Komentari na vest

Srđan Đoković za Hrvate: Mi smo jedna zemlja, jedan narod! A Novak je već sada najbolji u istoriji

y

yolo simeone

pre oko 3 godine

Da, jedan narod ali mora da bude srpski narod, ako nije srpski onda nismo jedan narod, to je ta logika
L

Lazar2702

pre oko 3 godine

Kada će izumreti jugopatofilija?
M

Malaparte

pre oko 3 godine

Samo Jugoslavija i Balkanska federacija!
П

Победник

pre oko 3 godine

Поштујем лик и дело Срђана Ђоковића. Велики родитељ који је уз супругу успео да заштити Новака када је требало. Слажем се са свиме што је рекао. Оличење родитељства у сваком смислу.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Pera Sampras bi prepeglao 5derera bez problema. Nadal jednodimenzionalni šljakar. Nole obojicu standardno tambura već deset godina. Zapravo, jedini teniser koji stvarno muči Djokovića je Vavrinka. Da nije njega GS rekord bi već bio u rukama.
G

G

pre oko 3 godine

Imas sina za ponos, ne zbog igrackih kvaliteta, vec ljudskih. Imas i pare, srecan si covjek. Zasto ti je jos potrebna i paznja?Uzivaj u zivotu, putuj, provodi se. Zdravko Colic, toliko poznata i ostvarena licnost, manje prica i iznosi stavove u medijima od tebe.
G

Gost1398

pre oko 3 godine

to i jeste Novakova tragedija sto zelinda ga svi vole a posebno se gura Hrvatima,kasno ce da shvati da ga Hrvati nikada nece voleti dzabe mu i ivanisevic i sve to sto radi
G

Gosty

pre oko 3 godine

Srđan je upravu, Jugoslavija se nikada nije trebala raspasti, živim za dan kada ce biti organizovana regionalna liga u fudbalu.
Г

Гост

pre oko 3 godine

За тебе можда и можемо да будемо један народ али историја не смије да се заборави. Што се мене тиче нека живе поред нас 10 000 година али са њима ништа немам. Зна се и зашто, није ово мјесто за такве приче.
.

.....

pre oko 3 godine

Uz duzno postovanje, nismo mi isti narod niti jedan narod. Mi smo dva naroda i mnogo nas razdvaja i treba da nas razdvaja.
d

drago10

pre oko 3 godine

uz dužno poštovanje, više stvari nas spaja, nego razdvaja, od stanja u politici, od istorije u kojoj su se borili svi zajedno u partizanima, a četnici i ustaše se zajedno borili protiv tih partizana, pa kako god okreneš, srbi i hrvati su uvek bili zajedno,,, ako to još ne shvaćate, pogledajte trenutno stanje u jednoj i drugoj državi, i proučite malo istoriju... a da je bilo negativnih stvari, pa toga ima i među nama samima pojedinačno,,, a ako mislite da srbi i hrvati ne mogu zajedno, malo otiđite van granica, pa ćete da vidite koliko se srbi i hrvati drže zajedno, a ovde nas političari redovno napomenu kako treba da se mrzimo, pa nas kradu, zato mnogi i odlaze... eto đoković je budala što mu je ivanišević trener, maljković je budala što je sa jugoplastikom osvojio evropu, zvezda 91 je bila luda što je imala hrvate i bošnjake u sastavu, a vi svi ste pametni
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Uvek sam se trudio da shvatim odakle ta netrpeljivost zapadnog sveta prema Srbiji i najblizi sam misljenju da je to zbog pravoslavlja jer kako mrze Rusiju tako mrze i nas.U ratovima smo uvek bili na pravoj strani,na strani pozitivica(bar tako istorija pise),vredan smo narod u stanju da radi po 3 posla da prezivi,hrabri smo,druzeljubivi,najbolji provod u Evropi je u Beogradu,pravi smo domacini...
a

ahahaha

pre oko 3 godine

sto me nasmija na zoru, kakvo redjanje stvari, percepcija.
@

@objektivac

pre oko 3 godine

Da nas zapad mrzi i nije bas tacno, ja sam rodjen u Holandiji, imam 41 godinu i nikad nisam osetio neku mrznju ili bilo sta, a veruj mi da isticem gde god stignem da sam Srbin. To je vise propaganda nase vlade zbog svoji neuspeha, kao eto mrze nas. Da Djokovica ne vole i jeste istina,ali mislim da je madjar autrijanac ili francuz , opet ga nebi voleli, to je do njegovog stava a ne porekla
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Nisam brate mislio konkretno na ljude tj narod nego na vlast tih zapadnih zemalja koja iz nekog cudnog razloga nije bas naklonjena nama.Vecina sveta ceni Srbe kao narod to je neupitno i treba s obzirom sta smo sve prosli i koliko smo pozitivno uticali na sve i bili na pravoj strani uvek.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

@Objektivac, ne pišem ovo da te uvredim, ali ti si sve osim objektivnog. Zapravo demonstriraš taj infantilni mentalitet koji nas uništava u geopolitičkoj areni. Ne mrzi nas niko, nego je politika zapada u večitoj evoluciji (ne mislim to ni u dobrom, ni u lošem smislu, jednostavno se stalno menja). Kod njih ne postoje prijatelji, saveznici, itd...sve je stvar interesa, a interesi se s vremenom menjaju. Primera radi, Vilson je intervenisao u našu korist posle velikog rata, jer je bio pod uticajem Pupina. Isto kao što je Klinton intervenisao u korist aljbanaca, jer su ga kljukali narkodolarima. Sve je pitanje interesa. Isto s ovom temom. Nije da "zapad ne voli Djokovića", nego je Nike jednostavno uložio stotine miliona u promovisanje njih dvojice, a Nole kvari kombinaciju. Sva politika je interes. Kad to shvatiš pitaćeš manje infantilnih pitanja.
K

Kemp

pre oko 3 godine

Nismo jedan narod i jedna zemlja, Bogu hvala pa je tako. Poštujem te Srđane kao oca najvećeg sportiste svih vremena na ovim prostorima, ali ne podržavam ovakve izjave. Poštujem takođe i to što Vam je supruga druge nacije, ali mi Srbi i hrvati nikad nećemo i ne možemo biti jedan narod. Sportski pozdrav
A

AEbre

pre oko 3 godine

Bogu hvala pa nismo dobro si rekao.Mozda i jesmo,pricamo istim jezikom ali nikada vise zajedno.Probali smo mi Srbi,imali dobru ideju,da je bilo pameti bila bi zemlja raj na svetu ali ne mozes od divljeg plemena napraviti ljude.Hoces sa ljudima koji imaju logor za decu da pravis nesto e tako nam se i vratilo.Mnozite se Srbi,trenirajte,budite pravi muskarci i prave zene,nemojte da padate pod uticaj onoga sto vam se namece na televizorima...Nema vece moralne satisfakcije nego kad znas da si posten,vredan,da nisi razvratnik kao ona stoka po rijalitijima.
F

Figeroa

pre oko 3 godine

Bas sam sinoc gledao dokumentarac o ubistvu Kralja Aleksandra,jednom sa njima i nikad vise..