Komentari na vest

Novakova 2024: Zlatni slem nemoguća misija? Nemojte dva puta da kažete

B

Bostandzija

pre 4 meseca

Pa ako se sve poklope kockice sto da ne ! Sve je moguće 😉
B

Beks - NUFC

pre 4 meseca

Nema šanse da uzme sva četiri, nema teorije. Šta će ovi ostali da rade, da ga gledaju kako sve uzima a oni kao da se bave nekim drugim sportom. Nema ništa od toga, toga je i on svestan. Odmah da vam kažem, to mu ne predstavlja ni najmanji problem. On će ove godine biti fokusiran na dva slema ( Australija i Wimbldon), a daće sve na Olimpijskim igrama. Njemu su one poslednje, on to mora da reši ove godine. I, verujem da hoće! Prema tome, to će biti sasvim dovoljno. Napraviće još veću razliku u slemovima, uzeće i Olimpijske igre, pa može komotno u penziju... U vrhuncu snage. Tako rade najbolji!
U

Uvek sam

pre 4 meseca

Verovao u njega i sada verujem, ali je problem što su RG, W i OI u samo tri meseca zbijeni. Za RG morao bi da odigrao ili Madrid ili Rim što je dodatni turnir, a videli smo da mu treba više odmora. Iskreno, neka uzme 2GS i OI i odlično, ali ako sve uzme, ubedljivo najveći sportista ikada.
w

wenger1992

pre 4 meseca

kod djokovica ne postoji rijec NEMOGUĆE
L

Logitech

pre 4 meseca

To kaze i Alkaraz, odnosno njegova igra u nedavnoj egzibiciji.
l

lazarA

pre 4 meseca

ako bi to uspeo, u šta sumnjam,ali svim srcem želim to bi, po meni, bio najveći uspeh u istoriji sporta,svih sportova,shodno okolnostima.
G

Gost555

pre 4 meseca

Ma bio bi najveci i u istoriji pikada, formule jedan, snukera i tekvondoa.
n

navijamo za njega

pre 4 meseca

iz sveg srca. Voleo bih da osvoji zlatni slem. Ali mislim da bi bio zadovoljan ove godine sa dva grend slema( Australija i Vimbldon) i zlatom na Olimpijskim igrama.
z

zlatni slem

pre 4 meseca

nemoguca misija, zlatni slem nemoguca misija