Komentari na vest

Nadal otkazao i Rim, na Rolan Garos stiže bez ijednog meča na šljaci!

S

Skauting Sluzba

pre oko 1 godinu

Kvota da Nadal osvaja RG se digla na 4.5-5.0 u vecini kladionica. Svi su se malo previse napalili na Alkaraza a Nole ocigledno nije 100% sa ramenom (nadam se da gresim da bude 100% za Wimbeldon). Realno, u kakvom god stanju da se pojavi (a svi znamo da ce biti napumpan hemijom do MAXa), on je favorit protiv svih cim izade na teren. Ovo je sve ili nista za Rafu. Sad stize 23 ili penzija. Kvota je vise nego dobra kad znamo da je na zadnjih 18 RGa, upravo on dizao pehar 14 puta!
G

Gost1234 topola

pre oko 1 godinu

Daleko veci izazov ce biti Alkaraz
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

I naravno, dolazi na rg potpuno spreman. Kako? Pa on je cudo prirode… ili cudo hemije… Covek je verovatno unistio sebi “penzionerske dane” jer nece moci da hoda…
B

Bnm

pre oko 1 godinu

I ODLAZI SA RG POSLE 2 MECA...
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Nadal ce sigurno igrati na Rolan Garosu doping iako ga uopste koristi me ne zanima samo znam da je cast ziveti u Novakovoj,njegovoj i Rodzerovoj eri.
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Počeo sam da ga prezirem kad je nakon ekspresno osvojenog AO počeo da hoda na štakama. Zbog stila igre potrošen je za 10 godina više i sad pokušava na silu i još ko zna šta da to kompenzuje.
T

Tite

pre oko 1 godinu

Au Nadale pa jel si normalan predoziraces se dopingom imas ionako 37 mator si
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Jako providno sta radi godinama....Brate uzeo si dovoljno titula sta se kljukas vise i naprezes te popucale misice idi uzivaj u penziji

Scholes

pre oko 1 godinu

Ovo ce definitivno biti oprostaj od tenisa. Zeli da zavrsi tamo gde je imao najvise uspeha. Trece kolo ce biti plafon. Veliko je zadovoljstvo ziveti u eri Ronalda9, Ronaldinja, Nadala, Federera, Djokovica, Dzordana, Sene, Sumahera, Rosija.. Imati priliku da gledate najbolje ikada u svojim sferama. Neverovatno..
A

AnonimusNBg

pre oko 1 godinu

Preporučio bih Anti-doping inspektorima da malo češće posećuju Rafu pred RG i za vreme trajanja turnira…