Dominik Tim (©Starsport)
Dominik Tim (©Starsport)

Tim: Lepo je biti prijatelj Srba

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.06.20. | 19:56

“Bili smo u četvrtak u jednoj divnoj, staroj ulici i prelepom restoranu sa dobrom muzikom i hranom”, zadovoljan je treći teniser sveta

Drugi nosilac Adria Tura i treći reket sveta, Dominik Tim prilično se odomaćio u Beogradu, pa je čak i na konferenciju za medije došao u japankama.

Ovdašnji, ležeran pristup životu i pandemiji virusa korona mu odgovara, iako je u pitanju fanatik svog posla. Uostalom, ne bi tek tako bio jedan od najboljih tenisera sveta.

Izabrane vesti

Uživam da se negde nađem prvi put, pošto stalno obilazim iste gradove zbog posla. Bili smo u četvrtak u jednoj divnoj, staroj ulici i prelepom restoranu sa dobrom muzikom i hranom (Skadarlija, Tri šešira prim. aut), a juče u luci na takođe divnoj večeri. Lepo je istraživati Srbiju i Beograd. Lepo je biti prijatelj Srba, ovo mi je prvi put ovde. Imali smo super dobrodošlicu, Novak nas je lepo dočekao i proveo gradom“, vidno zadovoljan je momak iz Viner Nojštada na činjenicu da smo ga sada u potpunosti zgotivili pošto nam je došao u goste.

Iako dolazi iz zemlje u kojoj je disciplina “urođena”, te je naravno i sam takav, odgovara mu što se ovde prviše ne “drami” oko pandemije.

Osećam se sigurno, mislim da u Srbiji ne bi dozvolili ovo da nije bezbedno, tako da je sve u redu. Uostalom, ovakvi turniri su veoma važni za tenis i navijače. Posle mnogo vremena ponovo mogu da nas gledaju, i dok god se ne nastavi klasičan tenis, ovakvi događaji su krucijalni za naš sport“, poručio je Dominik Tim.



tagovi

Dominik TimAdria Tour

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara