Komentari na vest

Nadalov stric: Sledeća dva grend slema biće presudna, Rafa će osvojiti jedan od njih

j

ja sampion

pre gotovo 3 godine

oće ko što ću i ja
T

The Ghost

pre gotovo 3 godine

Aha,na travi i betonu da uzme Novaku titulu.2 podloge gdje Novak favorit,ovo je najgora forma Nadala u posljednje vrijeme,a Novakova najbolja forma.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Cica pokusava da podigne moral posrnulom bratancu, ali u realnosti, ako covek ne moze da osvoji jedini Gren slem koji je do sada osvajao, ovo sto on prica mu dodje kao naucna fantastika.
N

Noleeeeee

pre gotovo 3 godine

Ne znam cemu forsiranje i fokus na preostala 2 turnira? Kao da se tenis nece igrati i sledecih godina...sve i da ih ne stigne Novak ove godine,stici ce ih sledece...s tim sto bih ja vec sada iskljucio Federera iz trke. On jednostavno vise ne moze da prati Nadala i Novaka...ako cemo iskreno,vec godinama to ne moze da radi...cak bih rekao da nikad nije ni mogao,on je vecinu svojih GS titula osvojio pre nego sto su se pojavili Novak i Rafa,tako da te njegove titule ni nemaju tezinu kao Novakove i Rafine,po meni je on vec sada ispao iz trke za najboljeg svih vremena...jasno je da ni Nadal nije na nivou na kojem je bio pre par sezona,jedino Novak je konstantan i nema nekih velikih padova u igri,jedino kod njega se ne primecuje uticaj godina. Mislim da i jedan i drugi imaju jos 3-4 sezone kvalitetnog tenisa gdje ce moci da pokupe GS titule,naravno veliku ulogu ce igrati i povrede...ali bas ne vidim nacin na koji Nadal moze uzeti vise titula od Novaka,pa sve i da uzme jedan od preostala 2 GS ove godine.
D

Del.p

pre gotovo 3 godine

E moj toni.rafa se neće ni prijaviti za neki od njih a ne osvojiti
M

Masne fote

pre gotovo 3 godine

Troicki uzima u muškoj a olga u ženskoj... Novica sa trinkjerijem uzima dubl,zeljko pantic sa biljanom obradović mix a tegi menja vilandera... Pali se mašina tj parni valjak
N

Nikola93io

pre gotovo 3 godine

Kad nije osvojio ovaj koji mu najvise lezi nece ni jedan
r

ralee

pre gotovo 3 godine

Secate se kada je Toni rekao da djokovic ispada iz goat trke posle rg 2020.Stvari su se brzo okrenule.
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

U wish ....
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Kod nas se ovde mnogo omalovazava Nadal kao da nema apsolutno promil sanse da osvoji turnir na betonu. Pa uzeo je US open 2017 i 2019,nije to bilo pre 10 godina. Znaci treba ga shvatiti maksimalno ozbiljno. Srecom Nole nema vas nacin razmisljanja, zato i jeste najbolji ikad. Verujem da ovo moze biti najveca sezona Novakove karijere. Jer isu i olimpijske igde. Idemo majstore.
N

Nista neobicno

pre gotovo 3 godine

Niko ne kaze da je Nadal los na betonu i travi ali osjecaj Novakove mentalne snage za mene je nesto nevjerovatno. Nadam se da ce ipak Novak postaviti neke nove mnogo vise granice kada je u pitanju broj osvojenih GS kao sto je ucino sa brojem nedelja kao br. 1 na ATP listi.
К

Куре на специјали

pre gotovo 3 godine

Погледај кад је Надал последњи пут узео сет Новаку на бетону. О победи да не говорим...
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Pustite sad strica, mene zanima šta mu tetka kaže.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Jako si duhovit
H

H

pre gotovo 3 godine

Sa onakvom igrom Djokovica kao na RG...da se mec igrao na betonu to bi bilo glatkih 3 0...70% lopti koje je Rafa pokupio na zemlji,na betonu samo bi mogao da ih isprati pogledom i po glavi da se pocese...Na Vimbldonu njegova igra je odavno u rangu Vasila Pospisila...tako da su im i podjednake sanse za uzimanje GS.
k

kad vec

pre gotovo 3 godine

pricas o tenisu nauci da nije Vasil nego Vacek Pospisil.
M

Mats će popizdi

pre gotovo 3 godine

Mislio si na Vasila Hadžimanova verovatno
7

777

pre gotovo 3 godine

Ovo je pravi sportski intervju, kaze Nadal juri Grend Slemove pa kaze nadali smo se da Cicipas dobije Novaka sve sto je izjavio je normalno a onda a dodje Federer koji izjavi ne zanimaju me Grrnd Slemovii dosadni ste sa tim. Federer bukvalno ne moze da podnese da poraz, a najtezi poraz mu je da ne bude najbolji svih vremena a jako blizu je toga da spadne sa trona. Ja razumem komentare Federer je bio goaspdin al je prso. Al komentari vecito gospodin ne razumem. Vi koji ga gotivite svidelo se vama ili ne Federer je bio goapodin dok je bio najbolji sada samo place i kuka. Pobegao sa garosa placi p najobicnija.
S

Sladjann

pre gotovo 3 godine

Nadal je savrsen za sljaku Ali sada u ovom trenutku mislim da nece vise od cetvrt finala doci ......I na vimbldonu,I us open!!!!da se nelazemo nezna igrati na travi,betonu......
a

ahhahahaa

pre gotovo 3 godine

ne zna a ima 4 us opena i 2 wimbldona ? HAHHAHAAH e pa kakve gluposti
S

Sladjann

pre gotovo 3 godine

I'ma sve to,Ali vreme nadala proslo na travi I betonu,sigurno nece doci do 1/4finala sledeca dva green slema.....bar pet igraca su bolji od nadala
9

951357

pre gotovo 3 godine

Nece mu to nikad priznati, jer je iz pogresne zemlje, ali Novak jeste GOAT. Ne volim da koristim ovu rec jer svako ima svoje misljenje, ali kad bi svi zapqdnoevropejci navijali i za crnog djavola protiv Djokovica, to govori puno. Na stranu to sto ce uvek da traze neku kategoriju u kojoj statisticki nije najbolji samo da bi mu osporili to. Najveci si Novace!
T

Tennis fan

pre gotovo 3 godine

Ništa loše čovek nije rekao. Nadal ima 4 US Opena, jedan više od Novaka. Dakle očigledno mu prija Njujork. Nije uzeo Garos, tako da će i sa te strane imati ekstra motivaciju, i zato su njih dvojica najveći, jer stalno jedan drugog guraju da pomeraju granice. Naravno da ja želim Novaku da on bude taj koji će pokupiti i Vimbldon i US Open i zlato na OI, ali nije korektno omalovažavati to da će Nadal dati sve od sebe da ga ugrozi bar na jednom od tih GSa. Zato je važno da Novak sada nikako ne izgubi fokus, već da ostane maksimalno spreman (ima to iskustvo iz 2016. god i šta treba suprotno da uradi, kako bi bio daleko bolji).
Z

Zvezdan S

pre gotovo 3 godine

Vidi druže,mnogima u Srbiji je danas muka od takvih kvazi moralista i moralnih čistunaca,koji danas pokušavaju da nam se predstave kao kosmopolite,a do juče su uz tate komuniste afirmisali te vrednosti. Pusti Špance nek grizu za svog idola i ostatak sveta. Mi ovde logično treba da dajemo podršku našem,ne samo zato jer je naš. Više mi dignu inat na 200% inkvizitorskom harangom na Novaka. Više i slepci vide koliko smrdi mržnja prema Novaku. Kao i u Australiji i kao i na svim turnirima od kad im je postao meta jer im se meša ,kako oni misle u njihovo snobovsko pravo na primat u svemu a posebno u tenisu,tako i sad u Parizu da mu na svakom koraku podmeću nogu da ga spotaknu. Najgori termini,najmanje vremena za odmor,sudijske sitne krađe,novinarski napadi,predstavljaju harangu koja ne prestaje. Oteli su mu prošle godine US open ,na pravdi Boga. Šatro je gađao sudiju?! Pa dal me neko zeza. Potez je bio nenameran. A da se ništa nije ni dogodilo najbolje govori zabrana pokazivanja snimka. 100 kamera ima na US Openu,al eto šatro baš ni jedna nije videla šta se tačno desilo,hahahaha...Novak bi da ga nisu izbacili osvojio i taj turnir i već bi bio na 20,slemova. Jednom kad sve prođe i kad bude smeo da javno govori ispričaće nam što šta, što će nas ostaviti u šoku ,čemu je sve dečko bio izložen i šta su mu sve loše radili ne bi li ga zaustavili. Zato tvrdo stojim na stavu da makar mi odavde treba da smo na njegovoj strani. Nije samo Rafa u igri za slemove. Svi ostali ih žele. Cici je najbolji primer. Tu je pre svih Medvedev,pa Tim,pa zašto ne i Kirijos i gomila novih poput Sinera i ova dva Italijana i ko zna ko sve ne. ATP ima gomilu mina za Novaka s kojima treba da se bori,hajde bar mi da mu budemo podrška!
T

Tennis fan

pre gotovo 3 godine

Našao si se prozvanim, a ne znaš ni sam zašto. Šta je u rečenici "Hoću da Novak osvoji sve, ali ne treba omalovažiti ni da je Nadal veliki sportista koji će dati svoj maksimum da ga ugrozi na tim turnirima" sporno? Jel treba da pljujem Nadala da je invalid jer navijam za Noleta, i podsmevam se skroz normalnoj izjavi jer smatram da Nole može do titule na US? Neću to nikada raditi, to rade kompleksaši, a ja to nisam. Ne ogleda se navijanje za Novaka kroz pljuvanje Nadala i Federera, nego upravo kroz navijanje za Noleta, da izađe na teren i bude jači i od njih dvojice i od ostale nepravde.
G

Gostovic23

pre gotovo 3 godine

Prvo, našima (Teo, Pefi, Stef, Sale) svaka čast na tituli. Ali, trudim se da na ovo gledam realno iz cipela upravljačkog dela Virtusa. Objektivno, glavni cilj ove godine je bila Evroliga, tj Evrokup, a tu je ekipa podbacila u najvažnijim utakmicama godine. Nosi Skudeto posebnu draž, ali siguran sam da je neko pre sezone vrhuški kluba ponudio EL ili titulu, da bi barem u procentu 60-40 uzeli EL. Drugo, treba takođe uzeti u ozbir i da je Milan igrao F4 EL, gde je izgubio na jednu loptu polufinale i da su mnogi njihovi Ameri (ali i ostali) već tada u glavi završili sezonu. Da je finale igrano pre F4 nisam siguran da bi baš bila metla. Kažem, ne želim ništa da umanjim, pobeda je čista kao suza, ali gledam nekako objektivno na to sve. Zamislite da Zvezda npr ne uzme ABA ligu i onda dodje KLS i to je sad kao to. Nije, jer prosto EL je osnovni cilj. Ok, određena satisfakcija postoji, ali... Možda je i za Saleta dobro da promeni malo sredinu, uvek može reći, ok ja sam uzeo Skudeto, a oni su me smenili. Daleko bolja opcija nego da naredne sezone ga smene (opet) u toku godine jer možda u Evrokupu ne krene kako valja. Gledano karijeru, daleko bolja varijanta otići kao pobednik. Da je to znao i u reprezentaciji uraditi nakon OI, ne bi se desila Slovenija, pa potom one kvalifikacije Austrija, pa potom SP u Kini gde je malo ubrljao sve ono što je dobro napravio na SP u Španiji i OI u Riu, i gde sad neki opravdano postave pitanje, pa čekaj bre, imali smo ubedljivo najjači sastav u Kini, a mi 5...
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Teško bata Toni, igraće Nole a tu Rafa nema šta da traži, posebno na Vimbldonu
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Ono kad dajes intervju o svom igracu a pola vremena places zbog izgubljenog polufinala i finala koje tvoj igrac nije ni igrao. Ako tvoj sestric uzme Vimbldon ja cu pojesti svoje vnogo...
p

pazi sta si rekao

pre gotovo 3 godine

!!!!
C

Cer

pre gotovo 3 godine

Toni Nadal je oduvek maksimalno respektovao Djokovića, ima gomila priča kako mu se upalio alarm prvi put kad ga je video na treningu kad je Novak imao 16-17 godina

Davidovski

pre gotovo 3 godine

Ajde druže ne blamiraj se. Nadal može da pokuša još jednom sledeće godine da uzme RG i to je to što se tiče njegovih slemova. Na travi i betonu nema više nikakve šanse da dođe do kraja. Generalno gledano čudo bi moralo da se dogodi da Novak na kraju karijere ne bude 1. u tom segmentu jer već i Nadal i Federer završavaju karijere, pogotovu deda Fed koji je tu i dalje čini mi se samo zbog sponzora da kaplje lova.
L

Lepo

pre gotovo 3 godine

Korektna izjava, bez lažne skromnosti i bez lažnog moralisanja. Suparnički tabori, ali se zna šta je poštovanje i iskrenost. Mi želimo našem sve najbolje, a on svom. A ne foliranje i prenemaganje 'najvećeg' koji se kao grlica uplašio i Nadala, a kamoli Novaka, pa se brže bolje pere u medijima.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Da je korektan boljelo bi ga uvo ko ce uzeti u finalu, a ne da narice za Cicipasom kao da je Nadal! Ima li iko da je navijao za Djokovica osim nas Srba?
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Mislis na Njujork, mada i ne mislis stvarno vise se nadas.