Komentari na vest

Verovali ili ne - Đoković ispao od 123. na svetu!

P

Polako ljudi

pre oko 2 meseca

Reper oko igre Novaka meni će biti GS turniri ove godine. Sav fokus mu je na njima i videćemo gde se nalazi. Ako tamo bude ulazio makar u 1/4 ili 1/2 finale sve je OK. Naravno da će sve teže da osvaja to, biologija je sudija, ali ako može do tako visokog nivoa daleko je on od penzije. Videćemo svi. Naravno, strašno je motivisan i za OI, gde mu želim svu sreću i da ostane zdrav do tada.
B

Bivsi sa SEVERA

pre oko 2 meseca

NOVACE vreme je ,dosta je bilo povuci se dignutom glavom a ne kao !?
S

Skapa

pre oko 2 meseca

Djoka je Car...igrace fudbal,golf i stoni tenis sa Rafom i boli ih uvo...a mi Srbi cemo se secati meceva izmedju njih dvojice i koliko smo glupi sto pljuvali Rafu i Rozea i zeleli im sve najgore
S

Skapa

pre oko 2 meseca

Naravno da smo najgora nacija...pljujemo po Rafi i navijamo da ne igra samo da bi Djoka bio bolji...sad pljujemo po Djoki al ustvari treba da budemo srecni sto smo 15g gledali vrhunski tenis izmedju njih dvojice falice nam to kad obojica odu u penziju
G

Gost83

pre oko 2 meseca

Sto je stariji, to sve više dolazi do izrazaja taj težak karakter i narav koju ima na oca...tako da niko osim onog ludog Ivanisevica u zivotu ne bi sada radio sa njim i trenirao ga. A zato i gubi ovakve meceve, jer je previše tvrdoglav i nece da promeni stav i mišljenje odnosno svoju igru iako vidi da tako trenutno ne ide i da gubi...ali ok, njegova stvar, sve je osvojio i boli ga uvo.
a

adjutant

pre oko 2 meseca

Zamor materijala...Nole je osvojio SVE...Sada se treba povuci kao kralj...Bio si i ostao ponos Srbije.
B

Bogoljub Gagic

pre oko 2 meseca

Fali mu samo zlato sa OI al to ce valjda u Parizu da uzme.Zadnja mu je sansa.
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

Minus sam ti dao zbog povlačenja, čisto da znaš zašto.
P

Paulo

pre oko 2 meseca

Ovo je po meni dobar znak obicno kad je ovako gubio posle je osvajo grend slemove.
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Ništa nit strašno nit iznenađujuće. Novak je imao planiranu pauzu nakon koje polako ulazi u takmičarski ritam za Garos i Vimbldon. Amerika mu sada služi da uđe u igru, turniri na šljaci biće navikavanje na podlogu, a Garos će biti ono pravo, kao i Vimbldon. Ne očekujte da će u ovim godinama osvajati po 6-7 mastersa godišnje ali očekujte do dva slema i OI zlato. Možda osvoji neki masters pred kraj godine ako mu ostane snage. Prerano ga otpisujete.
b

bg

pre oko 2 meseca

on Garja Wimbledon i to je to ivk istqlo je marketing zezanje..Pa pogledajte kolko je sati proveo van terena a kolko na terenu. Ne zanima ga,ovo igra samo eto radi brenda svog.
M

Mile Zeleznik

pre oko 2 meseca

Tacno se po komentarima vidi da smo najgora nacija i ubedljivo najneinteligentnija na svetu. Verujem samo da su svi ovi pljuvaci, navijaci fmp-a i bice mi lakse, jer to su ljudi bez grama mozga! Ziveo Nole!
S

Srbija 1999

pre oko 2 meseca

Volim te ali penzija .
2

20 god mlati

pre oko 2 meseca

malo li je

Petar.P

pre oko 2 meseca

Svakako su problem godine, to je nešto neizbežno, ali veći je problem što već neko vreme igra od gren slema, do gren slema, fali tu kontinuitet. Naravno on to u dobroj meri mora, ne može svakako da se izdrži gušći raspored, ali mislim da je morao ako ništa drugo da izmedju tih takmičenja odigra poneki manji turnir, pa neka je i ispadao posle nekoliko kola, ali ono da se ne izgubi taj osećaj. Očigledno da je to sada kliklnulo, pa je eto došao na Indian Vels, izgleda se planira i Majami. Tako da ko zna možda se i dovede u red do bitnijih turnira, pa i OI. Mada ne treba očekivati ne znam šta, ali mislim da nije još ni za otpisivanje. Sve zavisi koliko ima volje za to, sigurno mu je sve teže da je pronadje. Ako ne ide, do kraja godine završava karijeru.
K

Kkorin

pre oko 2 meseca

Gotovo je sa njim, kraj jedne ere.
V

Volim fucu

pre oko 2 meseca

Da li je neko od vas koji komentarisete samo na osnovu naslova ispratio vest da je nole imao problema sa stomakom, mozda ima i virus neki. Čitajte , pa makar i vesti.
K

Khal Drogo

pre oko 2 meseca

Малициозан наслов, прате то злуради коментари по свим порталима. Тако је већ годинама, пљувачи су једва дочекали посртање великог шампиона како би то пропратили пакосним и заједљивим објавама. Синоћ се потрефио лош дан, тешко је и ментално бити на потребном нивоу, млађани Нарди је одиграо надахнуто, пораз идемо даље. Спортска и људска величина, Новак је урадио фантастичне ствари, отписивали су га често, рецимо прошле године када је везао неколико пораза, од Мусетија, Лајовића итд, злокобоници би поручивали, готов, је ништа од њега, а Новак се враћао и враћао и враћао. Није спорно, и Новакова спортска прича ће завршити, биолошки закони чине своје, тако мора бити, крај ће доћи, велики шампион, највећи у историји ће рећи "готово је". Али то неће бити ове године.
G

Gost1991

pre oko 2 meseca

Ajde Nole polako se povlaci Stigle godine, nisi vise za vrhunski sport
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

PENZIJA!

Bojank91

pre oko 2 meseca

Bilo bi glupo da se zabrinemo sad posle 20god karijere. I ja sam mislio da mu je kraj kad je imao lošu sezonu pre 5-6god kad ono malo avokado, malo piletina i jači nego ikad. Ako on sam kaže da može i hoće...
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Malo Slađa, malo Zorka, malo drva i motorka 😊
G

Gooxy

pre oko 2 meseca

Kakva odma penzija???ima.u Djoletu jos dinamita.sljedeci gs ce biti mjerilo,stim da ako ispadne u polufinalu ili finalu to opet ne znaci da je za staro zeljezo.mi smo samo navikli da osvaja sve turnire
I

Inzaghi

pre oko 2 meseca

Možda je rano govoriti ali meni Nole deluje istrošeno fizički i psihički, a kako i da ne bude posle onakve sezone? Mislim da je ovo njegova poslednja sezona aktivnog igranja, eto možda grešim.
i

i

pre oko 2 meseca

Kolko smo mi jadan narod... Na osnovu ovih komentara se vidi da zalsuzujemo tortutu u kojoj zivimo i to ko nam je predsednik i sta nam sve rade... Ej da zemljaci najveceg sportiste u istoriji Srbije jedva cekaju neki njegov poraz samo da bi krenuli da ga pljuju...SRAM DA VAS BUDE.
K

Kostafson

pre oko 2 meseca

Ima i takvih ali verujem u veoma malom broju, najveći pljuvači su tuđinci. Kada bi se videla IP adresa svakog komentara na većini srpskih portala ogroman broj je iz komšiluka, mnogim npr. Lazarima se omakne tko, tisuću....
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Ne treba paničiti,verujem da sama priprema za IV nije bila na zadovoljavaljućem nivou,dosta je on i putovao širom SAD,provodio se,gledao fudbal,košarku i ko zna šta je sve radio a nije igrao još od AO,pitanje je i koliko je trenirao.Generalno šamar na vreme da se uozbilji,zna on vrlo dobro šta mu je činiti,videćemo u Majamiju verujem njegovo bolje izdanje...
K

Kazablanka

pre oko 2 meseca

Italija - rak rana srpskog sporta
N

Nolo

pre oko 2 meseca

Opet lekic ,sumece tablete mozda? Opet i svadja sa sudijom , a nije u pravu ,samo da poremeti protivnika , dzaba budjavi, klinci ne padaju na te podmukle fore...
G

Godine stizu

pre oko 2 meseca

Nažalost, godine stižu, telo više ne može da ispoštuje ono što mozak zada. A on bi to najviše voleo. Mislim da bi nole trebalo da razmisli o penziji nakon ove godine, jer ne bi ni mi, a ni on voleli da ovakve stvari postanu česta pojava. Treba da ode kao najveći, što i hoće, ali sa što manje poraza od likova za koje je pitanje da li će nekada osvojiti neki pehar.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Tesko ce Djokovic da osvoji bilo koju medalju u Parizu.Reci cu da nece nijednu da osvoji.On je los sa fizikom a olimpijski turnir u tenisu se igra na sljaci.Ona je fizicki najzahtevnija za igru.Jeste da se igra u dva dobijena seta ali opet je zahtevno.Lopta se sporo krece i poeni su dugi.Olimpijsko zlato mu je bila velika zelja ali mislim da definitivno ostaje bez nje.Ima bronzu iz Pekinga 2008.
F

Fontana9

pre oko 2 meseca

Uzeo bi Zagar vise medalja na oi ,ali tu igra za zemlju Srbiju ,a ne za sebe u tome je razlika.Neka zove Oskara da mu da cajeve mozda ce bolje igrati,oni su drugari.
N

Nebuloza na n-ti stepen

pre oko 2 meseca

Djokovic los sa fizikom...
P

Preža

pre oko 2 meseca

Penzija se polako približava, jer su deca namirisala krv. Mada kako je igrao večeras pobedio bi ga bilo ko.
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Najjaci su mi likovi sto su pisali da ce do 40 da rutinira sve redom..jbg mator je,jasno je da se nazire kraj i osvajanje jednoga gs bi bilo ravno osvajanju zlatnog slema..
G

GoRun

pre oko 2 meseca

Oni nisu bili u oravu, ali nisi ni ti. Novak je mašina i sasvim sigurno može da igra na vrhunskom nivou najmanje još sezonu-dve. Naravno, ako uopšte bude želeo. Ovaj poraz jeste iznenadjenje, pre svega jer je došao u vrlo ranoj fazi turnira, od praktično nepoznatog igrača, ali nije katastrofa. Ova sezona je specijalna, kraj proleća i leto će biti veoma sadržajni i naporni, i fizički i psihički. Novak će tempirati formu za taj period, a to je proces. Sigurno je da ne može kao nekad da igra sve veće turnire u sezoni i svuda osvaja turnire, ali za velike stvari ima još goriva.
n

nestvarno je sta je uradio do sada

pre oko 2 meseca

al kao i svakog coveka i njega su stigle polake godine.
I

Inače bih rekao

pre oko 2 meseca

Ok loš dan, svima se dešavalo pa i mladom Đokoviću, ali zaista ga ne ide ritern, mada hajde što ga ne ide, nego što ga se ne boje, to je problem. Do sada je do polufinala i finala dolazio sa 30% snage, sada više nema toga, sada će morati da daje 70% do polufinala, ako ne i 100%, a ne znam jel može baš više tako, ali previše puta se legenda uzdizala da sumnjam u njega.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Ovo jeste bruka i to malo veca.Sto se Italijana tice prilicno sam siguran da ispada u sledecem kolu.Tako to ide u sportu.Jos na Vimbldonu prosle godine sam primetio da Djokovic ne igra kao pre.Pisao sam da nije u formi.Slabo servira, lose trci i njegovi udarci nemaju tezinu.Ruke i noge mu lose rade.Cesto ostaje bez vazduha.
4

442

pre oko 2 meseca

Mislim da se bas potresao Novak... Uzivaj u zivotu sampione. Vreme cini svoje. Motivacije nakon svega sto je postigao u briljantnoj karijeri ponestaje, koliko god on sebe ubedjivao u drugo.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

442 Od Medvedeva, Alkaraza i Sinera nije sramota da se izgubi ali od ovog anonimusa jeste.Nema tu sta da se kaze. Djokoviceva forma je vec nekoliko meseci u padu.
F

Fontana9

pre oko 2 meseca

I nije te poslusao,daj otkaz kada te ne slusa.
M

MJS

pre oko 2 meseca

Ko si bre ti??? Ti si primetio...Ako nemate nešto pametnije,bolje se nejavljajte,miševi,koji u svojoj zgradi,da ne kažem ulici nisu nikad ništa napravili!!!!
r

rsczz

pre oko 2 meseca

Bilo je za ocekivati kiks i ispadanje, ali bas u drugoj rundi...
S

Srle boj

pre oko 2 meseca

Ne treba vise govoriti da su ovo senzacije. Nole ima 37 godina, to ce se desavati cesce u ovom delu njegove karijere. Vazno je da Nole ostane zdrav, svaka pobeda je uspeh, jedan grend slem i bilo koja medalja u Parizu... Puna kapa. Volimo te Nole i kad gubis.
@

@srle

pre oko 2 meseca

nije senzacija osim što ipak jeste. ma koliko da pokušavamo da branimo Novaka, on je ipak najbolji svih vremena, a ovo je neki klinac 123. na svetu. znači ipak je sentacija, ne treba ga braniti preterano.
N

No.1

pre oko 2 meseca

Samo onako u prolazu, pitanje za sve ove stručnjake: ko je trenutno No.1 na atp listi? Pitam zbog druga...
D

Druze

pre oko 2 meseca

Nole je broj jedan ali nazalost postaje evidentno da broji poslednje nedelje na prvom mestu
И

И

pre oko 2 meseca

Jeste senzacija, a da će se češće dešavati, neće. Ovo je retkost. Možda će se češće dešavati da Nole ispada od nekog iz top 20, to je realno, ali van prvih 100 da ga neko pobedi to je senzacija sve i da Nole ima 45.
G

Gost99

pre oko 2 meseca

Razbio ga mali sa osnovne linije, imao je duplo više vinera.
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Srce mi se cepalo dok sam gledao ovo, siner je dao primer klincima i namirisali su krv, bice sve teze izvlaciti pobede na strah protivnika a vec je mart a djokovic ne lici na sebe... On na Australiji nije imao ni jedan mec gde ga je sluzio ritern... Da ritern koji mu je bio najveće oruzije postao je najveća rana.. Protiv sinera 0 brejk sansi za ceo mec danas isto daleko manje sansi za brejk od ovog deteta..
T

TAKOO JEEE

pre oko 2 meseca

Pa jel moguce! Sta se desava, opet neka kriza...
P

Pa dobro šta

pre oko 2 meseca

Penzija