Komentari na vest

Učiteljica i statističar kod kojih su završili Novakov pehar i reket: Ko hoće, nađe način

N

Noleksandar

pre 11 meseci

Julie je super, realno jeste od nekog početka na Novakovoj strani (mislim da je malo pro*eravanje da je od 2006 Novakov navijač, jer se u to vreme ni ovde nije znalo za Novaka toliko, al ajde...) ali meni su najjači oni britanski Indijci što se na TW deklarišu kao navijači Novaka, a do pre 5 godina bili navijači Federera... Jadno da jadnije ne može biti. Mislim služe srvsi trenutno, ali samo nemoj mi ti držati lekcije o navijanju za Noleta... Ko prati #NoleFam zna.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Ispade ti jadniji od tih indijaca. Mož misliti ti si pre nje počeo da navijaš za Noleta. A ti indijci su isti kao oni srbi što su juče navijali za Siti, preključe za PSG,a sutra će za Njukasl nema razlike.
s

staaa

pre 11 meseci

caspri ti druze kako se nije znalo za novaka 2016. godine..mozda ti nisi znao ali svako ko je iale pratio tenis znao ga je jos tada posto je upravo 2006. godinu zavrsio na visokom 16. mestu apt liste sto je bio ogroman uspeh ako pogledamo koliko je bio mlad
Е

Ел Думо

pre 11 meseci

Џули је увек ту негде у прве редове :) Могу да схватим да га свуда прати али не и како увек нађе добра места тик уз терен.Мислим да јој ту неко из Новаковог тима излази у сусрет и среди код организатора да добије добро место.Трошкове вероватно сноси сама... Е сад што се тиче Новака и Индијаца најјачи ЈуТјуб канал је управо NoleIndiaFans.Читајући коментаре испод видеа прочитах да је власница канала нека девојка.Надам се да зарађује нешто од тога јер се баш фино потруди.И није од скоро,барем 10-ак година је уз Нола.
N

Noleksandar

pre 11 meseci

@El Dumo Oni su ok. Više pričam o uticajnim tviterašima, indijskog porekla sa stalnim prebivalištem u Engleskoj. Neću sad da imenujem, samo ponašaju se jako jadno. Bukvalno koriste Novaka za samopromociju i drže predavanja sprskim navijačima kako i šta treba da se radi. A do juče navijali za Federera i protiv tog Novaka...
w

wool hand

pre 11 meseci

ima nole ozbiljnu armiju navijaca medju strancima, ne kao ona druga dvojica, ali daleko od toga da nema ogromnu podrsku
S

Saturn

pre 11 meseci

Dovoljni su mu kinezi i arapi , a oni su na noletovoj strani i balkanci naravno 💪🏼