Komentari na vest

Ponižavanje! Siner dao Medvedevu samo tri gema

O

Očekivano

pre oko 1 mesec

Lik došao do polufinala Mastersa tako što mu je najteži protivnik bio 29 na svetu, i to mu uzeo set.... Smešno koje nameštanje žreba. I pored toga džaba, 41 vezana pobeda ostaje daleko dalekooooo :)
C

Cemu

pre oko 1 mesec

Ta frustriranost? Zar ti ovaj mec nije pokazao da bi se decko prosetao kroz bilo koji zreb?
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Očekivano-Ne može žreb da se namesti nikako.Prvi nosilac ide na jednu stranu,drugi na drugu,oprilike parni i neparni, jedna strana 1,3,5 a druga 2,4,6 pogledate ko je gde na rankingu i onda uporedite itd stim da se može desiti da neki igrač ne igra na turniru poput Djokovića i onda dolazi do pomeranja.Alkaraz preuzima status prvog nosioca,Siner drugog itd.Prvih 6 igrača Alkaraz,Zverev i Rune na jednoj strani žreba a Siner,Medvedev i Rubljov na drugoj...
H

Hi-hi

pre oko 1 mesec

Prošetao se kroz Indijan Vels. A da, nije.
@

@Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Netačno. Prvi, drugi se nameste na početak i kraj, i dodatno se treći i četvrti podele u ta dva dela. Sve preko toga je podložno nameštanju, jer se izvlače kuglice po principu "sreće". Pa tako nekako uvek najgori od ponudjene kombinacije 5,6,7,8 ili dalje 9,10,11,12 nekako završe u odredjenom delu.
H

Heheh

pre oko 1 mesec

Prosetao se zato kroz Australiju dete moje sto je mnogo vaznije
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

@Slaba odbrana-Šta netačno kad si rekao bukvalno isto što i ja,još sam gledao žreb Majamija i naveo kako su rasporedjeni i još sam izostavio Djokovića,naveo sam samo prvih 6 igrača a mogao sam ići tako do 31 ili 32.Posle trećeg i četvrtog trebao si nastaviti dalje sve do čini mi se 31 ili 32 toliko nosilaca ima,pa tek se onda izvlaće kuglice.
C

Cini se

pre oko 1 mesec

Da je posle toliko godina smena generacija stvarno nastupila