Komentari na vest

Teniski kralj stigao u Australiju da ispravi nepravdu: Novak će opet biti teniser kojeg svi žele da nadmaše

G

Gost123

pre preko 1 godinu

Nije trebao ni ici tamo,nakon svega onog st je bilo,nije trebao!!
b

brt

pre preko 1 godinu

sad ce njemu namestiti da osvoji da isprave nepravdu od proslog puta
p

paranoja

pre preko 1 godinu

Kako ce da nameste vajni teoreticaru zavere? Objasni mi molim te. U sportu gde se igra 1 na 1 ce da nemste sta? Svakako, njemu niko nista ne mora da NAMESTA, prejak je. Samo da mu ne SMESTAJU vise, to je dovoljno.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Ajmo sada Novače. Cela planeta očekuje da osvojiš Australiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Odlicno ali nece biti nimalo lako stici do cilja.
s

sladjann

pre preko 1 godinu

Nadmašiti Novaka nemoguće jer ovo se dešava jednom za ljutski vek,.....ko zna koliko godina će proći a neće biti ko Novak!!!!!
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Sada bi po prvi put mogao imati ozbiljnu podrsku navijaca jer su mnogi progledali. Oni koji su ga prosle godine pljuvali sada ga dozivljavaju kao heroja. Citao sam komentare na FB -u na australijskim vestima nakon sto je Noletu ponistena zabrana ulaska u zemlju i 90% su bili pozitivni sa stotinama i hiljadama lajkova i srca. Gomila komentara bila je u stilu "nisam ga voleo ali cu sada po prvi put navijati za njega" i slicno haha. Mnogi su shvatili da Nole nije nikakav suludi bioterorista nego da je sve vreme bio u pravu. Paradoks je da bi sada mogao imati podrsku kakvu nikada ranije nije imao. A da se ne lazemo, do sada na AO- u gotovo niko nije navijao za njega osim nasih lokalnih Srba, ponekog Grka Ili Indijca koji bi se zatekao na tribinama.
l

lose

pre preko 1 godinu

si citao ja bi prvi voleo da je tako ali pod jedan nole najbolje igra kad su svi protiv njega a pod dva ponovili su anketu od prosle godine i sad je 70 posto protiv njega a 30 za novaka sto jeset napredak zato sto je prosle godine bilo 86 14 ali i dalje je u minusu
D

DraganKojic

pre preko 1 godinu

Puste pare proklete.
G

Gostip

pre preko 1 godinu

da sam na njegovom mestu ne bi ni otisao tamo vise
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Ako je zdrav i motivisan, zašto da ne ode? Dok je sujeta teška bolest, uzimanje titule na AO je velika duhovna i finansijska nagrada.
y

yyy00

pre preko 1 godinu

ne kazem da ne pomisli ali da on ima kad da razmislja oko toga ko je sve nefer ispadao prema njemu on nikad ne bi bio dje je sada, fokusiran je samo na sebe i tako svi treba da budemo
u

uh cvilidreta

pre preko 1 godinu

cim su skinuli trogodisnju zabranu priznali su svoju gresku, da nije dosao bio bi gori od njih..taj teren na aus openu treba da se nazove po Novaku jednog dana a on da urucuje trofeje pobedniku..Naravno da treba da igra a trebao je i da se vakcinise,( makar fals potvrda -ali antivaxer-). kostalo ga par grand slemova..
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ne bi ni on ali mora. Neće valjda juriti slemove na Rolan-u?