Komentari na vest

Novak: Imam dovoljno benzina u nogama, na 110 odsto sam! Sa Cicipasom će biti fizička, mentalna i emotivna bitka

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nece biti lako Djokovicu u finalu Cicipas je u naletu morace Novak za svaki poen maksimalno da trci.To iziskiva maksimalnu potrosnju mozda ovaj mec ode i u pet setova ali svakako je bitno da Nole izadje na kraju kao pobednik.Znao je Novak u proslosti da "pocisti"protivnika u polufinalu nekog turnira pa da mu se igra u finalu raspadne.Ovaj put valjda nece biti taj slucaj.Samo napred Nole Aleksinac ceka 22 Gs samo napred.
S

Srbin je GOAT

pre preko 1 godinu

Bravo Nole! Idemo carini, možeš ti to!
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Sa Cicipasom pre svega mentalna borba. Provocira i on i njegov boks, ima prljave trikove, brzo ulazi u nervozu i prenosi je na protivnika.
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Niko mu nista ne moze kada je fokusiran 100%. Jednostavno je mnogo mocniji od ostalih. Momak cini da ljudi iz top 10, a kamoli ovi momci sto su slabije rangirani,pored njega izgledaju kao da su tek poceli da igraju tenis. Koja je to glad u njemu i volja kada decko koji se odavno ostvario i postao sam krem svetskog sporta tako i dalje gazi i davi sve sto mu se nadje na putu. Plus sa cime se sve bori svako malo, sa kakvim udarcima sa strane i nista mu ne mogu. Sve se on pita. Svaka ti cast momčino! Faca si do koske.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Sada je zapušio usta i dušebriznicima koji su ga prozivali da lažira povredu. Već tri meča odigrao je na vrhunskom nivou, počistivši rivale bez ikakve kuknjave. A u nedelju očekujem još jedno čišćenje, jer je očigledno rešio da se vrati u velikom stilu. THE KING IS BACK!
j

jisu

pre preko 1 godinu

Da je hteo da glumi i da folira, kako neki kazu, uradio bi to sada u završnici turnira, a ne u prva 3 kola. Umesto toga kaze da je spreman. Nije realno da je prespreman kao što kaže, ali lepo je da puca od samopouzdanja, kad je ovakav, ne sumnjam da će i Cipiripi Cicibana dobiti u 3 seta.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Dr Marijana je opet napravila cudo. Verujem medicini, mislim na hirurgiju pre svega, ali ocito postoji i to nesto sto zvanicnici ne priznaju. Nema sanse da bi bez nje Novak prevazisao povredu.