Komentari na vest

Siner nije odigrao za Đokovića: Alkaras izdržao pritisak u prvom setu, pa protutnjao do finala

r

roni

pre oko 1 godinu

ovo sto on radi je vise zasnovano na samopouzdanju nego talentu jer je konkurencija nikakva.mali ima srece sto je rodjen kad je rodjen i njegovi trofeji nikad nece imati istu tezinu kao noletovi.ne sto je nole nas,boli me uvo za njega nego pricam realno.
A

Auu

pre oko 1 godinu

Kako se lupaju minusi bez ijednog plusa na pozitivne komentare o ovom malom. Braćo Nole je naš ali je mali talenat nevezano za istog Noleta koji je najveći svih vremena. Šta nosi sujeta i ljubomorisanje, a ne zna se koliko će mali napravit u karijeri( verovatno manje od Noleta) pogotovo ako bude imao konkurenciju u budućnost
G

Gostunac

pre oko 1 godinu

Gde je momak zvani u Tem Denveru koji se ubio prošle godine da nam dokaže da Alkaraz nije igrač za velika dela. Decko je doslovno razbio generacijsku konkurenciju (Drejper, Oze Alijasim, sad Siner). Ako dobije Medvedeva, definitivno ce pokazati da vise nema zezanja s njim, ima domet osim na Vimbldonu da stigne do završnice svakog GS i to s 19 godina. Jedva cekam duele s Djokovicem i Nadalom jer je skolovao Nadala u Madridu onako rutinski, a s Novakom jedva cekam duel na betonu da vidimo šta će da se desi.
Š

Šojitj

pre oko 1 godinu

Ovaj dečko će daleko da dogura.

rising999phoenix@gmail.com

pre oko 1 godinu

Da se ne pretvaramo, Alkaras apsolutno poseduje potrebno da bi bio dostojan Noletov naslednik. Ne kažem namerno Nadalov jer osim što mu je forhend donekle sličan po izvodjenju, po kretanju i fizikalijama znatno više liči na Đokovića.