Komentari na vest

Taj-brejkovi iz paklene kuhinje šefa Đokovića

I

Idemo Nole

pre 11 meseci

Bice pakleno u petak, Alkaraz je u svom brutalnom modu, i ne plasi se protivnika, o igri da ne pricamo, ali ako neko zna da izadje na kraj sa takvim protivnicima to je Novak, da budemo realni po pokazanoj igri na sljaci Alkaraz je favorit, Novak nije u najboljoj formi i pored toga je u polufinalu RG bas zbog toga sto Novak juri rekordni 23 slem, i zbog toga sto se igra u 3 dobijena seta gde je najjaci MENTALNO kad je najbitnije, ne smemo da ga otpisujemo, kljuc pobede u petak, dobar servis, stabilan ritern, ne sme da dozvoli Alkarazu da odvede mec u jednom pravcu svojom agresivnoscu, i obilazenjem oko loptice i namestanjem na razorni forhend. Ako Novak uspe da neutralise agresivnost i inicijativu u igri Alkaraza i svojom raznovrsnoscu uspori tempo bice to odlican mec. Setite se kako je Zverev prosle godine nadigrao favorizovanog Alkaraza u Parizu stabilnim servisom, dobrim forhendom i bekendom, i oduzimanjem agresivnosti Alkarazu forsiranjem njegove bekend strane. Ps Srecno u petak Nole, i nadamo se da te gledamo i u nedelju kako dizes rekordni 23. Gs trofej 🏆 Zivela Srbija 🇷🇸
B

Bzzz

pre 11 meseci

Ajde vise na beksuzirajte, pisali ste o jokicu i denveru isto i oni izgubise, sad o djokovicu da je majstor kuhinje alo druze!!! Svi znamo ko je i sta je djokovic ne baksuzirajte vise, i dace Bog da pobedi... Bolje hvalite onog drugog...
A

Arnaut Čečen

pre 11 meseci

Ima Nole da ga zgazi kao Plitak potok . Nole je za njega miljama daleko . Pa ovaj 100 puta da se rodi ne moze ovo da napravi što su uradili Nole , Nadal , Federer . Nole je naše najbolje svetlo i iz ove Mordorske zemlje . Nema čoveka koji nije plakao , nervirao smejao i radovao uz njegova finala . I sad se nadje neko pametan i ljubomaoran i zavidan pa kritikuje ovu GROMADU OD ČOVEKA !
1

1994

pre 11 meseci

Verovatno će i pobediti Alkaraz u petak, ali na Vimbldonu mislim da nema šta da traži protiv Noleta.
A

Aleks Miami

pre 11 meseci

Ljudi da se ne lazemo, oduvace ga Alkaras. Mali imace 25 grend slemova na 27-28 godina. ostaje zal sto Nole izgubio finala protiv Vavrinke, tako da mislim da ostace na 23gs
С

Сотир Ђубре

pre 11 meseci

Немој да се разочараш ако Новак одува њега. Мали је почео оштро, како ће то даље ићи не можемо да знамо. Ако ће до 27-28. године узети 25 слемова као што кажеш, то значи да би од овог тренутка до тада морао да узме скоро сваки! Али, не иде то тако...Бекер је својевремено био бомба, јача од овог Алкараса, први ГС узео са 17 година, направио је лепу каријеру, али није добацио даље од седам- осам слемова, ако се не варам ...Нико не може да читаву каријеру одигра на највишем нивоу, јер то, просто, није могуће.
D

Djapex

pre 11 meseci

Mec protiv Alkaraza je mec godine... Djokovic je bitna pobeda da pokaze da je jos najbolji, i da pokusa da osvoji 23. Grand slem... jer mislim da Alkaraz moze lako da srsi sve rekorde... ne zato sto je bolji od Djokovica ili Nadala, nego sto nece imati konkurenciju... nesto poput Federera koji je osvajao dok Nadal i Djokovic nisu dosli... Djokovic je imao 2 jaka konkurenta, a Alkaraz ce imati par godina bez jake opozicije ( nadal je skoro pa gotov, Djokovic ce igrati jos 2/3 sezone mozda, a vec je u godinama ).
Z

Zdravko Stanišić

pre 11 meseci

Nije baš da Alkaraz neće imati konkurenciju. Siner, Rune, Rud, A. Zverev, Medvedev i naravno Novak još barem 3 godine. Mališa igra izvanredno gotovo sve stiže, ali će se sjutra nagutati prašine. Idemooooo.
E

Eh

pre 11 meseci

Mislim da Djoković nije još odigrao meč na svom maksimumu. Možda mu je to i taktika,da svi misle da je Alkaraz favorit protiv njega i tako skine pritisak sa njega. Mislim da ovo Nole tesno pobeđuje. Ipak je on najveći ikad u svetu tenisa.
s

sve je dzaba

pre 11 meseci

Obrisace teren sa njim Alkaraz. Mozemo mi drzati govore ali novi kralj tenisa je stigao. To se vidi iz aviona
С

Сотир Ђубре

pre 11 meseci

Једно су навијачке страсти, а стварност нешто друго. Ја навијам за Новака и верујем у његову победу, али кажем- видећемо шта ће бити. Алкарас није краљ, а да ли ће некада бити- видећемо. Дуг му је пут до тога...
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Na bilo kojoj podlozi reci da ce alkaraz da pukne 3 0 od djokovica,previse potcenjujete ovog momka,vreme je da pokaze da moze sa najvecima na najvecim turnirima,a bice veoma konkurentan na betonu da dobije bilo koga,sto se trave tice tu ocekujem da ce mu trebati jos malo vremena,ali koliko brzo napreduje nemojte mnogo da se iznenadite na ovogodisnjem Wimbledonu,u petak pakleno!
V

Vinegar

pre 11 meseci

Svi znamo da ce biti pakleno tesko. Da se igra na AO ili Vimbldonu rekao bih odmah 3:0 ili 3:1 za Novaka, ovako je druga prica. Novak sporije pali vec neko vreme, Alkaras s druge strane od starta igra najjace i kasnije zna da mu padne ritam. Mislim da je kljuc u tome da Karlos ne napravi u veliku razliku u prvih sat-sat i po igre. Sve u svemu to ce odluciti, da li ce on da sprzi Novaka ili ce ga Nole odvuci u “duboke vode” i tamo lagano daviti u 3-4 sata igre.
G

Gost RS

pre 11 meseci

Čak i onaj miš u srcu Ciciban uspio je juče u 3. setu da uvede Alkaraza u nervozu, kad je počeo da ispucava lopte u aut. Nadam se da će ga Novak držati na ivici živaca veći dio meča. Alkaraz ima najjače fizikalije ali i Novak ima jače od 80% tenisera, a njegovo iskustvo i glavu nema niko ni blizu.