(©AFP)
(©AFP)

Đoković otkrio tajnu uspeha: Ošišao sam se i postao aerodinamičniji

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.09.23. | 22:41

„Hranim se energijom sa tribina“, poručuje srpski as

Još dva koraka do trofeja. Toliko je ostalo Novaku Đokoviću na US openu posle večerašnje ubedljive pobede nad Tejlorom Fricom (3:0).

Iako nije igrao svoj najbolji tenis, pogotovo mu servis nikako nije polazio za rukom, Novak ni u jednom momentu nije dao šansu Amerikancu čak ni da mu zapreti. Autoritativna tri seta odigrao je srpski as i stigao do polufinala.

Izabrane vesti

I otkrio je Đoković, u šali naravno, posle meča tu tajnu za ovako efektnu pobedu.

Pomogla mi je nova frizura, bio sam aerodinamičan na terenu, brže sam prilazio lopti“, rekao je Novak.

Dodao je potom da su uslovi za igru bili preteški.

Pogledajte koliko sam mokar, morali smo da menjamo majice nekoliko puta. Velika je vlaga, teški uslovi, ali tako je bilo za obojicu. Pokušavali smo da dovedemo sebe u situacije da isporučimo najbolje što možemo. Morate da se borite“.

Iako je jedan navijač uspeo krajem trećeg seta da malo izbaci Novaka iz takta, Đoković je poručio da mu ne smeta što je publika bila na Fricovoj strani.

Naravno da očekujete da navijači podrže domaćeg igrača, nemam ništa protiv toga. Volim tu energiju koju dobijam sa tribina, hranim se njom, pokušavam da je koristim kao gorivo da igram svoj najbolji tenis. Toliko godina igram ovde velike mečeve, nadam se da ću za koji dan igrati još jedan“, poručio je Novak Đoković.


tagovi

Novak ĐokovićUS Open 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara