaci u tenisu, da ne spominjemo sve one Olimpijske medalje najboljeg para svijeta, druge sportove bi mogao 2 dana nabrajati koliko smo puta bili svjetski i europski prvaci.Evo samo kako večeras taj vaterpolo i rukomet rastururamo predivno nas je gledati kako smo močni.Novak je veličina i ako je on dao podršku mladom talentiranom momka čemu ovoliki kompleksi a svi vi ovdje većinom imate tužne i teške živote i anonimci ste za koje nikad nitko nije čuo.Pa budite ljudi možda i vama bude lakše u životu.
p

psihokravata

pre 4 meseca

a tvoj zivot je toliko ispunjen da neprestano pratis sta mi "kompleksasi" pisemo.Potrazi pomoc.
B

Beks - NUFC

pre 4 meseca

Prizmić mi se vrlo dopao. Vidi se da dečko ima talenat, vrlo ozbiljan. E sad, koliko će da radi na sebi, koliko će da se žrtvuje i trenira, kakvog će trenera izabrati, koliko će se zadovoljavati 'malim' uspesima - ostaje da se vidi. Nisam gledao ceo meč pa ne mogu da imam pravi uvid Djokovićeve partije. Ono što sam gledao, vidi se da ima neku manju povredu, vidi se da ga pomalo muči, videćemo u nastavku da li je to ozbiljno. Mene više brine njegov raspored u nastavku takmičenja. Šelton i posebno Rune su vrlo opasni igrači. Pokazali su da se ne plaše Djokovića, nemaju nikakav strah i poštovanje prema njemu, a njihov stil igre bi itekako mogao da naudi 'povredjenom' Djokoviću. Videćemo šta će doneti naredni dani.
B

Brundo

pre 4 meseca

Rune nije u Djokovicevom delu zreba vec u Alkarazovom.
m

maglaa

pre 4 meseca

za sve one koji glorifikuju Cizmica..sa nepunih 18 godina njegov zemljak Coric je pobedio Nadala i igrao finale turnira serije 500 u Bazelu.Coric je danas,10 godina kasnije 39 na svetu,i po ko zna koji put je izgubio u prvom kolu gren slema.Primera ima jos puno..Mene od komentara na ovom portalu vise brine Novakov gest na kraju meca,u kome je pokusao da fokus sa svoje igre prebaci na "dobru" igra Cizmica..nadam se da nije povredjen,jer ovako lose odavno nije igrao..
N

No.1

pre 4 meseca

Ovo je Novaku prvi takmičarski meč posle mesec i po dana i DK, one igrarije sa mix reprezentacijom su bila čista zabava. Štimuje udarce, traži pozicije, testira snagu... Od Šeltona kreće prava borba. Dovoljna je njegova izjava da je na 4-0 i 40:0 došlo do opuštanja i zabave sa Agasijem što ga je malo izbacilo iz fokusa...
F

Fontana9

pre 4 meseca

Vidim da ce se cesto posecivati 🚾 .
M

Monteroo

pre 4 meseca

Malo da se nabije tenzija,samog sebe da razbudi,ovo nije 40 posto njegovog tenisa,dize formu ,trazi udarce do treceg kola...onda pocinje da igra. Jer moras da pogines do njegovih 40 posto i opet izgubis.
x

xyzet

pre 4 meseca

Naravno da se stvorio materijal za salve kritika i dozu pesimizma oko Novakovog nastupa na AO. Ja ne učestvujem u tome. Ona povredica lakta, duga takmičarska pauza, opuštanje (živ je čovek), ispadanje iz ritma i rutine, sve je to na jednoj strani vage. Na Na drugoj strani vage su Novakove godine, jer u jednom momentu svemu dođe kraj, pa i Novakovoj dominaciji. Biološki sat je nezaustavljiv i kuca. Verujem da još ovu godinu Novak može biti na vrhuncu i probati da osvoji 1-2 GS i Olimpijsko zlato. Na AO mu ni statistika ne ide na ruku. Tamo non stop pobeđuje i to mu je najveća opasnost, jer krčag ide na vodu dok se ne razbije. Od Novaka bih bio zadovoljan Vimbldonom i da, eventualno, oduzme Rafi RG i da s četvrtim RG i tu uđe u red velikana, odmah iza neprikosnovenog Nadala. Za sledeću godinu očekujem pad i ako nastavi da igra da bude nagazna mina na GS i da vreba iz senke. To su moje lične opservacije, a koliko su tačne vreme će pokazati. Jedva čekam da vidim da sam pogrešio.
b

berlondo

pre 4 meseca

ti si brate buda….To vec pricaju kako je presao 30.Ima da ih poducava jos najmanje 4,5 godina.Zapamti ovaj komentar dobro
p

povrediccq

pre 4 meseca

povredica lakta..kume Amanovicu ti si?
x

xyzet

pre 4 meseca

berlondo/ OK je to da imaš drugačije mišljenje, jedino ne vidim razloga nekoga nazivati pogrdnim imenom. Znam ja dobro od kada Novaku predviđaju kraj i pad i tu si u pravu, ali moj fokus nije bio na ranijem periodu već sadašnjem. Objektivno je da sledeće sezone puni 38 i to su baš ozbiljne godine za bavljenje vrhunskim sportom, pogotovo tako intenzivnim kao što je tenis. I komentator ispod predviđa da će Novak dominirati još 4,5 godina! Znači do 41 ili 42. Eto, niko ne bi voleo više od mene kada bi tako bilo, Bože daj. Realno, Novak nema toliko opasnog protivnika na terenu, njegov najveći i jedini protivnik je biologija.
b

berlondo

pre 4 meseca

to budala nije ,,ono ,, budala za uvredu, nego pozitivno budala, kroz osmeh 🤣.Jedno si zaboravio ni jedan sprtista nikada se nije hranio fizicki i duhovno kao Novak.Zapamti dobro sta ti kazem da ce da traje i traje jos ….5 mozda ne, ali jos tri TOP sezone ce da odigra minimum.
L

Laki92

pre 4 meseca

Novak će podizati nivo igre kako bude odmicao turnir, pored toga sto je to njegova praksa i nesto prirodno, veliki razlog je i to sto je pitanje koliko je trenirao prethodnih deset dana i u kakvom fizickom stanju je dodao zbog povrede na onom kupu pre desetak dana. Ovaj mali će biti dobar igrač, verovatno i top 10.
l

lakse malo

pre 4 meseca

Na osnovu cega je Prižmic veliki talenat? Na osnovu jednog meca na GS u kome je na kraju izgubio od tenisera /Djokovica/ koji je imao bar 40 NEIZNUDJENIH GRESAKA i mizeran prvis servis. Pa nagledao sam se "talenata" koji puste ruku u mecu u kome nemaju sta da izgube, a onda postanu suvi prosek. On mora da nesto napravi i da pobedjuje ako zeli u to drustvo. Beker je sa nepunih 17 uzeo Vimbldon npr! Djokovicevo uvlacenje publici, po hiljaditi put, i sakrivanje svoje stvarno lose igre iza mladog Prižmica samo je medijski spin. ALi, da je danas umesto Prizmica sa druge strane mreze stajao iole jaci igrac - Novak bi ovo izgubio sa 1:3 i sutra bi letio na neku egzoticnu destinaciju sa zenom i decom. Ako ne moze bar za 20-30 odsto bolje - nece videti ni trece kolo!
n

ne volim

pre 4 meseca

ne volim ni jedmog igraca iz hrv..nisam gledao mec..decko je prosle godine uzeo makar jedan juniorski gs..mislim da nije cak ni set izgubio..ali tamenti su bili ili su jos Milojevic..kecmanovic..krajinovic..djere..krstin koji su bili prvi ili drugi juniori..ili jorovic..danilovic itd prve juniorke..a Troicki koga pljujete je bio 10 junior a 12 senior..on je sirovina a sta uradise silni talenti..to je generacija Monfilsa i djokovica
N

Novak majstor

pre 4 meseca

Au kakva je ovo igra danas bila , ocaj zivi .Ja sinoc napisao da Djokovic lagano osvaja , meni u glavi bila ona igra u Torinu pre mesec dana . Kao da nije ni pipnuo lopticu u medjuvremenu ?
R

Realna Baba

pre 4 meseca

Smešan je klinac. Nole igrao toliko da se zagreje za dalje.
b

bg

pre 4 meseca

ako naleti na Alkaraza bice rqzbijqnje..Deluje mi da Novak pistaje vise showmen nego....Vrv se opustio i malo za kladionice odigrao...
H

Hej

pre 4 meseca

Ma Nole više zbog puklike, mozda i svoje uigranosti odigrao 4 seta, mogao je on ovo lagano u 3. Svaka čast, dobar mu je zreb ove godine. Korak po korak.
n

nemanja1512

pre 4 meseca

nije ni poceo AO vec slavite titulu, sacekajte malo, moze da se desi los dan, povreda bilo sta. polako ne trci pred rudu
E

E Mićo

pre 4 meseca

Koliko si ti veliki, kada na kraju meča pokažeš na protivnika kako bi mu cela dvorana aplaudirala i time dao tom dečku takav vetar u leđa da je to neverovatno. Kapa dole majstore! GOAT!
p

preveliki

pre 4 meseca

temiser da..pozvace te na odmor na kosmaj..ali slabi su to hvalospevi..
E

E Mićo

pre 4 meseca

@preveliki, iscimaj se za nešto u životu, pa ćeš shvatiti šta je tata uradio.
g

ghost11

pre 4 meseca

4 sata u prvom mecu. Mnogo je, ne sme toliko da trosi energiju
K

Kazablanka

pre 4 meseca

Prilicno sam siguran da bolje on zna kako se oseca u svom telu nego ti, ja ili bilo ko ovde.
M

Momora

pre 4 meseca

Antipaticnijeg lika od ovog malog ujkana nisam odavno video.Kako ga je Nole naucio i pokazao gde mu je mesto.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🙏🙏
W

Wij

pre 4 meseca

Vi za svakog mladog Novakovo protivnika kazete da je antipatican i umisljen, a decko skroz normalan.
j

jhu8o

pre 4 meseca

nebitan je ovaj decko..sa 18,5 godina Alkaraz je vec bio top 5 teniser sveta.onaj je 178.Ono sto brine je to da je Novak odigrao svoj najgori mec od kad nastupa na ovom turniru.Nadam se da nije povredjen,i da ce podizati formu kroz naredne meceve.Ako neko to ume,ume Novak

Bojank91

pre 4 meseca

Najveca prednost Prizmica je sto igra strpljivo. Dobar igrac
г

гм

pre 4 meseca

да се зна ко је газда
J

Jaaaaa

pre 4 meseca

Završi se meč i Novak još jednom pokaže koliki je gospodin! Svaka čast majstore - IDEMO DALJE 💪
O

Opala, Dino

pre 4 meseca

Realno, da mali imade više snage bilo bi svašta. Biće u vrhu vec sledeće godine
2

2C

pre 4 meseca

Oće k