Komentari na vest

Šljaka, trava, sada beton: Đoković protiv Beretinija za slemovski het-trik

K

Kaktus1234

pre preko 2 godine

Šta smo doživeli, da Nacionalna televizija ne prenosi direktno, uskoro zvanično krunisanje kralja, dostizanje apsolutnog vrha, najvećeg svih vremena u svim aspektima, kategorijama, nivoima, dimenzijama, ne tenisa, nego sporta uopšte. Pa za ovakve događaje se gleda i postoji televizija i zato se plaća pretplata, a oni puštaju reprize nekih praistorijskih serija. Pa kad cemo da gledamo na RTS-u sport ako ne sada. E Srbijo, Srbijo, zemljo pokemona😞
H

Haos

pre preko 2 godine

Ona olimpijada je tako nebitna da ulazi u isti kos sa gren slemovima, pogotovo što se stavlja akcenat na zlatni slem. Pa covek osvaja turnire na tri dobijena seta i to se jedino racuna. Jer i kakvi su uslovi na turniru bili i temperatura i slab odziv najboljih učesnika, ono bi trebalo da se tretira vrh kao turnir 500. Ali zapad će sve dok ne osvoji i to sranje od turnira gde u pola sportova se olimpijada i ne tretira uopšte, uzimati kao argument da nije najbolji. A Federer isto 0 olimpijada a tretman kao da ima bar 10. Nole osvoji ovo, već imaš najviše nedelja, uskoro i najviše gren slemova, plus imaćeš i kalendarski slem, mada već imaš to da su sva 4 u isto vreme tvoja, nego ajde kad već lupaju da treba sve u istoj, za tri meča i to će biti gotovo i posle toga mogu da ugase tenis, jer si obrnuo igricu.
D

Direktno iz NYC

pre preko 2 godine

Koza Nostra je uz Beretinija...
F

Familija

pre preko 2 godine

Sibirski vukovi u pohodu u koraku čuvamo granice pazimo na najbolje nemožeš na familiju
F

Familija

pre preko 2 godine

Napred Novače samo napred gazi familijo
R

Roman licno

pre preko 2 godine

Novak kada završi tenisku karijeru za 6,7,8 godina i u međuvremenu i ostali velikani ostalih sportova odu u penzije, lagano će se nametnuti zaključak da je uz dužno poštovanje ostalih sportskih veličina, Novak Djokovic najveći, ne teniser, nego sportista svih vremena. Tenis je takav sport da svaki potez, svaki poen zavisi isključivo od njih, mali pad koncentracije i poraz. U drugim sportovima nekad ekipa odigra za najveće i osvoji se trofej i ne oseti se taj nedostatak npr. Mesija, Ronalda, Lebrona, Karija i dr. A u 21. veku se igra najjači sport ikada, tako da legende iz prošlosti se i ne razmatraju kada je u pola sportova bio poluamaterizam. Novak Bog sporta svih vremena!!! 🍻🍻🍻
#

#TBE

pre preko 2 godine

Zna se ko je najveci u 21.veku sportista ti likovi tipa Mesi, Lebron, Ronaldo su prevare samo je jedan Flojd Mejveder 50-0 stvarni GOAT!

Petar Majstorović

pre preko 2 godine

Prvo je rastočio na wimbldonu onog mladog talijana, kada ga je mrvio i oborio s nogu, a u prošloj mladog amera. Jednostavno igra na leru sa novim protivnicima prvi set dok im ne pihvata poteze a onda ide rastrčavanje protivnika sa jednog kraja terena na drugi, po 20tak puta svaki gem dok ne popadaju. Na kraju neki završi a neki preda od iznemoglosti. N01e rasturač, terminator.
g

gg3+

pre preko 2 godine

Bez hejta , ali ovo je mozda 6-7 tekst u kome pise da niko nije uzeo kalendarski slem vec 40 godina a Rod Lejver je to uradio 1969 a ni to nije jedini propust , samo malo vise istrazujte informacije ubuduce ...
u

uea

pre preko 2 godine

Pa kolko je to godina ako je 1969e uzeo ? sta su pogresili to je 42 godine a u tekstu pise vise od 40 godina niko nije uzeo. Sta si ti sad ispravio jel znas uopste?
V

Vladimir-Lakic

pre preko 2 godine

Ako je Rod Lejver uzeo 69. godine proslo je 52 godine.A u novoj open eri niko nije uzeo tako da razmisli pre nego sto nesto kazes.Bio je jos jedan teniser koji je uzeo 4 grend slema 1950. opet to su bila drugacija vremena i mnogo lakse jer je bila manja konkurencija i sasvim drugaciji tenis se igrao.
D

Dzon5678

pre preko 2 godine

Open era iliti novija era je pocela 1968. tako da je rod lejver uzeo kalendarski slem u novijoj eri,bez potrebe napadate lika koji je napisao prvi komentar.
G

Gostima

pre preko 2 godine

Još tri pobede samo ljudi,ajde Nole, moras to, i 21gs i kalendarski slem, istorija da se napiše u istom danu sa dva rekorda.