Komentari na vest

Novakovim stilom do novog finala: Medvedev stručnjak za preokret, a Zverev večiti gubitnik

1

156

pre 3 meseca

Bas mi je drago sto je Medvedev u finalu nadam se da ce osvojiti
C

Chica

pre 3 meseca

@khjo Колико ти грешиш. Медведев у финалу добија Синера.
B

Brundo

pre 3 meseca

Zverev mozda i osvoji jedan GS. mada tesko.Ali zato za Cicipasa sam vise nego ubedjen da nece nikad da osvoji.Nije mentalno zreo za to.Detinjast je u glavi.Medvedev barem ima jedan GS.Igrao je dva puta u finalu AO i izgubio.2021. ga je pobedio Djokovic a 2022, Nadal.
a

a finale

pre 3 meseca

us opena 2019 koje je izubio od nadala isto :D
B

Brundo

pre 3 meseca

I prosle godine finale istog turnira i poraz od Djokovica.Beton mu je najbolja podloga.Travu slabije igra a sljaku dibidus lose.
B

Boc

pre 3 meseca

Navijamo za tebe Medo

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Budi siguran da 3-1 dobija Medvedev
B

Bog

pre 3 meseca

Dace Bog sutra da osvoji Beloruskinja a u nedelju Rus, ima Rod Lejver da ostane zakucan u onoj lozi do kraja zivota. Gledam juce i onu njihovu staru teniserku kako se hvata za glavu posle greske Coco Gauff ccccc
z

zv23

pre 3 meseca

Na primeru Zvereva se najbolje oslikava koliko je mentalna snaga bitna za tenis,i zasto je Novak najbolji teniser svih vremena.Zverev je talentovaniji i od Novaka i od Rafe,i neuporedivo talentovaniji od Medvedeva,ali sta to vredi kad je mentalno patuljak.Ovo danas je bilo tenisko samoubistvo.Od kraja treceg seta bio.je samo fizicki prisutan na terenu.Bilo koji teniser iz prvih 50 bi ga pobedio Tuzno,toliki talenat ce ostati nedorecen.
D

Dusan123321

pre 3 meseca

Svaka ti je ko njegoseva al majke mi,talentovaniji je od kve dvojica dosta a od medvedeva ja mislim jedno 3x al dzaba sve je to dzaba MEDENI TVOJ POGLED JE LEDENI!!!
b

boc

pre 3 meseca

Ti lupi i ostade čitav....
E

Eskobar

pre 3 meseca

krivo mi je sto nisam stigo da uplatim na 1-2 kvota je bila 5 bijo sam na poslu

Bojank91

pre 3 meseca

Bolje da si bio u školi

ГОШЋА

pre 3 meseca

Какав препкрет. Финале са Русом, Белорускињом и Кинескињом😍 Аустралијанци на апаратима
a

ako ces

pre 3 meseca

musko finale je dva rusa ili rus i pokatoliceni nemac
К

Класичан лид

pre 3 meseca

Поштовани, Јако ценим Вашу посвећеност да нам у текстовима дате што више информација и података, али пре свега треба да се држите основног новинарског "лида': КО, ШТА, ГДЕ, КАДА И КАКО!! Сад прочитајте први пасус ове вести па ћете видети стил постмодерног романа! Да би читалац схватио ко је кога сада окренуо, пре две године победио, у ком полуфиналу с ким, за које финале против кога.... треба му концентрација као да чита роман Милорада Павића!
3

3OPAH

pre 3 meseca

A uz to je i rezultat problematičan jer kako je napisano ispada da je 4:1 u setovima za nekoga.
B

Beks - NUFC

pre 3 meseca

Svaka čast Medvedevu, veliki je preokret napravio. Pre meča sam verovao u pobedu Zvereva. U zadnjih osam duela, čak sedam puta je dobio Medvedev. Baš zato sam verovao u suprotno. Mislio sam da će preuzeti rizik, da će imati petlju u odlučujućim momentima, nažalost, nije se promenio...Upravo to pravi krucijalnu razliku izmedju dobrih i vrhunskih igrača.
z

zverev

pre 3 meseca

kada treba da pobedi dobije blokadu..i alakaras se. zamalo veatio..jedino je na olimpijadi okrenuo djokovica
.

...21

pre 3 meseca

Jedna zanimljivost vezano za Sinera i Novaka.Iako se vodi kao Italijan ,decko je tkzv Sitirolac(,,pokrajina"na severu italije),te vise Nemac.Ja igrom slucaja radim tamo.Ljudi(vecina mojih kolega)su ustali u pola 5 jer su namirisali da ce dobiti Djokovica,vrv zbog forme u kojoj se decko nalazi.Nakon pobede su skakali i vristali bukv dva sata kao da je decko osvojio svemir a ne (,,tek") usao u finale.Nikad ih nisam video takve za 3 god boravka ovde.Pisem ovo jer zelim da vam pokazem kolike je Nole komplekse nabio celom zapadnom svetu i koliko oni cene svoje.Dok kod nas Srba kao i oko svega tako isto smo podeljeni oko Novakovog uspeha.Ne shvatajuci vecina nas da smo u svojim redovima imali jednog od najvecih sportista koji su ikad hodali ovim svetom.Eto toliko od mene.
q

qwdqwdqwd

pre 3 meseca

ma koga briga ista stvar kao i jokic to su njihovi licni uspesi ne reprezentativni , videli smo kako je kad se igra ili ne igra za Srbiju
K

Kod nas

pre 3 meseca

Nema podela. Svako ko je (ponosni) Srbin taj je uvek uz Noleta. A ko pripada nato-drugosrbijanstini i stidi se svog porekla, te ovi Kroasani i Balije iz komsiluka, oni su ti koji pljuju, jer znaju da Novak na svakom koraku predstavlja srpski narod i prave vrednosti!
T

Tenis

pre 3 meseca

Strasan preokret Medvedeva svaka mu cast.Zverev odigrao odlican turnir dobio Karlosa i danas je servirao prilicno dobro ali meda fenomenalan u vaznim momentima.Medvedev je pokazao smirenost kada je trebalo i napravio bas veliki preokret.Spanac je u cetvrtfinalu isto uzeo treci ali je onda lako izgubio u cetvrtom.Danil nije od treceg seta izgubio ni jedan svoj servis i dobio je sve vazne poene.
k

khjo

pre 3 meseca

ovde je igrao Zverev protiv Zvereva.Slabo se sta pitao Medvedev.Steta,Zverev je mogao barem da namuci Sinera..Medvedev nece ni set osvojiti..desetak gemova max..
U

Uzmi 2 GS Titulu

pre 3 meseca

Ajde Medo
B

Boogy

pre 3 meseca

Nije vam baš dobar rezultat. Ispada da je 4:1 u setovima. Nešto ste pobrkali.
Z

Znik

pre 3 meseca

Siner ubedljivo 3:0 uzima
G

GoatMedo

pre 3 meseca

Koliko gresaka u tekstu, prvo sesto gs u sezoni pisete mislite u karijeri, prije dvije i po godine je medo dobio djokovica ali mu se ovaj revansirao u ao i us prosle, malo pogledajte to jbm, valjda ste placeni za to…
T

Tacno sam znao

pre 3 meseca

Kad je Medvedev dobio 3.set da okrece. Sasa Sasa, crni Sasa….
Z

Zverev

pre 3 meseca

Sta izgubi covek leleeee
B

Baxter88

pre 3 meseca

Osvajac AO ove god!
B

Brat Nevera

pre 3 meseca

Stvarno sam mislio na osnovu dosadašnjeg dela sezone i forme, da Saša može da prezupči, ali ipak ne. Meda je imao dva meča u pet setova, i to sa Sašom i Hubijem, Siner bi ovo mogao da osvoji, osim ako ga manjak iskustva "ne pojede".
D

Dusan123321

pre 3 meseca

I sa rusuvorinem,trebalo bi da siner uzme ali bice frka na maks