Komentari na vest

Šampion Medvedev: Na 5:3 su počeli grčevi, noge su otišle, na 5:4 nisam mogao da hodam

B

Bodibond

pre preko 2 godine

Cudi me da svi osete bolove, umor, grceve, samo Nolo Djokovic ne, i on moze da igra preko 6 sati, mora da je to zbog onih sumecih tableta. Trebalo bi skratiti pauze izmedju gemova i setova kako bi teniseri krace boravili u toaletu.
A

Ajde noleee

pre preko 2 godine

Na 40 30 i 5 4 sam znao da ako ovaj ne ubode prvi servis djokovic ima pobedu , i ubo ga je, da je bilo 40 40, Novak to resava na iskustvo, ovaj bi predao do kraja, steta, prelomile one 3 brejk lopte u drugom setu.

Mr 007

pre preko 2 godine

Jako simpatican lik,kad je vec Nole izgubio,bar neka je Medvedev osvojio. Ne znam zasto,ali imam misljenje da bi Nole igrao bolje da mu je cela arena zvizdala,nije ocekivao to od Amera. Ipak nisu Ameri navijali za Noleta,jer ga vole,vec su svi hteli da prisustvuju istoriji,mec da potraje duze,a i Medvedev je Rus,pa mozda i zbog toga u maloj meri. Mislim da su ovaj mec i onaj na OI (ali je tu bio i umoran zbog glupog igranja miks dubla na +40°C istog dana) jedini momenti u Noletovoj karijeri kad se slomio pod pritiskom zbog vaznosti meca. Neka osvoji Nole jos 2-3 gren slema i niko mu nece moci poreci da je najbolji teniser u istoriji tog sporta.Svaka cast Noletu na svemu,bila je privilegija gledati ga sve ove godine. Kad za neku godinu ode u penziju,sigurno necu gledati tenis,a verujem ni vecina u Srbiji,mozda neko finale gren slema,ali cisto onako,iz dosade dok motas kanale na tv-u,ako nemas obaveze tog dana. Napred Nole🇷🇸💪🥇
P

Preletacevic

pre preko 2 godine

Motas kanale, a i kablove motamo u Srbiji pa se nema vremena za tenis :)