Novak Đoković (Reuters)
Novak Đoković (Reuters)

Novak dobio popodnevni termin, grend slem debi Hamada Međedovića

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.05.23. | 13:52

Četiri srpska tenisera sutra igraju mečeve prvog kola Rolan Garosa

Laslo Đere danas probija led od srpskih predstavnika protiv Andreja Rubljova, a svoje termine za ponedeljak dobili su i ostali domaći teniseri. Premijerni meč Novaka Đokovića protiv američkog tenisera srpskih korena Aleksandra Kovačevića drugi je na programu stadiona Filip Šatrije. Šljaku će pre spskog asa razgaziti Karolina Pliškova i Sloun Stivens, a nakon što njih dve završe meč koji počinje od 11.45, na terenu će se obreti Novak i Aleks.

Filip Krajinović nastupiće na terenu broj sedam, a pre nego što se sastane sa 12. nosiocem Frensisom Tijafoom, moraće da sačeka da sačeka da završe Nakašima i Šapovalov (11.00), a potom i Putinceva i Zanevska.

Izabrane vesti

Dušanu Lajoviću je pripao poslednji termin na terenu broj pet gde program počinje takođe od 11, a pre Ducija igraće se tri meča, jedan u muškoj i dva u ženskoj konkurenciji. Sigurno mu neće biti lako protiv Kineza Žižena Žanga koji je nedavno zablistao u Španiji plasiravši se u četvrtfinale Madrida.

Grend slem debi očekuje Hamada Međedovića veroatno ne pre 15.00 budući da pre njega na terenu četiri igraju dame Meknali i Bogdan, te O Konel i Danijel. Protivnik talentovanom srpskom teniseru u prvom kolu je Amerikanac Markos Giron, 29-godišnjak kojem je treće kolo najveći domet na Rolan Garosu.


tagovi

Novak ĐokovićRolan Garos 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara