Komentari na vest

Đoković: Uznemiren? Izgubio sam meč, pardon, set (VIDEO)

Z

Zvezda 91

pre 6 meseci

Namesti ce evropska gov...! Nema veze daleko si od njih 150 milijarde godina!
S

Srbin je GOAT!

pre 6 meseci

Šteta, generalno fino je odigrao turnir. Nije baš u najboljem izdanju, očigledno je da tempira formu za Dejvis kup, što je i istakao da je cilj, još pre US Opena, da mu je da osvoji Ameriku i Dejvis kup, preostalo što je zamislio za ovu godinu. Otvorila se šansa za broj 1, iskoristio ju je i odlično. Kažem, ovaj turnir sasvim fino je to izgledalo, protiv Runea je moglo i 2:0 da se završi, koštao je onaj malo lošiji TB drugog seta, protiv Sinera kontrola do 5:5 40:0 i onda ona jedna loptica koja je okrenula prvo taj set, a i generalno momentum meča, pa opet je na kraju uz sve činioce Italijan se provukao kroz iglene uši. Cicipas i pravila samog turnira su definitivno uništili ovu grupu. Uredu je da postoje alternative, ali ako igrač koji je zvanično počeo turnir, iz nekog razloga ne može da odigra isti do kraja grupne faze, red je da mu se svi rezultati brišu, tj da preostali igrači u toj grupi dobiju službenim rezultatom pobedu (čak i oni koji su igrali već protiv njega). To je pošteno. U suprotnom imamo upravo ovu situaciju, raspali Cicipas predaje utakmicu Runeu koji sa porazom i predajom posle dva gema ima šansu da prodje dalje ako se dogovori sa Žabarom... Neću uopšte da pričam o tome kako Cicipas igra na ovoj brzoj podlozi a kako Hurkač koji servira kao lud. Pa dovoljan je samo trenutak nepažnje da se desi u nekom TB i eto, ode set... Baš da vidim kako bi Rune i Siner kao dobili 2:0, kako da ne. Ali dobro, GOAT je svakako ovaj turnir osvajao rekordnih 6 puta, nema šta da bude smak sveta. Neki drugi što vole da izvlače gaće iz pozadine su ovaj turnir uzimali čitavih 0 puta. I sam Nole je rekao, večeras ne gledam utakmicu, dolaze mi deca i to je to, ako prodjem, super, prošao sam, ako ne, idemo na Dejvis Kup. I idemo! Napred Srbine!
N

Ne treba

pre 6 meseci

Nema potrebe da bude uznemiren, sto kaze uradio je sta je mogao. Protiv Sinnera je imao odlicne sanse i sam sebe unistio, u prvom setu onaj svoj gem na 40:15 sto je izgubio, totalno samounistenje. Ono sta je bio cilj to je da uzme jedan mec i zadrzi poziciju 1 sto je i uradio, lepo je rekao kad vec imam sansu da zavrsim godinu kao broj jedan, sto da ne. Sledeci cilj mu je Dejvis kup.
D

Druid

pre 6 meseci

Pa realno i šta ima da se nervira,zanimljiv turnir,ali Bože moj. Nekako je odsutan,možda mu je zanimljivije da osvoji Dejvis kup,tu uvek prokljuca adrenalin. Australijan open svakako
c

cv

pre 6 meseci

uznemiren si jer zavisis sad id sinera.