Komentari na vest

Rafael Nadal pozitivan na koronu, male šanse za nastup u Melburnu

G

Gost basters

pre preko 2 godine

Sad ćeš moći sa drugarom RF, dugo i naširoko da pričaš i analiziraš tenis sa AO
G

Gostldsl

pre preko 2 godine

Ja stvarno ne razumem Nadala i Federera, cemu to mucenje ? Jednostavno se povucite, u penziju dostojanstveno. Ovo vise nikome nema smisla. Bas zdravorazumnome.
N

Nista

pre preko 2 godine

Ne razumes brate... Oni kad zvanicno kazu u penziji sam, od tog trenutka ostaju bez stotine sponzora.. Primera radi, federer prosle godine igrao 5 turnira a zaradio 50 miliona vise od djokovica iskljucivo zbog marketinga i sponzora
G

Gostdldks

pre preko 2 godine

Zato kazem, dostojanstveno u penziju. Ako im bas trebaju tolike pare, posle ko zna koliko zaradjenih... onda stvarno.

Aleksandar

pre preko 2 godine

nisu sponzori veverice, i njima odgovara tako, drugacije je kada Federer kao penzioner reklamira nesto a drugo kao i dalje aktivan igrac .
D

Doktor Nestorović

pre preko 2 godine

Za genijalce u komentarima, vakcina nije savršena, što se od početka znalo, moguće je da se neko zarazi ako je vakcinisan, ali šanse za to su vrlo male. Pošto je vakcinisan, telo zna kako da se bori sa virusom i neće mu biti ništa. Sad se slobodno vratite u osnovnu školu na čas biologije.
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Pa zasto onda nece u Melburn? A i ko kaze da je vakcinisan? Mozda za propagandu
@

@Gostanko

pre preko 2 godine

Ljudi koji se informisu preko fejsbuka ne zasluzuju objasnjenje.
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Ja bih rekao da su bas velike. Konkretno, nakon vakcinacije se zarazilo pola igrača u Bajernu, pogledaj sta se desava u PL, Nba ... gde su svi vakcinisani. A da ne pričamo o tome sto svaki dan bukvalno jedan sportista u toku utakmice ima srcane probleme. Nisam nikakav antivakser da ne dodje do zabune, samo sam izneo neke činjenice koje su zaista jako cudne. Sportski pozdrav! 👋
G

Gost11

pre preko 2 godine

nadal ce u zelji da ima najvise gren slemova sigurno maksinalno energiju usmeravati na rolan garos i to svake godine dokle god bude aktivan,mozda odigra i neki masters takodje na sljaci.Iako je rekao da ga ne zaniman ta trka za najveceg svih vremena njegov kalendar ce sigurno da ga demantuje
W

What!?

pre preko 2 godine

Kako je moguće da je dobio koronu ako je cjepljen? Moze li sad Australija objasniti ZASTO jer oni su ti koji traze na AO samo cjepljene sudionike kakav je i Nadal, a GLE CUDA, DOBIO JE KORONU!??!?!?!?!???????? Wow koja savrsena zastita. Sljepcima i dalje nije jasno..
Z

Zmajko

pre preko 2 godine

Zato sto, da si ucio imalo biologiju a ne odmascivao svecice, niti jedna vakcina ne daje totalnu zastitu, ali ti pomaze da sto bolje prebrodis bolest. Ne bih u detalje, kako to radi, jer bi ti pregoreli osiguraci u glavi :)

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Kako kad je vakcinisan?
7

777

pre preko 2 godine

Eto sta je karma umesto da vodi borbu na terenu sa Novakom on je vodio borbu van terena i kritikovao srtalno Djokovica sto je protiv vakcine i td... Zverev, Medvedev i Cicipas kaze pustite Noleta a Rafa koji je postao ozbiljan krs od igraca prica kako Nole ne treba da igra... Inace ja sam prelezao koronu i plus se posle vakconisao tako da uopste ne delim Noletovo misljenje samo sam realan Rafa se nigde ne predstavlja kao neki lik koji je opterecen titulama a zapeo je da Nole sada ne igra da ga ne prestigne po broju grend slema... Rafa je gotov on vise nijedan grend slem nece uzeti pa ni na sljaci Nole ce ga opet pocepati.
D

Del.pje

pre preko 2 godine

koliko znam,bik sa Majorke je prvi čipovan.i glavni je za širenje imunizacije...kako sada ovo???