Komentari na vest

Novak Đoković riternirao Rafi: Ne pretvaram se kao drugi, idem da osvojim sve što mogu

I

Izgorela Jaja

pre 6 meseci

Tako Nole !! Gazi bag...u !!!
Г

Геџа Србијанац

pre 6 meseci

Значи, па нека то буде и моја фрустрација и лечење исте, годинама сам замишљао следеће (не и желео, Не пожели ништа што је туђе) - Ноле добија неки меч де је публика против њега (замислите, то је махом био "Колективни Запад") и након победе уместо срца и слања љубави, хвата се за међуножје. Нисам веровао да могу више да га волим, али то кад сам видео открио сам нову димензију (врв личну, ал шта сад)!!! Србија, брееее, ааааааа!!!
S

Svaka ti je

pre 6 meseci

Ko u Njegoša naš brate Srbine samo želji sve pred sobom pustoš im ostavi!
s

srka

pre 6 meseci

Sa koliko godina se penzionišu teniseri?!
G

GABI GO

pre 6 meseci

Pa kad sami od granica je samo njihovo zdravlje .NOLE komotno moze da igra do 40 god u ovakvom ritmu ko ove god .
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Nezdrava ambicija krasi osobe bez dovoljno kvaliteta za mesto na koje pretenduju. Novak Đoković nije Jovana Jeremić (mada, ta i zaslužuje da bude u ružičastom mulju, ali ne i novac koji ide uz to), niti Džastin Biber, pa da se može govoriti o nezdravoj ambiciji. Klizačica Tonja Harding, po čijoj morbidnoj biografiji je rađena korektna komedija (iliti dramedija) "Ja, Tonja", primer je takvog posrnuća duha. U tenisu se to, možda, može reći za trenera Davida Ferera (kada bi pogrešio, zaključavao ga je u ormar, gde je imao isključivo hleb i vodu). Postoje i simpatičniji primeri. Svojevremeno su u dublu zajedno nastupale Martina Hingis i Ana Kurnjikova. Taj dubl nije dugo potrajao, jer je Hingisova rekla "ti nikada nećeš biti dobra teniserka kao što sam ja". Na to joj je Kurnjikova "riternirala" sa "ti nikad nećeš biti lepa kao što sam ja". Navodno su počupale jedna drugu nakon toga, iako su obe bile u pravu.
r

realno je Nole

pre 6 meseci

na onom snimku kao klinac rekao da mu je cilj biti najbolji na svetu, i sta sada posle svega treba danas da kaze da mu to nije cilj....
L

Ljubo1

pre 6 meseci

Za cv i sve ostale, da se ne zaboravi: 24>22>20, 405>310>210, 40>36>28 pa da ne nabrajam napred, jer onda opet neče spavat dosti naroda
1

101

pre 6 meseci

Eto zasto ga nevole u demokratiji. Umesto da kaze: Nitko na svetu nije GOAT , nije najbolji. Nema najbolji. Svi zajedno su najbolji. I Rodza, i Rafa, i Sumprus, Agasi....Svi zajedno su najbolji. A ne : Ja hocu da budem najbolji.
r

roni

pre 6 meseci

moze samo jedan da bude najbolji,ne moze njih 10 kao sto ne mogu svi da budi najpametniji,mora neko i malo glup da bude al siguran sam da to znas.
K

Karasi iz Calme

pre 6 meseci

Sta bre svi zajedno su najbolji? Sta blebetas? Pa ni u timskom sportu iako tim pobedjuje uvek ima neki Mesi, Ronaldo....koji pravi razliku, koji je najbolji.
1

12321

pre 6 meseci

То је комунизам а не демократија.
N

Nitko

pre 6 meseci

Ma najbolji je Cilic i Gojo. More kuš bre
x

xyzet

pre 6 meseci

Stariji sam od njega, pa mogu reći da je poput mene. Nisam sklon diplomatiji, uvijanju u celofan i stvari nazivam pravim imenom. E, tu nailazim na osudu i neodobravanje jer sam u najstrašnijoj manjini. Ovo moje je na mikro planu, pa mogu samo da zamislim kako je Novaku na makro, globalnom planu. Zato mu pružam ovo malo moralne podrške, pa neka vidi da nije sam u tome. Napred Novače i ne daj na sebe, baš kao i do sada.
Н

Новак Ђ.

pre 6 meseci

Велико хвала. Читам овај коментар и одмах ми је лакше. Да сам знао да постоји још један као ја, па макар на микро плану... Најежио сам се.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 6 meseci

Volim sto je poslednjih godina prestao da bude diplomata i da uvek fino odgovara. Poceo je da ih bocka i da im uterava tamo gde ih najvise boli. Tako i treba, svakako ga ne vole, ali bolje da im ne ostaje duzan.
T

Triball

pre 6 meseci

Bolje da ga mrze nego da ga vole