Komentari na vest

Novak protiv Fokine, ramena, umora... I opet je pobedio! Srbija ide na finalni turnir u Malagu

G

Grrrristic

pre 8 meseci

I protiv cene magije, protiv vetra i gromova. Protiv vatikanske mafije i duhova prošlosti. Ne budite smešni aman ljudi, gotivim i ja Noleta i gledam tenis mnogo pre njega, ali ovi informer naslovi su zaista postali neukusni.
m

monteroo

pre 8 meseci

Za Noleta ovo je lagano preznojavanje,namestanje udaraca,taktickih varijacija...da razbije monotoniju samog izlaska na teren. Video je da Djere gazi redom i odlucio da uzmu salataru....
k

komsijana

pre 8 meseci

Ne volim Noleta srbendu, volim albansko primorje, mnogo su bolji ljudi albanci od srba to vam ja kao neskolovani ateista I jugosloven kazem.
S

Susjed

pre 8 meseci

Volimo jugoslovena Djoikovica kad igra Hrvatska i Rusija, dok navija za bracu Hrvate koji u svlacionici pjevaju ubi Srbina, to ti kazem ja skolovani cetnik ispod satora u Guci.
k

komsijana

pre 8 meseci

Mi bez slavskog kolaca ne volimo Djokovica. Mi volimo da pijemo Skenderbega u Albaniji. To su nasa braca.

Владан

pre 8 meseci

Ласло је у топ форми и заједно са Киборгом, на дохвату руке је салатара.
p

paulo

pre 8 meseci

Jokicu uci od Djokovica sta je patriotizam prema svojoj zemlji.
I

I viza za Pariz

pre 8 meseci

Treba reći da je ovom pobedom Srbije, Španija ostavljena bez četvrtfinala, tj dva španska tenisera: Nadal i Alkaraz bez Olimpijskih igara u Parizu. Naime, u jednom olimpijskom ciklusu svaki igrač koji hoće da reprezentuje svoju naciju na OI mora bar u dva izdanja Dejvis kupa da izadje na teren. Nadal je od Tokija ukupno 0 puta igrao za Španiju (2021, 22, 23) dok je Alkaraz igrao samo 1 put (prošle godine - 22). Po važećim propisima ITF oni ne mogu da se nadju u Parizu. Ipak, znamo svi da pravila važe samo za neke, dok drugi mogu da rade šta hoće, pa tako već postoje pozivi na promenu pravila ili na davanje izuzeća od pravila španskim takmičarima!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 8 meseci

Vec je pokrenuta inicijativa unutar ITF da se promene ta pravila… Ma neka dodje slobodno, da ga goat posalje u penziju kao sto je uradio i sa svajcarcem
Б

Белграно

pre 8 meseci

Ђере ако буде играо овако идемо по титулу. Време је за другу салатару!
N

Niko1212

pre 8 meseci

Bravo Nole, bravo Đere...
N

NN3

pre 8 meseci

Sa ovakvim Đereom titula se osvaja sa pola gasa.
P

Popsi

pre 8 meseci

Čovek koji je uradio mnogo za Srbiju.
7

72727

pre 8 meseci

Ejs nemoj zezati hahaha