Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Novak puca od samopouzdanja: Medvedev trenutno najbolji, uzimam kokice i gledam ga protiv Cicipasa

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.02.21. | 12:02

"Ovo je bio moj najbolji meč na turniru", dodaje prvi reket sveta

Istrpeo je kritike zapadnih medija koji su sumnjali u njegovu povredu, u polufinalu protiv Aslana Karaceva pokazao im je kako izgleda kada je Novak Đoković sasvim spreman. I pred nedeljno finale Australijan opena prvi reket sveta puca od samopouzdanja.

Izabrane vesti

Najbolja situacija za mene od početka ovog turnira. Mogao sam da zamahnem, da udarim lopticu. U pravom trenutku, u najboljem trenutku. Ovo je bio moj najbolji meč na turniru. Vrlo sam zadovoljan“, rekao je Đoković odmah posle pobede od 6:3, 6:4, 6:2.

Uz uobičajene čestitke Aslanu Karacevu, zaista je sjajan turnir iza njega, Đoković je ipak usmeren na finale u kome će ga sačekati bolji iz duela Danila Medvedeva i Stefanosa Cicipasa, koji je već šokirao Rafaela Nadala preokretom posle zaostatka od dva seta.

Gledao sam taj meč, Rafa je dominirao, a onda je Stefanos sjajno odigrao. Verovatno je to najbolji meč na turniru. Zaista su obojica igrali na visokom nivou. Ali kada govorimo o visokom nivou, možda je tu Medvedev trenutno najbolji u poslednja tri meseca. Osvojio je završni turnir prošle godine, pa ATP kup sada... Biće sigurno meč pun intenziteta. Uzimam kokice i uživam“, dobro je raspoložen Đoković.

Želje ipak nema.

Nula, nikakve. Samo gledam i uživam“.

Imaće i dan više za odmor. Nije mala stvar.

Oporavak je sada najbitniji. Posle ću sa timom videti da li ću da treniram. Verovatno dan pred meč, u subotu, radićemo na nekim specifičnostima, u zavisnosti od toga protiv koga ću igrati. Ali spreman sam. Imao sam dovoljno mečeva, dovoljno udaraca, dovoljno treninga. Spreman sam. Dobro osećam loptu, dobro je udaram“.


tagovi

Novak ĐokovićStefanos CicipasDanil MedvedevAustralijan open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara