Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Poznato kada Novak igra protiv američke senzacije za finale US Opena

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.09.23. | 22:32

Meč u večernjem terminu, ne u noćnom

Retko kada se Novaku Đokoviću ovako očistio žreb na nekom grend slemu kao na ovogodišnjem US Openu. Nosioci su redom ispali, u polufinalu će igrati protiv 47. reketa sveta – Bena Šeltona. A, poznato je i kada.

Organizatori su napravili raspored i duel između srpskog i američkog tenisera stavili u dnevni termin. Igrao je Novak Đoković već po danu, dok je bilo vidno eliminisao je Tejlora Frica. Sada ponovo protiv Amerikanca, za finale, u petak ne pre 21.00 po srednjoevropskom vremenu.

Izabrane vesti

Neće to biti prvi meč na centralnom terenu, program će biti otvoren finalom muškog dubla. Po završetku će Novak Đoković i Ben Šelton izaći na teren. Drugo polufinale u kome se sastaju Karlos Alkaras, prvi nosilac, i Danil Medvedev igraće se u noćnom terminu, trebalo bi da počne oko 01.00.

Novak Đoković je na putu do polufinala uglavnom čistio rivale, jedina ozbiljnija prepreka bio mu je Laslo Đere. Saterao ga je u ćošak, dobio dva seta i naterao da izvuče najbolje iz sebe. Sa druge strane, Ben Šelton je najprijatnije iznenađenje US Opena, postao je najmlađi teniser još od Majkla Čenga koji se plasirao u polufinale i u svakom meču osim protiv Dominika Tima, koji mu je predao, izgubio set.



tagovi

US openUS Open 2023Novak ĐokovićBen Šelton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara