Komentari na vest

Preko nove generacije, da čitava teniska planeta konačno prizna pripadnost Đokovićevom univerzumu

R

Realan skroz

pre 11 meseci

Sta vam je ljudi, Novak uzima jos 3-4 GS do kraja karijere, minimum...
Б

Брат од Генија

pre 11 meseci

Ако Бог да данас осваја 23, на Вимблдону ће поново бити фаворит јер тренутно нико није толико добар на трави, и на Ус опену ако буде играо биће међу фаворитима уз медведева. тако да и ове године има прилике са бар једним освојеним додатно побегне надалу.
Z

Zika Zivac Barajevo

pre 11 meseci

Ne moze biti GOAT jer ce imati samo 1-2-3 vise od Nadala. Nije superioran pa da ima 30+ a ostao po 5-6. Ali svakako je najbolji od velike trojke i trenutno igra najbolji tenis.
P

Palomica

pre 11 meseci

Za suzice
С

Сотир Ђубре

pre 11 meseci

Није "goat", него најбољи свих времена. Па макар и за "само" једну.
G

Gaizka

pre 11 meseci

Bilo bi jako dobro da osvoji danas svoj 23. slem i osamostali se. Nije više u godinama kada može sa sigurnošću da računa da će osvojiti naredni slem, morala bi ova šansa da se iskoristi lakše će mu biti. Nadal je završio, on će ostati na 22, Novak bi ovim rešio sve.
L

Logitech

pre 11 meseci

Kakav Djokovicev univerzum, Zverev osvaja RG.
d

djokerrr

pre 11 meseci

moze ali samo na igrici,posto finale rg zverev nije video
N

Nick123

pre 11 meseci

Ma on je ok nego su ovi oko njega ciganija.....nisam ja rekao ovo nego su mi namestili
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Takvi smo ti mi jugosloveni koji smo se odrekli vere da bi imali gde u gradu da zivimo. Ikone ne ljubimo, slavu nemamo. Specijalna skola place za nama. Zakao je sistem.
b

branko8

pre 11 meseci

Kazi gde si ,da ti platim piće.
G

Gost RS

pre 11 meseci

Već je najbolji teniser svih vremena, prestizanje Nadala u GS samo će oduzeti poslednji argument onima koji nemoćno odbijaju da to priznaju. Nadalu ostaje titula najvećeg na šljaci ali zna se ko je najkompletniji po svemu. Mogao bi ove godine do kalendarskog slema. Ionkao je jedini u istoriji koji je u jednom trenutku imao sva 4 GS samo što je taj niz napravio drugačijim redosledom. Još mu želim da se od tenisa oprosti sa peharom nekog GS u rukama,a ne porazom od nekog aninimusa. Kad je najveći da ode kako dolikuje.
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

Kako god Nole ce u naredne 2-3 godine postati najbolji u istoriji ovog sporta.
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

On majstore danas definitivno postaje najbolji svih vremena!
C

Cezare Prandeli

pre 11 meseci

Ma jos 14 godina.
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Novak piše istoriju tenisa danas... Srećno Nole, Republika Srpska čeka 23 GS ❤️💙🤍🏆
R

Ridbergova konstanta

pre 11 meseci

Nista od toga.
d

dostojevski

pre 11 meseci

Objektivno gledano: ne Sto je on srbin nego Taj covek Posle Mohammed ali najveca sportska licnost. Ali nije hteo da ubija vietnamce pa ha izbacili 4 godine (26-30) IZ sporta. Nole nije hteo da Bude Rob hemijiske-farma Industrije. Pa ga izbacili I kaznili. Mohammed Ali je imao zivce da idrzi to sve. Nole ima zivce ja nikad nisam Video bilo koga Tako smirenog coveka pored tolike nepravde, izvizdanje itd. Ovo Sto ljudi misle da je ova 23. Titula najveci uspeh nisu shvatili da nole moze Jos mnogo vise da postigne. Daj boze Ove godine uzme danas 23, U Wimbledon 24 I us open25. Sta Posle? Nole je sledece 3 Wimbledona favorit. Neka stigne 10 komada a da nepricam od AO. Jos ako uzme US I RG po 2 to ti je 30+ GS. Nedelje na prvom mestu ja se nadam da ce Stici 520 Tako da se moze reci 10 godina Bio prvi. Kad nole Bude otiso U penziju nece biti Ni zrnce od Ove price danas KO je najbolji. I Nadal I federer ce biti naterani da javno priznaju Kako Su imali cast da igraju SA najboljim sportista 21 veka.
F

Firga

pre 11 meseci

Ne filozofiraj.
M

Makks

pre 11 meseci

Svaka cast za komentar. Nego, mene interesuje kako neko tako nepismen smatra sebe kompetentnim da komentarise bilo sta?
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Kad smo ostali liseni spektakla u polufinalu,ovo ce da bude tesko smaranje od meca,ako ss bude zezao iz 2 u 1 ako ne onda metla 3 0

Lemi

pre 11 meseci

Bude li izdao sva ocekivanja kao sto je na US Openu protiv Medvedeva, ili na Olimpijadi 2021. nece ga oprati ni Sava ni Dunav. Veliki je favorit, pobeda samo potvrdjuje ono sto svi vec znaju, poraz ga baca u rupu bez dna. Veliki je to pritisak, ali s tim moraju da se nose najveci.
i

iznogoud

pre 11 meseci

Covek je najbolji svih vremena i jedan poraz ce ga baciti u rupu bez dna?
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Sta ima on bilo kome da se pravda ako izgubi... Inace finale na US openu je izgubio jer je pre toga polufinale igrao 5-6 sati protiv Zvereva.
n

nedano

pre 11 meseci

Ruud ovo uzima. Koja ce patnja biti tenis, sastala se dva defanzivna igraca u finalu.
М

Митт

pre 11 meseci

Нема зиме за Новака
S

Sudija Picilkas

pre 11 meseci

Nema zime za Nola do pojave Musetija i Lajovica.
D

Djape45

pre 11 meseci

Sa verom u Boga idemo do 23. titule!
G

Gost241

pre 11 meseci

Dobro lijepo od tebe. Ali, sad druze kad si popio kaficu brzo po uputnicu. Ne smijes to zapustati, sto ti svakako jesi ali, valjda jos ima nade.
p

pazzo13071307

pre 11 meseci

Sve tacno,osim da je isprasio Alkaraza,momak se povredio daj da budemo realni,kao sto Novak nije imao srece da mi zbog Korone zabrane da igra itd,isto tako treba biti posten i reci da je puno puta imao srece u zrebu i slicno. Nije bas kako mi to vidimo subjektivno uvek su svi protiv njega bla bla a on ipak najbolji. Jeste nas i najbolji ,ali treba nekada malo i srece
Р

Роко

pre 11 meseci

Грчеви нису врста повреде, мали се испуцао од старта турнира играо пуном снагом и ударио у зид, спортски поздрав
8

8240

pre 11 meseci

Хахахаах , добар виц
e

eeeeej

pre 11 meseci

Samo polako,bez euforije i rezultat ce doci ..... Idemo Nole !!!!!!!!!
1

11223344

pre 11 meseci

Kako li ce tek biti na gajbama kod federera i rafe :D
Д

Дејан Ђ

pre 11 meseci

Идемо Ноле кроз прашину и вјетар париске шљаке до звјезданог, тениског неба.
c

cv

pre 11 meseci

niko nikad nece imati dominaciju kao rafa na sljaci i to je to .
G

Gazza123

pre 11 meseci

Ne igra se tenis samo na sljaci, a na ostalim podlogama Rafa prilicno tankosava
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Zauvek ces ostati ogranicen kao basta kafica, i to je to jugosloven.
C

Coda17

pre 11 meseci

Mislim da nije tenis u pitanju vise ocigledno je da ja ta igrica predjena. Sta reci kad se postavi pitanje najvećeg ikada u sportu? Sta ako uzme sad godišnji slem? I iduce godine se posveti olimpijskom zlatu i da stavi tacku, a pritom postavi pitanje svima ko je najveći ikada u sportu? Hoce li svijet biti objektivan? Kad ce se opet pojaviti u bilo kom sportu neki veci? U eri Mesija, C. Ronalda, Federera, Nadala,L. Dzejmsa, Bolta u ekspanziji svjetskog sporta on je broj 1. Mali Srbin iz velike i slavne Srbije (jer Srbija nikada neće biti tamo neka mala zemlja, ko zna istoriju zna sta hocu da kazem) Novak ♥️
n

nananananannananana

pre 11 meseci

Kada su u Srbiji i Bosni i Hrvatskoj jeli iz zlatnih kasika na dvoru, ovi na Zapadu su imali jednu kravu i pola stale, to je cinjenica koju mi Iliri izbjegavamo
b

bruka

pre 11 meseci

Na ovom sajtu se bas potencira to njegovo "zasluzuje da ceo svet kaze kako je najbolji sportista i teniser svih vremena" i vec dve godine za sve sto uradi vrti se ista prica. Novinari, gledajte njegov tenis, uzivajte, dokazao je da je najbolji teniser u svojoj generaciji, a ako zeli nesto vise, mora odskociti u odnosu na druge, na dobrom je putu isto da uradi, ali bez 25+ slemova, 400+ nedelja, sto ne i 40 Mastersa, Olimpijskih igara(ovde se mozemo raspravljati, ali cinjenica je da mu je do tog turnira nenormalno stalo da ga osvoji, a sledece godine ima veliku priliku da isto uradi), uvek ce postojati prica, sta bi bilo kad bi bilo
G

Gost555

pre 11 meseci

Kako da uzivamo u Novakovom tenisu kad igra defanzivno, to je dosadno i nezanimljivo.
M

Mikiii

pre 11 meseci

Легитимно је најбољи тенисер планете и свакако један од најбољих спортиста икада