Komentari na vest

Od paklenog zagrevanja do silovite pobede: Đoković izbacio Beretinija i zakazao osvetničko polufinale

F

Familija

pre preko 2 godine

Bravo Novače idemo majstore napred idemo korak po korak meč po meč i samo napred gazi familijo
H

Hulio

pre preko 2 godine

Tamo za jedno 20g kada budem već starac foco biće mi čast što sam živeo u eri takvog majstora tenisa.. I pitanje da li ćemo ikada imati takvog igrača u tenisu
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Odma da ti kažem, nećemo nikada više....
Г

Гост

pre preko 2 godine

Ово може само Новак, евентуално Рафа из најбољих дана. Гледао сам први сет нисам више издржао, никад нисам видио да сваки успјешан први сервис иде преко 200 km/h а мало који испод 210 као код Беретинија. Жестоко су се борили али се види да он осим разорног сервиса и форхенда нема ни 30% Новакове интелигенције и игре.
A

Alen RS

pre preko 2 godine

Bravo Nole
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Nole je kao mečka 123 dizel. Treba mu vremena da se zaleti, ali kad se zaleti niko ga ne zaustavi. Bravo Nole, bili smo nocas uz tebe, bicemo uvek. Srbija te voli, nek ti je to na umu svaki put kada je tesko!
G

Gostdl

pre preko 2 godine

Meni samo nije jasno, kako to da Nole opet mora da pobedi sve sto vredi na ovom turniru, i to redom, da bi osvojio? Ubedljivo najtezi mecevi, Beretini, Zverev pa u eventualnom finalu Medvedev?! Gde to ima.. valjda br1 ima uvek laksi put.
G

Gost77

pre preko 2 godine

imao bi medvedev tezi put da su prosli Cicipas i ostali, niko mu nije kriv sto su ovi ispali
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Zato što je tupavi Cicipas drugi na ATP...da je ispod 4. mesta, Đoković ne bi mogao da se sastane sa Zverevim i Medvedev im pre finala...
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Na tri dobijena ne postoje teski protivnici za Djokovica.
t

tenkista

pre preko 2 godine

Samo jako protiv brbljivca razmaženog! Finale pre finala, neće biti lako, ali dobar pristup i pada prepotentni teniserčić!
A

Alicante

pre preko 2 godine

Šta mu uradiii Novače kraljino! Ponadao se u prvom setu a onda je usledilo čišćenje! Bravo Nole. Još Zverev a u finalu ko god da dođe biće lagano. Idemooo 21 !!!
V

Vuc

pre preko 2 godine

E sad ugazi Nole ovog Germana zbog kojih se ruski preci prevrcu u grobu. Odigraj za Srbe i za Ruse i ugazi ovog izdajnika iz Germanije.
e

eeeeeeeeee

pre preko 2 godine

Kukala ti majka, i tebi i ovima što ti pluseve daju. Pa vi niste svesni da ste skroz kontra od jednog kospomolite kakav je Novak. Kakve tužne i primitivne živote vi vodite, bolje je i ne znati. Iskreno se nadam da niste jadni koliko izgledate u komentarima i plusevima. Pozdrav od veterana poslednjeg rata.
T

Takoo jeee

pre preko 2 godine

Ova pobeda je za lose raspoozenje svih koji ga ne vole, za odvratne Amerikance koji navijaju protiv njega...Bertini placi jer si tupio ti i tvoj trener da imate recept da srusis kralja svih vremena...Na kraju price te je zvalo zvalava Nole pocistio kao metlom...E sad ce Zverev da vidi sta je moc kad igra igracina na 3 dobijena seta, a ne onaj amaterizam na olimpijadi na 2 seta i po dva meca u istom danu...Ajde Nole srusi ih sve, te indijance i odvratnu publiku sa zapada...
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

NOLE ZGAZI IH SVE ....
G

Gost zoom

pre preko 2 godine

Bravo majstore !!!!
t

top niveau

pre preko 2 godine

Bravo majstore! Znaš zašto igraš... Najveći svih vremena