Novak Đoković (Reuters)
Novak Đoković (Reuters)

Đoković: Uznemiren? Izgubio sam meč, pardon, set (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.11.23. | 17:46

Novaku se nije baš dopalo pitanje novinara nakon meča, a nije siguran hoće li gledati meč Sinera i Runea

Retko kada vidimo Novaka Đokovića bez reakcije nakon što ostvari pobedu. Mada uz izgubljeni set u trijumfu protiv Huberta Hurkača koji je sudbinu Srbina stavio u ruke Janika Sinera, realno i nije bilo povoda za slavlje. Štaviše, u glavi svetskog broja jedan današnji meč trećeg kola Završnog mastersa nije bio pobeda, već poraz. Videlo se to i nakon što je na terenu davao izjave novinarima,

Počeo je na italijanskom, a zatim je usledilo pitanje na engleskom koje se nije baš dopalo Đokoviću.

Izabrane vesti

"Novače, delovao si malo uznemireno u drugom setu. Šta se dogodilo u ovom meču", glasilo je pitanje novinara, a Novak je složio zbunjen izraz lica i odgovorio: "Zašto? Čime sam bio uznemiren... Izgubio sam meč, pardon, set. To je normalno", rekao je Novak, a zatim na pitanje da prokomentariše meč, kratko odgovorio: "Dobra pobeda, dobra pobeda."

Na neki način očekivana reakcija jer redak je slučaj, a tome je doprineo i format Završnog mastersa koji odudara od klasičnih turnira, da Đoković zavisi od drugih.

Nešto kasnije govorio je Đoković i za kamere Sportkluba.

"Izuzetno težak meč iz perspektive riterna. Igrao sam protiv igrača koji nije imao šta da izgubi. Ušao je na turnir kao alternativa. Igrao je samo ovaj meč, znao je da će igrati protiv mene tako da se dobro spremio. Bio je relaksiran, servirao je izvanredno, bili su to servisi po 220 kilometara na čas... Brzina plus preciznost tokom dva seta, jako malo šansi sam imao. Odigrao sam odličan taj-brejk, tu sam ga pročitao nekoliko puta, ali eto jedan loš gem sa moje strane bio je dovoljan da on dobije taj drugi set. U trećem setu mu je dosta opao procenat prvog servisa. Vrlo je jednostavna analiza meča... Sa velikim brojem drugih servisa imao sam priliku da uđem u razmene sa njim", rekao je Đoković, a onda odgovorio na pitanje da li će gledati meč Sinera i Runea: "Pa ne znam, možda ću... Dolaze mi deca danas, više ću sa njima biti. Ono što sam uradio, uradio sam. Ne želim da se živciram i nerviram koji će rezultat biti."


tagovi

Novak ĐokovićZavršni ATP turnir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara