Komentari na vest

Toni Nadal: Đoković je najbolji jer je Rafa bio povređen

K

Krojač

pre preko 2 godine

Zaboravili smo, da je uhapšen doktor iz Španije, kojeg su posećivali mnogi sportisti, zbog dopinga. U to vreme Španija je bila sila u sportu. I jednom je Janik Noa izjavio kako su Španci našli eliksir za uspeh u sportu. Nikad Svecka doping agencija nije objavila imena klijenata tog doktora. Pričalo se da su mnoga poznata imena bila kod njega. Plašili su se da bi sport, u očima običnih ljudi izgubio smisao. Zato se i zaćutalo o tome! Tada se pričalo i da su španski teniseri išli kod njega!!!
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Pa i moja baba bi bila deda da nije baba
M

Ma...

pre preko 2 godine

Svi su se probili zato što je Mekinro ostario..
B

BD

pre preko 2 godine

Ujo,ujkane,naš Đole se ne drogira,ne šmrče,ne bode se UJKO.Zato je NOVAK NAJVEĆI.
T

Tabletice

pre preko 2 godine

Ne drogira se, samo trazi sumece tablete. To je sifra znamo za sta.
п

перус

pre preko 2 godine

није он био повријеђен него на “чишћењу”
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Jeste, bio je povređen. Vuče hronične povrede zbog iscrpljenosti organizma jer se tokom čitave karijere kljuka kojekakvim medikamentima, baš kao i sada na AO. Pozdrav za trećeg tenisera sveta svih vremena!
I

Ivan OL 91

pre preko 2 godine

Del Potro je primjer povrijeđenog tenisera. Nadalovo neigranje pola godine pa osvajanje turnira nije zbog povreda, nego taktike lažljivog znojavca koji izbegava duele sa Đokovićem, osim na šljaci. Pogledajte koliko su se puta sastali na ostalim podlogama u zadnjih 10 godina. Pametnom dosta.
o

orao

pre preko 2 godine

lecio se od supstanci
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Koliko jadna izjava.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Sta je jadno u ovoj izjavi?
G

Gostrealan

pre preko 2 godine

dobro ,da se ne lazemo nadal je zbog povreda propustio bar 10 ak najjacih turnira ,da je sve igrao kao Novak bez dileme bio bi najbolji ubjedljivo u svemu , ali naravno sta bi bilo kad bi bilo ,ja volim novaka i on jeste najbolji svih vremena.
E

Eskalator

pre preko 2 godine

Ajd da budemo realni... Da ne igra na način na koji igra ne bi se toliko povređivao. Igra često preko granica koje telo dozvoljava i to je sve. Oduvek je važilo da je bol granica koja odvaja većinu top sportista od ostatka. Po toj logici, da Đoković nije fulao pored Vavrinke i Mareja, odavno ne bi bilo dileme koje najbolji. Ovako se Nole uzidgao kad je bilo najteže, u doba Nadala i Federera. Realno je jedina dilema Đoković ili Federer. Federer pre svega zbog elegancije, lepog, za oko, servis volej tenisa, realno gledano samo po talentu i kvalitetu verovatno najbolji svih vremena. Ali tu je naš Novak koji je igrao protiv Scila i Haribda, igrač koji nije po ukusu Zapada, kojem nije bilo dostupno sve kao ovoj dvojici. Čovek koji nije imao problema da se suprotstavi diskrimitarskom sistemu ATP-a, da stane na stranu i slabijih igrača. E to mu daje tu glavnu prednost u odnosu na Federera... Zato što je tu i za obične ljude, a ne samo za elitu. Nadal... svaka čast, ali samo trkač i udarač (pride i dupe izvlakač). Bez ikakvog stava, emocije, čovek sistema, samo što je problem što je taj sistem loš i pokvaren i zato od mene ogroman minus što ga nikad nije bilo za ostale tenisere. Bez ikakve loše namere, i da ima duplo više titula ne bi se mogao nazvati najvećim.