Đoković otkrio glavni cilj - Olimpijske igre u Parizu

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.03.23. | 20:39

"Nadam se da ću biti zdrav i spreman, igra se na terenima Rolan Garosa koje dobro poznajem", kaže srpski as

Srpski teniser Novak Đoković otkrio je javnosti u Dubaiju da se nada da će biti zdrav i potpuno spreman za Olimpijske igre u Parizu naredne godine, kako bi bio u prilici da se domogne jednog od najvećih ciljeva svagog sportiske.

Đoković je danas nastavio sa pobedama u ovoj godini, eliminisavši Talona Grikspora u drugom kolu ATP turnira u Dubaiju, a onda se dotakao i Olimpijskih igara.

Izabrane vesti

Đokovićev najveći uspeh na Igrama jeste bronza iz Pekinga 2008. godine, a pre dve godine završio je na četvrtom mestu, posle bolne eliminacije od Aleksandera Zvereva u polufinalu, a potom i poraza od Pabla Karenja Buste u borbi za treće mesto.

"Nadam se da ću biti zdrav i spreman da zaigram sledeće godine na Olimpijskim igrama u Parizu. Igraće se na šljaci na Rolan Garosu, upoznat sam sa tim terenima, pa se nadam da će tamo doći i najbolji rezultat za mene", rekao je Đoković.

Novak je dve od svoje 22 Grend slem titule osvojio upravo na Rolan Garosu (2016. i 2021. godina).

Đoković je danas došao do 15. uzastopne pobede, 14. od početka kalendarske godine, a 11. sa „nulom“. Moraće konkurencija da se malo potrudi da ga ugrozi.

"Večeras je bilo sjajno veče. Juče sam morao da se trudim da bih pobedio. Bio sam mnogo bliže svom najboljem nivou. Nisam očekivao da igram tako dobro, uzimajuću u obzir prethodni meč. Idemo, svaki dan je nova prilika, drago mi je da sam tako dobro igrao“, dodao je Đoković.




tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara