Ajačio, nisi još za Ligu 1

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.05.18. | 16:53

Tuluzu preostaje da odradi posao

Ko će sledeće sezone igrati u Ligi 1, Tuluz ili Ajačio? Odgovor se nazire posle prvog duela ovih rivala, a večeras sledi revanš. Tuluz je slavio ubedljivo na gostovanju 3:0, inače na neutralnom terenu u Monpeljeu, i večeras mu preostaje samo da odradi posao.

Ajačio je platio ceh borbi sa Avrom u polufinalu plej-ofa, kada je posle velike borbe i izvođenja jedanaesteraca izbacio rivala sa severa zemlje. Na tom meču Korzikanci su zaradili dva isključenja, a takođe navijači su napali autobus sa igračima Avra zbog čega je Ajačijev najjači adut suspendovan - domaći teren. Umesto na vrelom ringu na Korzici Ajačio je bio primoran da igra u Monpeljeu i to se odrazilo na ishod meča sa Tuluzom.
"Ne mogu da kažem da je atmosfera u timu sjajna posle prve utakmice. Igrači su razočarani, međutim borićemo se dok postoji teoretska šansa. Tuluz je veoma dobra ekipa i moraćemo da budemo bolji nego što to zaista jesmo ako želimo u Ligu 1", istakao je šef struke Ajačija Olivije Pantaloni.

Izabrane vesti

Tuluz može da bude miran, jer je odradio veliki posao u prvom susretu, što je jedna od retkih situacija ove sezone za njega. Jedva je izborio baraž, a sada bi sezonu mogao da okonča u pobedničkom stilu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 21:00 5003 FR1PT Toulouse - Ajaccio tgg gg 1,75
Ukupna kvota1,75

FRANCUSKA 1, PLEJ-AUT - FINALE

Nedelja
21.00: (1,70) Tuluz (3,50) Ajačio (4,80)  /prvi meč 3:0/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara