Komentari na vest

Posle više od tri sata tenisa Medvedev stigao do Đokovića

н

нс бој

pre 8 meseci

Гледао сам цео меч,фантастичан тенис. Нема чему да се радујемо због Нолета јер свакако игра са бољим од њих двојице,све једно ко је то. Медведева ја готивим,чудан лик скроз,како игра и јефтино изгуби меч некад ми се чини да му није стало,нема ту болесну глад за победом.Маестрално је одиграо,погађао линије и сервирао тако добро да је на свој сервис 6-7 пута добио гем са 0 Алкараза.Показао је и рецепт за добијање Алкараза,јак сервис,све време га је држао на основној линији,и јако ударао.Алакраз јако слаб ментално,кад му не иде,што је реткост,распада му се игра.Меда га је почистио у тајбреку првог сета,а ментални пад Алкараза се показао у другом сету.Изгубио је први сет у тајбреку,значи тешко,кад се ломи и то га је погодило,није се опоравио у другом сету кој је Меда лагано добио,последњи трзај Алкараза је трећи сет где иде на све или ништа и добија,захваљујући једином брејку који је направио на целом мечу.Четврти сет,Меда наставља по своме,меље га,само захваљујући не коректности публике,прави се мала драма у завршници,ал и Алкаразу је јасно да је изгубио од бољег,нема шта да тугује,није имао никакве шансе против онаквог Медведева. Шанса Новака је у свежини,два тешка меча је имао Меда,пре овог и са Рубљовим,и у растерећености,не стоји никакав битан рекорд да обори,једно редовно финале,са познатим противником.Нек је срећно обојици а нек победи бољи,Новак наравно.
P

Pedja108

pre 8 meseci

Drago mi je da je Medvedev pobedio. Bez obzira sto je jak i dobro igra, ipak mislim da ce Noletu biti lakse sa njim da igra nego sa Alkarasom. Ujedno veca sansa da Nole dodatno ispise istoriju i popravi rekord.
P

PedjaPFCCCC

pre 8 meseci

Bas mi je drago za Medvedeva. US Open Finale Rus protiv Srbina :) Novak je u velikom plusu jer ima vise vremena da se "odmori". Nije ima .toliko naporan Mec kao Medvedev.
L

Ljubo1

pre 8 meseci

Kao što je neko pre mene napisao i meni je drago za Medu, jer se mi uzdizanje španca ni malo nije svidelo. Svaka mu čast za Wimbledon, a za prošlogodišnji US ne mogu da mu priznam zbog več poznatih razloga. Više me brine sada Medo jer igra stvarno dobar tenis, pa se nadam, da če Đoko pronači igru za koju on neče imati odgovora. Ali više sam bio siguran u pobjedu sa špancem, sada dajem podjednake mogučnosti obojici. Možda čak više Medi.
r

roni

pre 8 meseci

alkaraz izgubio dva finala i jedno polufinale na poslednja 3 turnira a 2 od 3 poraza od igraca koji zajedno imaju manje gs titula od njega.mozda mali nije toliki vanzemaljac kako se mislilo.
j

janko 54

pre 8 meseci

Mali ima 20 godina. Koliko tenisera je imalo njegove rezultate pre dvadesete? Svidelo se to nama ili ne mali ja vanserijski talenat.
D

Djape45

pre 8 meseci

U sred Amerike, ucesnici finala Srbin, Rus i Beloruskinja, prelepo
E

Eee ii sta

pre 8 meseci

S tim??
g

gost 76

pre 8 meseci

Ništa, isfustrirani patriJota leči svoje komplekse i životne neuspehe preko sportista. Inače, Beloruskinja živi u Majamiju, Nole ima stan na menhetnu...ali, dobro, samo ti nastavi da projektuješ svoje frustracije.
B

Bar Kohba

pre 8 meseci

Alkaras mora još pure da jede, talenat je i dobar igrač, ali treba još mnogo da uči da bi bio na Noletovom nivou.
u

uso2023

pre 8 meseci

Medvedev je preopasan igrac pogotovo na US openu jer mu ova podloga najvise lezi. Igrace sa dosta samopouzdanja sigurno protiv Novaka jer ga je dobio vec ovde u finalu 2021 i jer moze da se nosi sa Noletom. Okolnosti su sada mnogo drugacije nego tada, Novak nema nikakav pritisak. Sve u svemu predivno finale za nas za Amere malo manje. Nek i Sabalenka osvoji veceras da dozivljaj bude kompletan.
b

boxyR

pre 8 meseci

Sve, sve... Ali, duel prvog i trećeg tenisera sveta, i staviti kvotu 1,25 na pobedu Alkaraza - nikada neću moći da razumem! Koje podcenjivanje...Nešto slično kao kvota na Amere u košarci juče... NEPROCENJIVO!
P

Popso

pre 8 meseci

Medvedev nikad bolji meč nije odigrao.
R

Repac Plandiste

pre 8 meseci

Medvedev je zaheban ko kratko cebe. Bice rutavo. Sa ovim su se složili....
S

Sa drugarom

pre 8 meseci

Sam se kladio u 200e da mali za karijeru neće osvojiti više od 12GS titula i znam da ću dobiti tu opkladu za desetak godina. Dok je Babo tu, možda uzme 1GS godišnje ako i taj jedan, a dok se Nole povuče za 2-3 godine, doći će neko novi, a ovog će do tada pročitati, jer mali zaista ima nijanse od velike trojke, ali svaka nijansa mu je na slabijem nivou nego njihova. Mentalno je jak, ali daleko ispod Novaka, ima brzinu i volju, ali manju od Nadala, ima neku eleganciju, ali daleko manju od Federera.
P

Poosi

pre 8 meseci

Teško.
r

realme

pre 8 meseci

Kvalitet tenisa je u strasnom opadanju. Moguce i da neko skupi veliki broj slemova samim rim sto ne bude imao nekog adekvatnog protivnika ili vise njih.
b

bas

pre 8 meseci

Upravo to sto si rekao, to je razlika Alkarasa i najvece 3 ikada...ima komentara,radujemo se ispadanju Alkarasa jer moze da pobedi Novaka. Naravno da moze,razlika u godinama je ogromna....ali,da se mali nalazio i eri kada su bila najjaca ova trojica, bio bi samo prosecan igrac,bez obzira sto se onima koji ne vole Novaka to ne svidja,ali je cinjenica.
С

Спреми 200 еврића

pre 8 meseci

Узима 12+ до 2030.
d

druze

pre 8 meseci

do 2027-me gubis opkladu
D

Dusan123321

pre 8 meseci

Ma ne treba ovde mnogo zameriti karlosu,nije bio na top nivou al nije igrao ni katasteofalno jednostavno medvedev iz 2021 i to je to,ne bi ga verovatno dobio niko(mozda nole i to je pitanje),alkaraz sa 20g jednostavno ne moze da dobije ovakav mdc,bravo za medvedeva kao da vaskrsne na ovom us openu gde si ostatak sezone majko mila????
B

Blef

pre 8 meseci

Čovek osvojio 5 turnira ove godine, 3. na svetu. Malo li je?!
G

Gostih

pre 8 meseci

Što bih mu išta zamerao, posebno kad izgubi?
D

Dusan123321

pre 8 meseci

Kakvi malo lik je kralj,ljudi to ne kapiraju
v

veselimo se

pre 8 meseci

porazu Alcaraza sto samo govori koliko su svi svesni da on moze dobiti Novaka....A ovamo kao momak nema pojma.. Medvedev nema sta izgubiti i moze se i on radovati na kraju
P

Popsi

pre 8 meseci

Gledao sam, pocepao ga je Medvedev mada je Alkaras igrao odlično.
s

sta reci...

pre 8 meseci

nema epruvetica...nema ni pobede
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

Morace mladi spanac jos dosta tortilja da pojede da bi prisao Novaku,a garantujem da je igrao pre 10-15 godina kada su i Rafa i Federer bili na vrhuncu da za celu karijeru nebi osvojio vise od 10 gren slemova,tako da mi je glupo ovo sto ga vec sad proglasavaju kraljem tenisa.

Bojank91

pre 8 meseci

Batali te priče. Koliko Federer osvojio da je počeo karijeru 10god kasnije
d

da je ovo ono

pre 8 meseci

rodio se covek i igra sada , nije on kriv sto tzv. nova generacija bese tu beretini, rublev, zverev, onaj mali argentinac itd. propala u samom pokusaju... po tvome ce Carlitos ostati na dva slema mozes o tome samo sanjati.
I

Inzaghi

pre 8 meseci

Drago bi je zbog Meda, mnogi su lako otpisali ostale tenisere i Alkaraza stavili na već obećani tron i vladanje tenisom narednih 10 godina. Kod Alkaraza je dobro po protivnika što će mu siguno u nekom trenutku dati par brejk šansi, Zverev to nije iskoristio dok Medo jeste. Na ovom nivou proto moraš da iskoristiš brejk šansu barem jednom jer nijanse odlučuju u suprotnom sledi potop. Sada želim Nolu da se osveti za onaj poraz.
D

Delije sever 1989

pre 8 meseci

Ovoga sam se i pribojavao, lakse bi Noletu bilo protiv Alkarasa, jer je Medvedev odigrao turnir maestralno. Tesko mu je dati poen, odbija se loptica od njega kao od zida.
P

Popsi

pre 8 meseci

Lupaju ti minuse oni koji nisu gledali meč, a u pravu si. Alkaras je dobro igrao, ali Medvedev je razbio.
r

rclvuter.govedo

pre 8 meseci

Izgubio mi alkarez sad ga samo sikjim na Bogija nakazu
L

Lav1970

pre 8 meseci

Sportsti se revanširaju za poraz a ne neke osvete .
z

zaks

pre 8 meseci

Ništa ljepše.Finale u Americi , a tamo Srbin i Rus.
M

Menjac

pre 8 meseci

Alkara nema ni jedan posto harizme kao najveća tri igrača svih vremena, naravno nole br jedan
O

Ojo

pre 8 meseci

🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺
x

x

pre 8 meseci

Srbin i Rus igraju finale usred Njujorka.. Zapad na aparatima.. Neprocenjivo..
M

MNM

pre 8 meseci

Ma bole ih uši realno,kakvi aparati haha svašta:)
e

eeeej

pre 8 meseci

Kako li ce biti onim mucenicima na tribinama,koji ce navijati za jednog Rusa protiv Noleta .......
M

MANOL0

pre 8 meseci

Posle nemaca iznenadi ceo svet i medcedev
p

pozdrav

pre 8 meseci

medvedev odlican,stvarno igra dobroi taj servis kad opali slomi protivniku reket,to ce biti najbitnije da mu novak cita servis da mu udje u glavu,vidim da ce biti nerviranja ,ali tako ce biti sladje,sveti se nolo u nedelju sa stilom.
R

Realan skroz

pre 8 meseci

Srpsko-rusko finale usred amerike... Zna sudbina da bude....
g

godt1978

pre 8 meseci

u njujorku opet stari vic bili amerikanac, rus i srbin
P

Poosi

pre 8 meseci

Kako je igrao Medvedev ono nije normalno. Biće Noletu teže nego protiv Alkaraza.
B

Baxter88

pre 8 meseci

Sav je metiljav i nikakav ali ce biti jako zilav za Noleta to je sigurno...
j

jaldmc

pre 8 meseci

Slazem se, igrao je kao zmaj, ovo je def. Turnir koji mu najvise lezi, bice izuzetno izuzetno tesko Djokovicu kao sto si i rekao, pogledao sam onaj skraceni snimak meca, apsolutna perfekcija od strane Medvedeva!
O

ORTHODOX DERBY

pre 8 meseci

U kojem pobedjuje SRBIN!
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

Kao što sam pre neki dan napisao,nije Zverev toliko loše odigrao ali nije iskoristio nijednu brejk loptu 0/5 a Alkaraz 4/4.Medvedev je svoje šanse iskoristio 3/7 sasvim dovoljno za potpuno zasluženu pobedu.Nekako smo zaboravili na njega i šta sve može kada mu se igra,sav fokus je Alkaraza,već je osvojio 20 grend slemova,sve su mu unapred dali,konkurencije nema itd...
p

porediti zvereva

pre 8 meseci

i karlitosa je bezpredmetno, gubice karlitos neke meceve, gubi i novak..ali ce mali razbijati..
4

44

pre 8 meseci

Рано су Алкараза прогласили за краља, а Новака скинули са трона.
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

NO PASARAN...