Komentari na vest

Ovo je tako dosadno! Medvedev izludeo zbog servis-volej rivala, ali prošao u četvrfinale

9

93:20

pre preko 2 godine

Bolje njemu da malo podize nivo igre,daleko najbolju zrijeb je imao a igra prosjecna. Tsitsipas se danas provukao ali to je dobro,na put do ospjeha uvijek ima jedan tezak mec. Medved jos nije igrao protiv nosioca na ovum turniru,moguce da bi prvi ozbiljniji protivnik mogao da iskoristi njegov nizi nivo igre. Samo da ne bude kao na ATP CUP-u kad je Medvedev uzeo 8 gemova zaredom protiv Felixa
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Protiv servis volej igre Medvedev nema rjesenje, od 10 meceva - Samprasa bi mozda jedan dobio. Samo da neko pocne od ovih kvalitetnijih to da igra protiv Medvedeva i glatko ce ga dobijat gotovo svaki mec. Ko se sjeca finala Mastersa u Parizu protiv Đokovića?? Prvi set se Nole sa njim nadigravao sa osnovne linije i izgubio set, drugi i treci presao na servis volej igru (gdje Nole nije pretjeran kvalitet) i lagano dobio ta dva seta i meč.
n

nemosat

pre preko 2 godine

slazem se donekle. u finalu us opena je nole takodje igrao servis volej, ali je srljao, pa je izgubio. ne moze bas srljanjem na mrezu medvedev da se pobedi, on ima strasan ritern.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Cini mi se da je Nole odigrao finale USA Opena "ispod svog najnizeg nivoa igre" u karijeri. Blizu je i RG finale iz 2020., ali zna se sta je Rafa na sljaci, pa mi je to ipak iza ovoga USA Opena.
D

Darko55

pre preko 2 godine

Od 11 meceva protiv Samprasa, Medvedev bi pobedio svih 11. Zamisli sta covek pise, dobio bi mozda 1. Ma nijedan ne bi dobio. Kako je u finalu US opena 2001. godine izgubio od Lejtona Hjuita 7:6, 6:1, 6:1? Da nije Hjuit bolji teniser od Medvedeva? Kako je Sampras 2000. godine u finalu US opena izgubio od Marata Safina 6:4, 6:4, 6:3? Ali Medvedev bi MOZDA dobio jedan mec od 11 protiv Samprasa.
A

Al kapone

pre preko 2 godine

Nista ne igra posebno medvedev,sledeci mec moz da ga izgubi, nezgodnog protivnika ima
N

Niknolti

pre preko 2 godine

Oduvace alijasima, lakse nego kresija
K

Kopakabanica

pre preko 2 godine

Kakva ljiga medvedev. Prosli put place i zali se sto publika dobacuje izmedju dva servisa, a sada on to iato radi svom protivniku. Jadan je.
d

dale23

pre preko 2 godine

A šta je ovo što igrate, ti, Novak, Nadal?! Postoji YT. Edberg, Vilander, Beker, naš Živojinović.. su upravo igrali takav atraktivan tenis za sve, za publiku, medije, nove naraštaje, koji neće da gledaju lopticu 40x preko mreže za jedan poen, jer nema se vremena.
p

plavac

pre preko 2 godine

da,mora se botuje po portalima