Komentari na vest

SPEKTAKL! Nadal i Alkaraz kao jaje jajetu u tri sata fantastičnog tenisa, ipak mora da se zna ko je tata ove igre

O

Ovo je

pre oko 2 godine

Na RG najtezi protivnik, uz Djokovica...idemo do mastersaaaa el grande !!!!
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Imal kakvih vesti sa piramida? Koji je rezultat?
K

Karl luis

pre oko 2 godine

Grande rafa
J

Johhny Ortiz

pre oko 2 godine

Vamonos,koja mentalna snaga,mali igrao kao monstrum al I to nije bilo dovoljno
D

Dachaa

pre oko 2 godine

Decko je zaista veliki talenat,steta sto mi ne izbacujemo ovako nesto..
W

Wat

pre oko 2 godine

Nijedan od ove trojice nije bio na Alkarazovom nivou kada je imao 18 godina. Samo da popravi servis da ne bude kao da ga opaljuje bejzbol palicom i bice fantastican.
Л

Ладан

pre oko 2 godine

Па зна се ко је, Новак Ђоковић..
K

Kakoe

pre oko 2 godine

Ovo pisem bez hejta prema Djokovicu ili Nadalu. Nijedan vise gren slem oni dvojica uzeti nece. Ni on, ni Nadal. Mozda Nadal uzme ovaj sad Roland Garos, ali cisto sumnjam. A Alkaraz ako uspije da prebrodi pubertet na pravi nacin u sportskom smislu. Da ga ne odvuku razni poroci kao mnoge talente i ako uspe da ojaca psihu i karakter u sadasnjem tenisu sa ovom konkurencijom koja je sad i sa karakterima ovih mladica kojima tenis sluzi da bi se igrali i prikazivali na drustvenim mrežama, ima da naredja grend slemova kao Federer prije Djokovica i Nadala, cak i vise. Tada niko o Nadalu i Djokovicu nece pricati. Zivi bili pa vidjeli. Samo ako uspeju da ga formiraju kako treba treneri i roditelji da ne odluta , Alkaraz ce da bude rekorder u mnogim stavkama u istoriji tenisa.
K

Kakoe brate

pre oko 2 godine

Pretera ga ti malo,nadal I djoka I dalje su mentalno najaci I neverujem to sto pricas,imaju oni jos par godina dominacije,ti ih tek tako otpisujes pogotovo nadala u ovakvu formu gde izgleda trenutno nepobedivo
A

Au ljudi moji

pre oko 2 godine

Fantastican tenis! Odgledao sam mec od pocetka do kraja bez daha bukvalno! Ovo je mozda pored Djokovic Nadal na Rolan Garosu prosle godine mozda i najlepsi mec od pocetka korone. Alkaraz u svim statistickim kolonama bolji od Nadala, osecaj je bio da ima pobedu u rukama jer se Rafa strahovito mucio kod 2:2 i 3:3 u trecem setu na svom servisu i videlo se koliko mu svaki poen znaci. Al kako to obicno biva sa velikom trojkom, samo trenutak je dovoljan da preokrenu stvari i dobiju mec (kako se to kolokvijalno kaze dovoljan je treptaj protivnika da se sve zavrsi). Ali... Utisak veceri je Alkaraz. Decko igra prelepo i ne libi da posalje duboke lopte i forhendom i bekhendom. Po potrebi igra spin, a kad mu se ukaze prilika raspali ravnu loptu ne vidis je koliko je brza. Fascinantno je kako pogadja uglove i kakav osecaj za drop sot ima. Dovoljan je momenat da se Rafa odmakne malo iza osnovne linije da mu Alkaraz posalje savrsen drop sot koji je neuhvatljiv cak i za Nadala koji je u toj rubrici najbolji u istoriji (stizanje protivnikovih drop sotova). Kik servis sa djus strane mu je vanserijski... Izbacivao je Nadala izvan vidnog polja kamere vise puta. Ne svidja mi se to sto kad napravi brejk, vrlo brzo upadne u dekoncentraciju i prospe sve sto je uradio u prethodnom gemu i nizak procenat prvog servisa u momentima kad treba da se potvrdi brejk. Takodje, iako ima fin bekhend, fali tu jos rada da bi raspaljivao lopticu kao forhendom. Nekako kao da ni on sam ne veruje bekhendu u nekim kljucnim situacijama pa se dosta puta i u nezgodnim pozicijama izvlaci na forhend s bekhend strane... Ali po meni je sad jasno da Alkaraz nije cudo od tri dana, vec buduci broj jedan i gren slem sampion siguran sam 100 posto. Sportski pozdrav!
D

Dusan123321

pre oko 2 godine

Svaka cast za komentar, nemam sta da dodam bravo, veliki sam fan nadala ali mi je bas krivo sto je alkaraz izgubio, al decko je fantastican, ovaj nivo sa 18 godina, ma bruka kako igra, kad on parira nadalu koji odigra vrh mec a ima samo 18 godina sve je tu jasno
G

GoatNadal

pre oko 2 godine

*najboljeg tenisera svih vremena, ne samo spanije…