Komentari na vest

Pao je i 20. teniser sveta: Kecmanović ruši sve redom, velika pobeda za polufinale Minhena

M

Mop

pre oko 2 godine

Ovaj dečko je odličan. Sad je vreme za iskorak ka makar top 30, ako ne i više, da se ne cima po kvalifikacijama za GS.
D

Da se prisetimo

pre oko 2 godine

Ne tako davno tj pre tri meseca ogroman broj ljudi koji su pisali komentare su ga vređali zato što nije napustio AO da se solidariše sa Novakom neki su mu predlagali i da preda meč Novaku. Kecmanović je tamo odigrao odlično došao do osmine napredovan u tom trenutku na rang listi za više od 30 mesta potom na drugim turnirima imao bolji žreb i iz turnira u turnir napreduje. Sada svi ti paćenici koji su ga pljuvali odjenom okreću ćurak i počinju da navijaju za njega i da ga hvale. Inače on je po osvojenim bodovima ove godine daleko najbolji naš igrač i na kraju godine kad se bude brisala 2021 tj samo budu ulazi bodovi ih 2022 i nije nemoguće da će biti najbolje rangirani igrač iz Srbije pošto forma Đokovića je u velikom padu a brani i veliki broj poena iz prethodne godine.
g

golst

pre oko 2 godine

A mene su pljuvali jer sam navijao za njega protiv Novaka
a

argh

pre oko 2 godine

Sve si u pravu, ali ne loži se da ce Novak pasti. Opet će završiti godinu kao prvi, ako mu dozvole da igra na US Openu.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Konacno se miomir opustio malo, nakupio iskustva i mozemo da vidimo njegovu pravu igru. U ponedeljak je vec 31. mozda cak i 30. Do kraja godine top20 sigurno. 99.godiste, moze jos dosta da napreduje.
S

Sloga i napredak

pre oko 2 godine

Super momak i ekstra klasa, u roku od 2 godine biče u to 10. Nemoj samo da se svađate sa Noletom i njegovima, malo nas je pa trebamo biti složni! Ovaj turnir osvaja jer je neralno dobro speman!