Komentari na vest

Sve spremno za reprizu Rolan Garosa iz 2021: Cicipas čeka Đokovića u borbi za status broja 1!

G

Gost1245

pre preko 1 godinu

Bogami,igra covek kao zmaj,tesko ce novak s njim ako prodje danas. Ovog puta teze nego na RG. Cak mislim da je ovog puta pobeda bliza Cicipasu nego Novaku. Lagano sve gazi i dolazi u finale. Nije to bas tako lako.
S

Secam se

pre preko 1 godinu

Nadal na AO 2019. do finala nije set izgubio, svi su govorili evo konacno ce Novak izgubiti u Australiji a on ga preslisao 3:0, vozao ga po terenu ko ja da sam igrao a ne Rafa.
G

Gost1245

pre preko 1 godinu

@Secam se Sve to stoji sto kazes za Nadala. Ali ovog puta Novak ima problem sa lozom. Sta god bilo i kako bilo,treba se boriti sa Cicipasom i povredom. Da li znate kako je tesko igrati neki sport na vrhunskom nivou a imati povredu? Pa ja sam na obicnom basketu udario rame pa se nisam mogao skoncentrisati na dalju tekmu jer mi je bol odvlacio paznju! Kako god,neka je sa srecom Novaku u svakom slucaju,ali ako izgubi,izgubice od trenutno boljeg i mladjeg,sto se mora priznati nije sramota!
P

Posmatrac sa strane

pre preko 1 godinu

Koliko vi nemate pojma o sportovima o kojima pisete. Ubacujete neke termine za koje ni ne znate sta znace ili u kojim situacijama ih je adekvatno primeniti. Konkretno sad, videli ste da je bilo 3:1 i kao ovaj nije imao sanse. Nisam gledao utakmicu, pa i ja malo pricam napamet, ali vidim da je dva puta igran taj brejk, da su ostala dva seta dobijena sa jednim brejkom. Znaci da i nije bilo toliko lagano i bez sanse za ovog drugog, zar ne?
V

Vladika

pre preko 1 godinu

*Utakmicu!?
P

Posmatrac sa strane

pre preko 1 godinu

Cim sam poslao komentar setio sam se sta sam napisao i samo sam cekao da neko to primeti. 😁 Ali, utakmica, mec, sve su to sinonimi. 😁 Svakako nisam ni ja bezgresan, ali ono, ja pisem komentare pa mogu i da pogresim, ne zivim od novinarstva i pisanja clanaka.
i

idemo Djole

pre preko 1 godinu

Ovaj je bas antipatican lik. Sav neki nervozan..Dobro servira i tako zavrsava vecinu poena,u razmenama je onako ...Videcemo..
g

gosts

pre preko 1 godinu

Smjesan teniser ovaj Haracev..ali ovaj Grk kad stane da slaze one grimase i vrti se u krug ko lud izmedju poena...dobro igra,ali ima Novak inekciju za njega
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Nije Haracev nego Kirjos. Nik Kirjos osvaja Vimbldon u nedelju 29. Januara 2023. godine.

_000028.6cf226d00dde472d8da89e9f4a8eaef3.1737

pre preko 1 godinu

Vimbldon?