Komentari na vest

Privatizovali beli sport i u svoj klub nikoga ne puštaju: Pitanje US Opena - Đoković ili Alkaras?

D

Dusan123321

pre 8 meseci

Ajde karlitoooo u inat svima!!!
И

И

pre 8 meseci

Сад ће 100 коментара да Алкарас неће ни стићи до финала. Као и на Вимблдону.
J

Jaa

pre 8 meseci

Pod dva.
K

Kidam kao Nole

pre 8 meseci

Svi komentarisu Alkaraz necu ni u finalu i tako vec 3-4 turnira za redom. Mora da se pomirimo da ce spanac u finale to je jasno kao dan, odlican je mali i treba mu skinuti kapu. Novak v. Alcaraz finale, Novak dobija u 4 seta…zivi bili pa videli. Sportski pozdrav, Skoplje ceka 24GS!!!
N

Novak majstor

pre 8 meseci

Evo ja bas komentarisem da ce neko pobediti Alkaraza na putu do finala jer objektivno ima tezak zreb . E sad kakvi su likovi Medvedev , Zverev i Siner moze se desiti da ispadnu svi u drugom kolu pa da ima Alkaraz slobodan put .Jedino sigurno je Novak u finalu , ostalo cemo videti!
G

Gašić StarMo

pre 8 meseci

nadati se da mali nece u finale je bas bas veliki problem…jedono bi mi bilo bitno da dodje u finale sa sto vise izgubljenih sati i setova…jer iako ima 20 godina to je jako velika stavka,kako za njega tako i za Novaka..a ocekivati da bilo ko od buranije izbaci Alkarasa ili Djokovica nerealnooo
G

Gost GM

pre 8 meseci

Alkaras nece u finale, to je sigurno
@

@Gost Gm

pre 8 meseci

Je l' tako bilo i za Vimbldon? Ne moramo da pljujemo Alkaraza da bi podržali Đokovića, kad je mali očigledno najbolji teniser na svetu posle Novaka.
D

Dusan123321

pre 8 meseci

Hm zasto posle novaka 3 2 u medjusobnin za alkaraza ukljucujuci onu pobedu na rg,gde je bilo 1 1 kad je mec bio prakticno zavrsen,nesto nisam primetio bas toliku dominaciju djokovica nad alkarazom,videcete da ce i na us openu biti frke i da to nece ici bas tako lako kao sto vi mislite,jedino je djokovic bolji po rekordima,alkaraz je najveci talenat ikad koji se pojavio u svetu tenisa,on je bolji igrac od djokovica samo mu malo fali iskustva da to i eksploatise a kako uci brzo ce to da nauci,a kad nauci videcete kakva je ovo masinerija!!!
D

Delije87

pre 8 meseci

Evo zapamtite sta sam vam rekao Alkaraz nece uci u finale nema te teorije. Siner cevga izbaciti ako i pre toga ne kiksne !
B

Bogoljub Gagic

pre 8 meseci

Za koliko si para odigrao to,kad si vec tako siguran???